22.8.2014

University College Cork Garden.


Istuttaa puutarha on uskoa ihmisiin.
- Audrey Hepburn -

Corkin yksi monista nähtävyyksistä on yliopiston kampusalue puutarhoineen. En oikeastaan ole mikään puutarhaihminen ja olen varsinainen tumpelo itse kasvien kanssa. Mutta kun joku muu on vaivan nähnyt niin ehdottomasti menen sitä mielelläni katsomaan ja niin tässä kuin monessa muussakin tapauksessa ihastelen todella kaunista luontoa joka on saanut hallitsemattoman näköisesti vaan lopulta todella hallitusti kasvaa "rehottaa" miten sattuu. Puutarha on Corkin keskustan ulkopuolella vaan oli tämä ehdottomasti kävelyn arvoinen paikka, keskustasta kun lopulta käveli vain 15min suunta. Onko kukaan lukijoista käynyt Corkissa?

Rattoisaa perjantaita!

To plant a garden is to believe in people.
- Audrey Hepburn - 

One of the things to see in Cork is UCC Garden. To be honest, Iäm not that much of a gardening person my self, I tend to kill all my plants. I do like to, how ever, see everyone else makin the effort and seeing all the lovely gardens there are in Ireland. Especially ones like this that seem like have been there for ever and groving quite free. Not tha case, but illusion is great! It's not in the centre of Cork, but 15 minutes walk was something to do for this one. Has anyone being at Cork? 

Great Friday!


10 kommenttia:

 1. Kiitos - pyysin vihreän saaren kuvia - ja nyt tuli juuri sen verran, että aiheuttivat ison kaipauksen paikkaan, jossa en ennen ole ollut;)
  Upeaa loman jatkoa teille molemmille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaunis paikka tämä saari, ei siitä oikein pääse yli eikä ympäri. Kiitoksia, loma on muuttunut aina vaan huimemmaksi maiseman osalta :)

   Poista
 2. Kas kun sattui, kone starttaa kohti Dublinia 4 tunnin kuluttua, josta ajellaan sitten iltasella Corkiin!! Huomenna juhlitaan just tuolla Campusalueella hyvän ystäväni häitä :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mikä ihana paikka viettää häät. Toivottavasti teillä osuu hyvä keli, koska tuo on aivan ihana paikka ja meillä sattui upean aurinkoiset kelitkin vielä :)

   Poista
 3. Voi miten kaunista! Kyllä tuonne vihreälle saarelle on ihan pakko päästä - ja pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia! Tämä on aivan uskomattoman kaunis :)

   Poista
 4. Vau. Tuolla on todella kaunista! Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on kyllä varsin kaunista ja sievää, en kiellä ;)

   Poista
 5. Uskomatonta vehreyttä! Olen aina ihmetellyt miten kaikki tuntuu kasvavan tuolla saarella paremmin kuin missään muualla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanovat itse, että koska sataa noin 350 päivää vuodessa, niin tulee ainakin kasteltua kunnolla :D Enä yhtään epäile tätä, koska perussäätila ei ole se, jossa me olemme olleet vaan se, että sateenvarjolle ei ole tarvetta, vaan silmälasit ovat silti pienen tihkun peitossa.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!