7.8.2014

Ikea trip.


Älä koskaan luovu uskosta toivoon, ihmeitä tapahtuu joka päivä.

Meillä tapahtui pieni ihme tiistaina Ikeassa: Emme ostaneet mitään! Kuinka usein kävelette Ikeasta ulos ilman ostoksia? Ei me ainakaan ikinä! Vaan tällä kertaa näin. Asumme kuitenkin kohtalaisen lähellä ja vaikka ostoaikeissa meninkin niin kuvassa kaunis oli todellisuudessa liian muovinen. Kivoja sisustusideoita sieltä sai vaikka vielä muhimaan jäivätkin. Mitä te pidätte Ikeasta?

Never stop believing in hope, miracles happen every day.

We had our own little miracle on Tuesday at Ikea: We got nothing! How often do you walk out of Ikea with empty hands? Never! Well, we did. We live quite near bu and I wanted to see some things. Looking good at the photo, too plastic in real life so left with nothing. But it was fun anyway and I had some great decorating ideas. Do you like going to Ikea?

Great Thusday!


Pusero/Blouse: Tommy Hilfiger // Hame/Skirt: Mark's and Spencer //
Kengät/Shoes: Deichmann // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

26 kommenttia:

 1. Ikea on hyvä kauppa, meiltä sinne matkaa n. 70km
  En ole kyllä ikinä vielä tyhjin käsin sieltä ulos kävellyt, joten aikamoinen ihme, ettet mitään ostanu!!!:)
  Kivaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että ellei olisi niin lähellä, niin ei sieltä ulos käveltäisikään niin herkästi :)
   Kviaa torstaita!

   Poista
 2. Vasta tutustuin , vaikka täältä sellainen löytyy ;) ei ole tullut käytyä , kun ei ole autoa . Nyt käytiin Teinipojalle tavaroita etsimässä ja löytyihän sieltä vaikka mitä ! Ja olis löytynyt vielä enemmän ;) Kuuluisat lihapullatkin olivat ihan maittavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Siellä on kyllä paljon ja kaikkea. Kummasti tulee aina tarpeita kotiin :D

   Poista
 3. Joo ei, ei tosiaankaan usein käy niin että Ikeasta tyhjin käsin lähtisi. Kiva konsepti, mää kyllä diggaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös, etenkin jos ei pahimmassa ruuhkassa sinne mene :)

   Poista
 4. Mulle on muuten käynyt useasti Ikeassa niin ;) Välistä tulee siellä se ahdistus, että apua, mistä täältä pääsee uloa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah. Joo, itselle kanssa ennen noin. Mutta muuton jälkeen se on tullut paljon tutummaksi.

   Poista
 5. Kivoja kuvia - kyllä farkkuhame on vaan aina hyvä! Ja meille kävi Ikeassa tyttären kanssa juuri samalla tavalla alkuviikosta - ja ihan tarkoituksella, sillä olimme siellä tarkistamassa mittoja ja muutamaa huonekalua, jotka kylläkin aikanaan kotiutetaan tyttären asuntoon, kun se remppa saadaan loppuun;)
  Kivaa torstaita teille molemmille - ja kelpaa noissa kuvissa vähän tanssahdellakin - enää yksi päivä ja teillä alkavat lomat♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kivan mallinen ja todella ahkerasti käyttössäkin vielä. Remppa kannattaakin tehdä ensin loppuun, sitten vasta huonekalut. Minä sain pari kivaa visiota, vaan koska ei ollut semmoista, joka olisi ollut justiinsa tarpeen niin voi olla että teen itse (tai Kotinörtti tekee, en minä).

   Kivaa torstaita!

   Poista
 6. Kiva asu ja hauskat kuvat ! Ikeaan menen nykysin ostoslistan kanssa ja toisinaan kyllä jää ostamatta kun laatu ei olekaan sitä mitä kuvassa näyttää. Yritän kyllä miettiä aika tarkaan mitä sieltä ostan, en halua turhaa tavaraa nurkkiin pyörimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noinhan se pitäisi toimia... painotus sanalla pitäisi. Olen vähän huono vaan paljon vähemmän tulee mukaan kuin jokunen vuosi takaperin :)

   Poista
 7. En ole tainut koskaan kävellä ulos ilman ostoksia ja hot dog ja pehmis on ainakin saatava joka kerta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä se on ne lihapullat jotka on paikan päällä saatava :)

   Poista
 8. Minä käyn aika usein Ikeassa, se kun on tuossa muutaman kilometrin päässä, ja usein käy niin, etten osta mitään. Hyviä ideoita ja ajatuksenpoikasia jää kyllä takaraivoon. Tumma farkkuhame näyttää kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähellä asumisessa on selvästi etuja, ei tule joka kerta haettua. Meidän kuitenkin pitää erikseen lähteä vaikka se lähellä onkin :)

   Poista
 9. Asun kävelymatkan päässä Ikeasta, että kyllä siellä muutaman kerran on tullut piipahdettua mitään ostamatta. Tosin nykyisin pyrin menemään vain suunnitellusti, ihan ostoaikeissa välttyäkseni heräteostoksilta. Nimittäin vaikka joskus en mitään ole ostanutkaan, enimmäkseen tulee siellä käydessä ostettua sellaistakin, mitä ei ollut tarkoitus ostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta, kaikkea "tosi tarpeellista" on tullut hankittua vaikka onneksi sitä olen itse saanut vähennettyä aikojen saatossa.

   Poista
 10. No vähän siltä tuntuu, että lähes kauppa kuin kauppa, aina sieltä jotain mukaan lähtee. Sisutuskauppojen kanssa on kuitenkin vähän sama kuin ruokakauppojen: menen sinne vain silloin, jos hankintalistalla oikeasti on jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeaa itsehillintää, etenkin vieraissa kaupungeissa tykkään "Ihan vaan pipahtaa" sisustuskaupoissa, joskin aika vähän sieltä mukaan enää tarttuu,

   Poista
 11. Kyllä joskus on ikea kierretty tyhjin käsin mutta harvemmin. Meidän lähin Ikea on Haaparannassa Ruotsin puolella eli vajaa kahden tunnin ajomatkan päässä. Sinne olisi tarkoitus lauantaina piipahtaa ostoksille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne saa sitten jo ihan erikseen lähteä, ehkä silloin tekee heräteostoksia enemmän kun pitää tarkoituksella ajaa ensin?

   Poista
 12. Kyllähän tuolla Ikeassa tulee muutaman kerran vuodessa pyörähdettyä. En varmaan koskaan ole ihan tyhjin käsin lähtenyt, jossei muuta niin nappaan alakerrasta ihania tuoksukynttilöitä aina mukaan talven varalle...:) Kerran istuin yhdessä mallihuoneessa varmaan tunnin miettimässä ja muut asiakkaat katsoivat hiukan pitkään. Lopputuloksena löysin meille täydellisen olkkarin idean. Se on ollut nyt muutaman vuoden jo kohdallaan tuo sisustus olkkarissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääasia lienee, että sieltä saa niitä ideaoita ja ennen sulkemisaikaa lähtee kotiin? Kyllä me näimme muutamankin istuskelijan tällä(kin) kertaa :) Monesti sieltä saadut ideat ovat ihan loistavia.

   Poista
 13. Oho! Itse en ole varmaan koskaan päässyt sieltä ulos ostamatta mitään :)
  Vähintään jotain pientä tarttuu aina mukaan, kynttilöitä tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se meilläkin, olisi nytkin lähtenyt muutama kynttilä, mutta viime hetkellä luovuin, liikaa jonoa :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!