I might have a problem...


Ota rauhallisesti ja kanna mukanasi upeaa laukkua.

Minulla saattaa olla ongelma. Se ei vielä ole kovin paha, mutta alkaa hiljalleen näyttä jo uhkaavasti siltä, että asialle on oikeasti tehtävä jotain. Sain kenkien ostamiseni hallintaan sillä, että suurin osa kaunottaristani on esillä eteisessä hyllyissä. Olen viimeksi ostanut kenkiä Prahasta ja se reissu oli maaliskuussa. Sen jälkeen kenkiä on tullut kahdet uudet, Äiti on tuonut upeita tuliaisia Saksasta ja Itävallasta kauniiden valkoisten kenkien muodossa. Mutta aika hyvin hallinnassa, vaikka saatan kyllä revetä joulukuussa kun matkakohteessa on jällen Deichmann.

Kengät eivät ole siis se ongelma, ongelma ovat laukut (ja huivit, mutta huiveista joskus toiste). Jotka nekin ovat kauniisti hyllyissä esillä. Se vikahan tässä vaan on, että ne laukut ovat lisääntyneet. Koetan kovasti lohduttautua sillä, että tänä vuonna niihin ei ole uponnut vielä kovin suurta summa rahaa, vain yksi on ostettu uutena (tämä harmaa) ja sekin oli tukevassa alessa (-40%). Muut on ostettu Huuto.netistä ja siellä jos missä olen tarkka summien kanssa jota tuotteista maksan. Se kai tässä se ongelma onkin, sieltä kun saa niitä vanhoja kaunottaria, ihanan simppeleitä ja omaan makuuni täydellisiä yksilöitä varsin kelpo hinnalla kun on kärsivällinen ja jaksaa selata usein. Varovasti olen myös katsellut jo eBayn puolelle. Ja kun hinnat eivät todella ole taivaissa niin tässä sitä taas oltiin: Maailman levein hymy huulilla kun hain tämän suklaan ruskean kaunottaren postista

Vaan mitenhän tämä ongelma ratkaistaisiin, alkaa tällä rouvalla olemaan vähän useampi Longchamp jo. Suurin osa näitä ajan kauniisti patinoimia ihanuuksia vaan on siellä mukana muutama aivan uutenakin ostettu. Kenelläkään mitään visiota miten tämä "ongelma" pitäisi hoitaa? Olisiko muuten kellään halua nähdä päivitettyä laukku kokoelmaa kokonaisuudessaan? Nimittäin kai se alkaa olemaan jo aika kokoelma...

Upeaa perjantaita!


Keep calm and carry a faboulos bag.

Well, I might have a problem: Too many Longchamp bags. I tend to find all these great old ones that are keept really well on internet. And since they are sometimes on a really good price I tend to get them to my self. And I have quite a many of them. Whoops! But I should have some kind of weakness right? And anyway, who can ever have enough bags?

Great Fiday all!




Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Haluan nähdä laukkukokoelmasi ja kerro myös jos pistät myyntiin jotain huutonettiin tai jonnekin.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitänee siis kuvata se jossain vaiheessa :) Ehdottomasti ilmoitan jos joku menee myyntiin niin kerron täällä. Pitää rauhassa vain katsoa ensin läpi mille on oikeasti vielä käyttöä ja mille ei :)

      Poista
  2. Minä myös haluan nähdä kenkäkokoelman, laukkukokoelman ja huivikokoelman. Ja olen myös kiinnostunut laukuista, jotka saattavat haluta uuden kodin :)
    Marjo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukut lupaan tehdä. Kengistä en tiedä, kokoelma on pysynyt aika samana, mutta jos joku kaunis päivä on valoa sopivasti parvekkeella niin miksi ei kengätkin. Huiveista kuvasin vasta talvihuivit, niistä enemmän sunnuntaina. Teen lopuista huiveista kyllä vielä postauksen erikseen :)

      Poista
  3. Joo, pistähä jotain myyntiin, josko itse saisi jonain päivänä yhden merkkilaukun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan mistä raaskin luopua, tällä hetkellä suurin osa on nimittäin käytössä :)

      Poista
  4. Joo laukkukokoelma näytille! :)

    VastaaPoista
  5. Ehdottomasti olisi mahtavaa nähdä koko kokoelma. Laukut on minunkin paheeni, ei niinkään kengät, Muumimukit ym. Ihana laukku saa sekaisin ja tulee uniin, jos sen jättää kauppaan.

    Longchamp laukkusi on täydellinen. <3

    Kivaa viikonloppua toivottelee Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen ennen kaikkea noita vanhoja metsästänyt viime aikoina. Enköhän sen kokoelmankin kuvaa vielä. Selvästi sille oli toivetta :)

      Poista
  6. Joo, todellakin kokoelmat näytille!
    Mä olen kans sellainen kenkä ja laukkuhamstraaja, et piti pistää vähän stoppia päälle. Kengät on mulle vieläkin heikko kohta, laukuissa onneksi olen jo rauhoittunut vähän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin ymmärrän. Olen rauhoittunut kengissä vaan huivit, voi ne huivit ja laukut. Ei sitten niin mitään rajaa :D

      Poista
  7. Nojuu, laukkukokoelma näytille! :)) Ihana uutukainen,on niin sinun näköisesi. Mä muuten myös odottelen Ebayn pakettia saapuvaksi... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se lienee niin, että taivun sen tekemään vaan en vielä lupaa koska. Oi uuden paketin odottaminen on aina yhtä jännittävää :)

      Poista
  8. Kaunokainen!
    Ja kiitos - laukkukokoelma näytille!
    Kivaa viikonloppua sekä sinulle että Kotinörtille<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö :) Kyllä se tulee vielä, jollekin sunnuntaille todennäköisesti kun siinä on hommaa sen tekemisessä.

      Hyvää viikonloppua!

      Poista
  9. Sulla on "hyvä" ongelma, pidä tiukasti kiinni siitä. Itse haaveilen siitä Longchampin mikälielaukkusenytolikaan, se perus "kankainen" joka on jokatoisella. Se olisi kiva saada synttärilahjaksi joka olisi siis kk.n päästä. Veikkaan että mies nauraa mulle päin näköä ja muistuttelee kesällä ostettulla vittonilla. Ihanan laukun olet ostanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Niin lienee hyvä tehdä ;) Se canvaslaukku taitaa melkein joka koossa olla satasen verran, eli ei ehkä niin kovin kallis lahja? Meillä mies ostaa huiveja lahjaksi kun antaa tarkat ohjeet, vaikka niitäkin on "muutama" ;)

      Poista
  10. Gorgeous bag!
    www.amemoryofus.com

    VastaaPoista
  11. Ilman muuta laukkukokoelma kuvina näytille! Ihana tämäkin laukkusi!

    VastaaPoista
  12. Kaunis laukku! Ja ehdottomasti laukkuesittely on nyt paikallaan :)

    VastaaPoista
  13. Joo, laukkukokoelmaa näytille vaan! :) Ei kai niitä voi koskaan olla liikaa...? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niitä jokunen voi olla liikaa, vaikka mieli tekisi sanoa, että ei voi olla ;)

      Poista
  14. Minun laukkukokoelma ehdottomasti kaipaisi täydennystä. Pitäisi vaan nyt keksiä mikä on tarpeeksi ajaton ja monikäyttöinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä pidän Longchampin ajattomuudesta, etenkin vanhemmat mallit tuntuvat olevan ajattomampia kuin nykyiset :)

      Poista
  15. Ihania laukkuja sinulla on, olisi kiva saada laukut näytille<3 Ja muuten nahkalaukkujen huolto-ohjeita olisi kiva kuulla, mulla on niin muutama nahkainen laukku vain että hoito on vähän hukassa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kyllä ne tulevat, vaan laukun hoito-ohjeetkin voisi olla kiva kirjoittaa. Kiitos postaustoiveesta :)

      Poista
  16. Ihana! Näytille vaan kaikki koko komeudessaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eiköhän se, haaveilen tosin osissa laittamista, koska tulee muuten aika mammuttikokoinen postaus ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!