Junarose autumn / winter.


Ihmiset tuijottavat kuitenkin. Tee siitä sen arvoista.
- Harry Winston -

Kävin torstaina Ruoholahdessa moikkaamassa Junarosen Heidiä ja ihastumassa jälleen uudelleen syksyn ja talven kokoelmaa (keväästä puhumattakaan, mutta siitä myöhemmin ihan omassa postauksessaan). Kuten edellisessä postauksessa kerroinkin, Junarose on Tanskalainen merkki jota alkaa saamaan Suomesta jo varsin kivasti eri paikoista. Helsingissä Aleksanterinkatu 15:sta OBJECT - storesta. Sen lisäksi Stockmannit myyvät merkkiä (itse olen ainakin tehnyt löytäjä niin Tapiolasta kuin Helsingin keskustastakin). Ainakin housuja on Lorellassa, jossa ne myyvätkin huimaa vauhtia. Myös Viking Linen laivoilta voi merkkiä löytää, Viikkarilla tietenkin saa tax free alet, joka on ihan huippu etu. Netti ei petä tässäkään kohtaa vaan verkkokaupan valikoima on laaja.

Vaan turhaan lätisen tässä, antaa malliston puhua puolestaan ja aloitetaan yhdestä ykkössuosikistani:

People will stare. Make it worth their while.
- Harry Winston -

On Thursday I had a pleasure on visit at Junarose office here in Finland. Making great and well put together plus size clothing, this has come one of my favourite brans at the moment. And autumn/winter collection is no exeption. Here are some great garmest I saw, really specian ones.



Tämä nahkainen jakku pitäisi olla kohta kaupassa ja minusta tämä mekko sopii sen kanssa kuin nakutettu. Valkoinen yläosa on kauniin simppeli ja mekon juju onkin sen helmassa. Minun silmääni tämä Art Deco vaikutteinen koristelu helmassa oli ihan täydellinen. Mekko menee monessa, onneksi se samoin kuin bolero ovat jo lokakuussa kaupoissa.





Junarosen nainen on rohkea. Nainen pukee ylleen keltaraidallisen bodyconin, hän pukeutuu keltaiseen tunikaan ja kiskaisee jalkaansa leokuvioiset ihanat pöksyt. Illan juhlassa kultainen jakku hohtaa kauniisti. Nämä kaikki vaatteet minusta todistavat, että plussa muodin ei ole pakko olla sitä samaa säkkimäistä ja roikkuvaa. Se voi olla hyvin istuvaa ja tyylikästä.




Toinen mekkosuosikkini oli ylimmän kuvan sininen yläosa ja musta alaosa. Ja vielä mukava päälläkin. Samoin ihastusta herätti sinipohjainen leokuvio neuletakissa. Voi kun olisin niin rohkea, että uskaltaisin noita erilaisia kuvioita käyttää.






Junarosen mallistossa viehätyn myös kerta toisensa jälkeen yksityiskohtien määrästä. Vaate ei ole halvan näköinen vaan se on loppuun saakka mietitty. On upean punaista puseroa jonka kauluksessa on koru itsessään. On nahkajakkua joka onkin ihanan valuvaa miehustaa. Puseroissa on monesti pitsiä tai muuta yksityiskohtaa kuten hillittyä niittiä. Puhumattakaan upeasta bliseerauksesta alimman kuvan puserossa. Vaate on mielenkiintoinen ja siinä on ajateltu kantajaansa.



Yksi mekkosuosikkini oli jälleen alaosapainotteinen. Simppeli yläosa ei kaipaa seuraa ollenkaan, kultaiset korvikset ja alaosa puhuu puolestaan. Mikä pikkujoulujen katseen vangitsija.



No sitten on ne nahkatakit, joka sesonki on nahkatakki. Värikkäät tulevat jo käsittääkseni ennen joulua, biker takki vasta keväällä. Ja tuo bikertakki veti huomioni myös, kulutusta kestävää possua nahkatakissa joka oli kivan paksu ja juuri sopivasti yksityiskohtia täynnä.


Minä ihastuin kerralla myös rikottuihin farkkuihin joita ilokseni on myös useammat tiedossa kokoelmissa. Tottakai tavallisiakin, mutta nämä ovat minun sydämeni vieneet mukanaan. Myös farkuissa näkyy huolellinen työ, housut näyttävät hyviltä ja ne kuten paidatkin on ajateltu alusta loppuun saakka toimiviksi vaatteiksi.



Voiko raitaa olla koskaan liikaa? Ei ainakaan minun vaatekaapissani ja musta-valkoista kauneutta olikin tarjolla syksyn mittaan. Pitsin yhdistäminen puseroon on minusta mainio idea ja ylemmän kuvan peblum myös hyvin kaunis. Tarjolla oli myös kauniilla vesiputouskaula-aukolla olevaa.


Eikä kukkiakaan ole unohdettu. Kaunista kuviota. Alemmassa kuvassa kukkaa valkoisena, jälleen hyvin ajateltu pusero eikö?

Mitä pidätte syksyn ja ja alku talven vaatteista? Suurin osa tulee lokakuun aikana myyntiin, oma mieleni halajaa jo tuon art deco - mekon perään. Olen sitä jo netistä vähän katsellut, mutta vielä en huomannut. Oliko teillä suosikkia näiden joukossa?

Junarosen tiimoilta tulossa jännittävää juttua sunnuntaina illalla, joten pysykää kuulolla eikös?

Aurinkoista lauantaita!

What do you think on these ones? In store momentarely.
Sunny Saturday!


Postaus yhteystyössä Junarosen kanssa
Post made together with Junarose


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Näyttääpä todella kivoilta vaatteilta, ihania juttuja on siis Junarosen valikoimissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niillä on kaikkea kivaa, ja upeasti leikattuja vaatteita :)

      Poista
  2. Kiinnostavia noissa useampia, täytyykin käydä kurkkimassa.

    VastaaPoista
  3. Kivoja vaatteita. Erityishuomio tuohon kultasomisteiseen mekkoon ja keltaisiin väreihin. Ihanaa, jos ei ole keltaistakaan täysin unohdettu edes syksyn tullessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lokakuussa oli monta ihanaa keltaista vaatetta, joten syksyyn selvästi väriäkin luvassa heillä :)

      Poista
  4. Anteeksi, mutta tuon kokelman olisi kyllä voinnut jäättää julkaisematta, EI KIITOS!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä suotta pyydä anteeksi, makuja on monia ja kaikki ei ole onneksi kaikkien mieleen :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Minäkin ihastuin osaan keltaisista ja keltainen ei edes ole mielestäni värini :)

      Poista
  6. Nahkatakit iskivät minuun - samoin nuo mekot! Ja huomasin eilen, että Skanssin Selected Femmessä oli näitä Junarosen vaatteita myynnissä;)
    Kivaa viikonlopun jatkoa sekä sinulle että sille ihanalle Kotinörtillesi♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiva tietää. Selected Femme on Bestsellerin kuten Junarosekin, joten ihan loogista tietysti, että ovat samassa kaupassa :)

      Hyvää viikonlopun jatkoa! <3

      Poista
  7. Voi kun voisi käyttää keltaista, nuo keltaiset jotenkin viehättivät eniten. Kaikki olivat kauniita, mutta jotain rohkeaa tekisi mieli nyt syksyä vasten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainahan sitä keltaista voi sovittaa, ei sitä koskaan tiedä miten hyvin se mahtaa sopia jos ei kokeile? ;)

      Poista
  8. Ihania! En malta odottaa että saan osan noista näppeihini :) Junarose-aiheista juttua tulossa minunkin blogiin lähiaikoina, stay tuned ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen tässä vaan "ihan pari kertaa" katsellut nettikauppaa sillä silmällä ;)

      Poista
  9. Hei Dahlia!
    Kiitos kivasta blogistasi, olen jäänyt siihen koukkuun. Olen todella iloinen, että tuot Junarosen kauniita vaatteita meidän lukijoiden tietoisuuteen. On mahtavaa, että meille isompikokoisille naisille löytyy näin muodikkaita vaatteita.
    Lämpöistä syksyä toivottelee Minna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Minna! Ihana kuulla, että näistä postauksista on hyötyä. Itse olen aivan kokonaan hurahtanut heidän vaatteisiinsa, on ihanaa kun on muitakin.

      Aurinkoista syksyä!

      Poista
  10. Kauniita kuoseja! Varsinkin tuo mekko, jossa bling-bling alaosa, on todella kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caelia! Se bling mekko on kyllä niin kaunis <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!