9.8.2014

Question anwered.

Berlin

Et ole koskaan liian vanha asettaaksesi uuden tavoitteen tai unelmoidaksesi uudesta uneltamasta.
- C. S. Lewis - 

Olen todella huono vastaamaan haasteisiin. Yksi haaste on odottanut vaikka kuinka ja kauan. Ensin haastoi SatuMaria, sitten LittleB ja vielä Amandakin. Huh. Myöhässä, mutta tässä vastauksia kysymyksiin.

Mistä unelmoit?
Monesta isommasta ja pienemmästä asiasta. Osa uraan liittyviä, osa muuten. Blogin suhteen haluaisin kehittyä valokuvaajana, poseeraamisessa sekä kirjoittamisessa. Jatkuvaa kehitystä ehkä enemmänkin kuin unelma.

You are never too old to set another goal or to dream a new dream.
- C. S. Lewis - 

I'm terrible at answering different questions on my blog, I've had this one waiting for so long time there have been three different bloggers daring me to this. First I think it was SatuMaria, then LittleB and  finally Amanda. Late as usual, but here are my answers on this.

Your dreams?
A lot of things and a lot of goals. Small and big ones. Some related to my career, some to other things. I need to be bit blurry here, nothing major on blogging related things. Maybe to learn to take better photos and make better blogposts. On going process that one.

Tallinn

Uskotko intiutioon?
Uskon ja monesti seuraankin sitä. Etenkin kun tulee luottaa ihmisiin.

Mistä innostut?
Monesta, todella monesta asiasta. Isoista ja pienistä. Koetan nähdä elämän valoisammat puolet tarkoittaen, että innostuminen on helpompaa.

Do you believe in intuition?
I do and most of the time I also follow it. Especially when it comes to trusting people.

What gets you exited?
Many, many things! I get exited on small things and bigger things and everything in between. I try to see bright side of life that also means I get exited a lot.

Helsinki

Aamu vai ilta?
Ilta. Vaikka pidänkin rauhallisista aamuista rakastan iltoja ja olen aina rakastanut.

Sanat vai kuvat?
Molemmat? Mutta sanat jos on valittava, mielikuvitus maalaa vahvan kuvan kyllä.

Morning or evening?
Evening. Tough I love calm mornings I also love evenings and always have loved as well.

Words or photos?
Both? But words, imagination can colour such a great photos.

Ireland

Helsinki

Mottosi?
Ei minulla ole. Mutta koetan elää niin että teen muille hyviä tekoja ja olen itse onnellinen.

Kaunein maisema?
Niitä on kaksi, kumpikin yllä. Helsinki Suomenlinnasta merelle ja Irlannista Cliffs of Moher.

You motto?
I don't have one, I really don't. But I do try to live under idea doing good things to other and being happy.

Prettiest landscape?
I ahve two, both up there. One looking over sea in Helsinki Suomenlinna and second is from Ireland from Clifss of Moher.

Porvoo

Kaupunki vai maaseutu?
Kaupunki, aina kaupunki. Pidän maalla käynnistä, mutta asua siellä olisi minulle liikaa.

Mielenkiintoinen ajatus?
Walt Disney on sanonut "Kuka sanoo, että meidän kuuluu kasvaa aikuisiksi?"

City or country?
City, always city. I like visiting country, but living there would seem a bit too much for me.

Interesting thought?
Walt Disney said: "Who says we have to grow up?"

Helsinki

Miksi bloggaat?
Se on tapani ilmaista luovuttaani valokuvaamalla ja kirjoittamalla. Samalla se täyttää loputtoman tarpeeni puhua muodista ja tyylistä. Se on myös teini-ikäisuuden yhden haaveeni toteuttamista, saada kirjoittaa muodista.

Mitään samankaltaisuuksia?
Ihanaa lauantaita!

Why do you blog?
It's my way of expressing my creativity through writing and taking photos as well as full filling my endless need to talk about fashion and style. It's a hobby that makes one of my teenage dream sort of happen. I wanted to be fashion editor and write on style.

Any similarities?
Great Saturday all!

Dublin

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

17 kommenttia:

 1. Niinpä - iltaihminen, jolle sanat menevät kuvien edelle;)
  Ihanaa viikonloppua ja upeaa lomaa teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, meillä lienee monta samankaltaisuutta :)

   Poista
 2. Olen blogisi säännöllinen lukija. Nyt päätin antaa palautetta, kun bloggaajat sitä usein kertovat haluavansa. Nämä ovat tietenkin vain minun mielipiteitäni, enkä kuvittelekaan niiden olevan mitään totuuksia. Anyway, en pidä otsikoiden perässä olevista pisteistä. Se lienee jokin tehokeino, mutta otsikkoonhan ei piste kuulu. Otsikoissa on myös usein kirjoitusvirheitä, kuten tänään (anwered) ja tässä taannoin (A gift from my parrents) jne. No, niistä selvitään, mutta eniten minua ottaa silmään tekstiosuuksien sekavuus; on lainauksia, on käännöksiä, on suomen kielisiä osuuksia, boldattua tekstiä ja kursivoitua vaihtelevassa järjestyksessä. Luettavuus on kärsinyt ja tullut erityisesti näiden lainausten myötä paljon huonommaksi. Ovatko lainaukset tarpeen ylipäänsä? Onko välttämätöntä kääntää tekstit englanniksi? Onko ulkomaisia lukijoita niin paljon?

  Tykkään tavastasi kirjoittaa. Siinä on kivaa kepeyttä ja rohkeutta sulassa sovussa. Myös kuvat ovat hyviä, eikä asuissakaan ole moittimista, Longchampin laukuista (suosikeistani) puhumattakaan. :)

  Hyvää loppukesää ja lomaa! t. Anjuska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Anjuska! Kiitos asiallisesta palautteestasi. Otsikoiden perään taidan pisteet listätä tavan vuoksi, ei siksi että se olisi kirjoituksellisesti oikein tai muutakaan. Ajattelemattakaan kieliopillisia mietteitä tässä. Kirjoitusvirheistä ja miksi niitä tulee kannattaa lukea tekstini lukihäiriöstä ( http://xlelamaa.blogspot.fi/search/label/Lukih%C3%A4iri%C3%B6 ). Se toivoakseni selittää miksi blogissani niitä ehkä keskimääräistä enemmän on. Ei sillä, ettenkö koettaisi oikolukea tai että verhoaisin itseni tuon taakse, mutta taitaa olla sen verran aikaa tuon julkaisusta, että kaikki eivät tätä tiedä.

   Itse pidän lainauksista suunnattomasti, todennäköisesti aikansa kutakin. En usko, että pidän niitä siinä koko blogin elinkaarta, mutta ainakin toistaiseksi niiden kanssa toimin. Antavat monesti myös idean siitä, mistä kirjoittaa. Kurja jos olet sitä mieltä, että kirjoituksen laatu on laskenut lainauksien myötä, itse sanoisin, että se on laskenut muun elämän kiireen myötä. Se kiire taas ei blogiin kuulu. Se toivottavasti helpottaa, jolloin on paljon enemmän aikaa panostaa tekstiinkin.

   Englanniksi kirjoitan ja käännän, joskus myös eri asioita kokonaan kuin suomeksi vain pitääkseni kielitaitoni yllä. Se kun ruostuu jos sitä ei käytä. Koetan siis sekä lukea, että kirjoittaa sitä säännöllisesti. Itselleni ylläpito on tärkeää ja pitää aivotkin virkeänä :) Etenkin pitkässä tekstissä englantia ja suomea on vaikea lomitella. Siksi olen koettanut ainakin omalla logiikallani saada tästä selkeää. Lainaukset boldauksella, englanti kursivoidulla. Värejä taas en tekstissä halua käyttää.

   Kiva kuitenkin, että viihdyt täällä ja jaksat jatkossakin toivottavasti lukea. Asiallista palautetta on aina kiva lukea ja toivotan sen tervetulleeksi. Toivottavasti jatkossakin luet :)

   Kivaa loppukesää Sinulle myös!

   Poista
 3. Kiva postaus! Blogiasi on aina niin kiva lukea, sinulla on oma mukava kirjoitustyyli, tyylisi muutenkin inspiroiva, kuvat elävöittävät tekstiä ja sinulla on positiivinen elämänote. Onnea huomisen johdosta! (Minäkin juhlin samaa asiaa huomenna, 18 vuosipäivä). Ihanaa lauantaita! T. Nonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nonna <3 Olipas kauniisti sanottu. Onnea myös teille kauniin päivän johdosta <3

   Poista
  2. Kiitos <3 t. Nonna

   Poista
 4. Minäkin tykkään blogistasi ja varsinkin kuvistasi, mutta olen tismalleen samaa mieltä Anjuskan kanssa kaikesta, mistä hän antoi palautetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Vastauksen voinee lukea ylempää :)

   Poista
 5. Sähän ehdit nopeasti käydä näiden kysymysten kimppuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuotah, SatuMarian haasteesta on useampi kuukausi :D

   Poista
 6. Tällaisessa postauksessa pääsee aina hieman lähemmäs bloggaajaa, tätä oli kiva lukea ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni. Tykkään itsekin lukea näitä, vaikka toteuttamisessa meneekin aina pidempän kun normaalissa postauksessa.

   Poista
 7. Kiva oli kuulla sinusta taas hieman enemmän ;) jokos se vuosi on vilahtanut ja ensimmäinen hääpäivä ❤️ Onnea teille molemmille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki! Näin se vuosi on mennyt jo, kiitos <3

   Poista
 8. Onnellista hääpäivää<3 Kauniita kuvia, olisi vaikea valita sanojen tai kuvien väliltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Se on vaikeaa, mutta olen tykännyt aina kirjoittaa ja lukea paljon enemmän niin siksi valinta osui sinne :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!