28.9.2014

Win Junarose mystery package.


Anna elämän yllättää sinut.

Kuten lauantaina jo mainitsin, suunnittelimme torstaina Junarosella Heidin kanssa teille arvontaa. Vähän erilainen arvonta, koska tällä hetkellä kukaan ei tiedä, mitä kassissa on sisällä. Ainut varma on se, että samanlainen kassi palkintoon kuuluu. Se nimittäin on teistä kiinni mitä kassista löytyy. Heidi on luvannut koota kassin sisällön voittajan vastauksen perusteella.

Paketin sisältöön pääset vaikuttamaan itse, kerro kommentissa alla millainen on pukeutumistyylisi? Oletko rohkea ja rouhea, vai hillitty ja klassinen? Puetko yllesi värien kirjon vai luotatko musta-valkoiseen? Innostutko kuoseista vai saako ajatuskin kuosista sinut voimaan pahoin? Käytätkö asusteita vai jätätkö kaikki kotiin?

Säännöt arvonnalle:
- Kerro kommentissa nimimerkillä millainen on pukeutumistyylisi. Lisää mukaan toimiva sähköpostiosoite.
- Aikaa osallistua on tasan viikko eli sunnuntaihin 5.10. klo. 18:00 saakka
- Arvonta suoritetaan 5.10. ajan päätyttyä, voittaja julkaistaan viimeistään maanantaina 6.10.
- Huomioithan, että Junarosen vaatekoot ovat 42-54

Onnea kaikille arvontaan!

P.S. Alla päivän varsinainen postaus eli päivitetty katsaus talvihuiveihini

Giweaway only to Finnis readers.


Arvontapostaus yhteistyössä Junarosen kanssa.

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

43 kommenttia:

 1. Ihana arvonta, perin mystinen. Klassinen pukeutuminen ja kovasti pidän raitaneuleita, raitapaidoista ja mukavista mekoista. Vaatteet eivät saa kiristää, mutta eivät saa olla säkkejä. Kotelomekot, pikkutakit, farkkulegginsit ja raikkaat värit.

  (Ja kiitos sinulle, oman blogin arvonta päättyy myös ensi sunnuntaina, mutta päiväksi olen laittanut 4.10. Menenpä korjaamaan. :)

  Ihanaa sunnuntai-iltaa toivottelee Tiia

  VastaaPoista
 2. Mahtava arvonta!!
  Erittäin hillitty pukeutuja. Johtuu varmaan siitä, kun olen sieltä isomman pään pluspukeutuja, niin haluaa pysyä vähän huomaamattomana. Pääasiassa mustaa tai tummia, joskus turkoosiakin jopa. Hilittyjä kuoseja jos kuoseja ollenkaan.

  ansuliini1@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Rohkea mustavalkoinen ja asusteet supertärkeitä.

  funkyandfifty at ymail piste com

  VastaaPoista
 4. Rohkea ja värikäs pukeutuja ja asusteilla asut tehdään ;)

  VastaaPoista
 5. Onpas jännä arvonta, ihanaa! :) Pukeutujana olen aika varovainen. Musta ja valkoinen toimii aina. Suosin klassisia vaatekappaletta. Asusteitakin käytän hyvin hillitysti. Tämä seinäruusu kuitenkin haaveilee värikkäistä vaatteista, räiskyvistä yhdistelmistä ja näyttävistä asusteista. Rohkeus ja ideat vain puuttuvat...

  saija.niemela@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukaan arvontaan kiitos :)
  Olen pukeutujana ehkä eniten sellainen klassinen, mutta sillä erotuksella, että käytän paljon värejä.

  VastaaPoista
 7. Kiva arvonta :) Itse olen pukeutujana aika hillitty ja pidän kovasti mustavalkoisesta, jota sitten maustan punaisella tai muulla kirkkaalla värillä. Rakastan asusteita, joten usein vaatteet tulee päätettyä laukun, huivin tai korkkareiden perusteella. Kuvioista itseäni miellyttävät lähinnä mustavalkoiset graafiset printit.

  VastaaPoista
 8. Olen melko varovainen pukeutuja, mutta asusteilla yritän tuoda eloa musta-harmaa-beige -kokonaisuuteen. Päärynälleni puen mieluiten istuvia, vähän a-linjaisia yläosia yhdistettyinä vähän tiukempiin alaosiin. Viime aikoina olen yrittänyt kunnostautua mekoissa, jotenkin koen ne helpommaksi kuin hame+paita -yhdistelmän.

  VastaaPoista
 9. Kiva arvonta, sininen, sininen ja sininen ai niin ja musta ja punainen. Siinä värejä, joista pidän, vaatteet eivät saa kiristää ja niiden pitää olla helppohoitoisia. Mekkoja olen viime aikoina pitänyt paljon. Kaulakoruja ja joskus joku huivi, siinäpä asusteeni :)

  VastaaPoista
 10. hillitty ja klassinen, välillä suorastaan tylsä.Punainen on värini, joskin farkut ja sininenkin käy. Ja sitten mustaa ja valkoista, koska olen tylsä. Joskus harvakseltaan asusteita, tai noolen laukkuhullu ja jos pistän päälleni jotakin muuta kuin toppatakin niin huivikin pääsee mukaani.
  shelwoods@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Hauska arvonta! :)
  ROhkea ja rouhea, rokahtava, kuitenkin mukava ja monikäyttöinen. Ei liikaa klumeluuria kuitenkaan, vaan vahvoja värejä ja selkeitä linjoja ja kuvoita näin syksyllä.
  En meinaa millään päästä eteenpäin kesän haaremihousu-aikakaudesta, tämä voisi olla tarvittava tuuppaus eteenpäin :)

  mariaveevouti@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Oma tyylini oli sitten pikkumusta tai boyfriend farkut collegella on minun näköisenin mustaa,valkoista,sinistä ja punaista unohtamatta höystettynä tärkeillä asusteilla niin vintage koruilla kuin laukuillakin, HeidiS heidinluukku@netti.fi

  VastaaPoista
 13. Hillitty, klassinen, tykkään myös paljeteista vaikkei niitä usein päälläni nähdäkkään. Väreissä suosin beigeä, harmaata, oliivinvihreää.

  VastaaPoista
 14. Tyylini on melko rento ja hillitty, tosin pidän myös kirkkaistakin väreistä. Tällä hetkellä lempivärini on kirkas sininen. Kuosillisia vaatteita en taida pahemmin omistaa mutta voisi olla hauskaa kokeilla niitäkin. Asusteita käytän yleensä melko hillitysti: korvissa on aina oltava korvikset ja kaulassa usein kaulakoru sekä varsinkin näin syksyllä jokin huivi, ja mukana tietysti jokin ihana laukku;)

  VastaaPoista
 15. Olen kenties aika poikkeuksellinen, sillä en pidä yhtään mustasta vaatteissa. Pidän paljon murretuista väreistä kuten viininpunaisesta ja vihreän eri sävyistä.Turkoosi on ihana piriste ja siniset farkut monesti löytyypi näin syksyllä jalasta. Ehdottomasti suosin luonnollisia materiaaleja sekä muutoinkin mukavalta tuntuvia vaatteita. Asusteita en valitettavasti osaa pahemmin käyttää. -Noora

  VastaaPoista
 16. Ihana arvonta! :)
  Oma tyylini on todella värikäs ja pirteä, en pelkää yhdistellä aivan eri sävyjä ja kuoseja keskenään. Lempivärini ovat kirkkaan punainen, vihreä ja violetti. Eli minut ainakin tunnistaa helposti ihmispaljoudessa! Tykkään kerrospukeutumisesta, se on vilukissalle sopiva vaihtoehto!
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Minun tyylini on aika klassinen ja hillitty, toisaalta pidän väreistä, mutta niitä ei saa olla liikaa kerralla ja kuvioita löytyy lähinnä huiveista. Eniten pidän ruskan eri sävyistä, mutta olenpa keväällä kelpuuttanut takikseni oranssinpunaisen Junarosen parkatakin :-)

  ntikoo74@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Tyylini on melko klassinen romanttisella twistillä =). Mukaan jännään arvontaan.
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 19. Olen vedenjakajalla. Pari vuosikymmentä on mennyt niin, että olen pitänyt vaatteita, mitkä vaan mahtuvat päälleni. Nyt olen paljon laihtunut ja olen vähän ymmälläni, sillä nythän voin ostaa vaatteita, mistä oikeasti tykkään. Mutta mistä tykkään? Ei edelleenkään kireitä, mieluusti trikoisia, mutta nyt vähän istuvampia vaatteita. Väriä saa olla ja kivoja yksityiskohtia. Sellaisia, missä on hyvä olla ja hengittää. Luonnonmateriaaleja. Aikaisemmin minulla oli aina hiki ja vaatteitten piti olla mahdollisimman ohuita, nyttemmin palelen paljon. Pitäisi löytää lämpimiä neuleita. En halua näyttää samalta kuin kaikki muutkin kylän mummot, tahtoisin poiketa massasta, jotain persoonallista.

  VastaaPoista
 20. Klassinen pukeutuja pienellä rokkivivahteella. Musta, mustavalkoinen ja farkut. Väljähköä, mukavaa ja vaivatonta. Less is more;)

  VastaaPoista
 21. Hauska arvonta! Oma tyylini on melko tyttömäinen, eli usein päällä sukkahousut/legginssit ja hame+joku paita, paljon käytön toppeja, tai mekko, päällä lämmikkeenä joku neule/ neuletakki. Toki pukeudun myös välillä farkkuihinkin. Tykkään melkein kaikista väreistä paitsi neonväreistä. T. Saya sayav@hotmail.fi

  VastaaPoista
 22. Pukeutumistyylini on rento, tykkään farkuista ja väljähköistä yläosista. Väreistä miellyttävät eniten sininen, musta ja harmaa, toki muutakin väriä saa olla, kunhan ei liikaa. Hameet eivät ole minun juttuni. Asusteita en ole oikein oppinut käyttämään.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Mun tyyliä kuvaa ehkä parhaiten sanat rento ja käytännöllinen. Ja rakastan värejä! Mulla harvoin näkee mustaa päällä. Ja hameita/mekkoja opettelen juuri käyttämään enemmän :)

  luru85@live.fi

  VastaaPoista
 24. Mukana kivassa arvonnassa.Tyylini on rento.Tykkään käyttää värejä ,mutta vierastan kamalan kirjavia, kuviollisia vaatteita.Rakastan asusteita koruja ja huiveja :)
  hakkinen.mirva @gmail.com

  VastaaPoista
 25. Minulla ei ole yhtä tyyliä, mutta rakastan tunikoita, neuletakkeja ja huiveja vapaa-aikana. Töissä pukeudun mekkoon ja jakkuun melkein aina. Parasta on asustaa vielä mikä tahansa vaateparsi huivilla!
  Rakastan petroolinsinistä, kirkkaanpunaista, violettia ja pinkkiä, toisaalta joinakin päivinä olen graafisen musta-valkoinen. Joten hyvin sekavaa on :)

  paivijs@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Tyyliä minulla ei ole mutta pidän mustasta ja harmaasta. Käytän t-paitoja, farkkuja ja Converseja. Pidän kuitenkin asenteesta ja hyvin istuvista vaatteista.

  Mukava arvonta!

  jokumuu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 27. Todella hauskankuuloinen mysteeriarvonta ;) Minä olen fiilispohjainen pukeutuja ja valitsen vaatteet aina tunteen mukaan :) Pidän värikkäistä vaatteista mutta myös tummista murretuista väreistä, etenkin näin syksyllä. Rakastan myös erilaisia kuoseja, ja printtipaitoja. Austeista lähellä sydäntä ovat erilaiset huivit ja laukut. :) Lempivärejä vaatteissa on sininen, vihreän eri sävyt, liila ja viininpunainen sekä perusmusta.

  katjasonja@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Koska koot menevät itseltäni ohi, vastaan äitini puolesta jos voittaisin hänelle yllärikassin! :) Klassisen tyylikäs tyyli, ripauksella hauskoja kuoseja tai värejä. Asusteina aina pitkiä kaulakoruja tai korviksia, ei missään nimessä huiveja. Väreinä mustaa, sinistä, punaisen eri sävyjä pinkistä viininpunaiseen.

  optimismia@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Varsinaista tyyliä ei ole, mutta viihdyn mekossa. hameessa ja tunikassa kapeitten farkkujen kanssa.
  Nyt opettelen huivien käyttöä;) Tyylini on kuitenkin melko rentoa.
  kitiv69@luukku.com

  VastaaPoista
 30. Olen klassinen pukeutuja ja monet vaatteistani on mustia. Tykkään pukeutua mekkoihin niin arkeen kuin juhlaankin. Hiekkalaatikon reunalle tosin ilmestyn yleensä ulkoiluhousuissa. Pyrin piristämään mustaa ilmettä ja asua pirteillä ja raikkailla väreillä kuten valkoisella, vihreällä, pinkillä, violetilla, keltaisella, sinisellä, punaisella jne. Värit näkyvät asusteissa (korut, huivit, sukkikset) ja vaatteissakin toisinaan. Viimeaikoina olen viehtynyt voimakkaasti monokromaattisiin vaatteisiin. Kuoseista en välitä ja erityisesti eläinkuosit saavat niskakarvat nousemaan.

  maailmaani@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Pidän käytännönläheisistä vaatteista, joissa on särmää. Vaatekaappini on melko mustanpuhuva ja mutta pidän myös syvistä, viileistä väreistä, joista sininen on ollu lempivärini lapsesta saakka. Tähän melko tummasävyiseen kuosittomuuteen poikkeuksen tekee se, että pidän 60- ja 70-lukujen tyyleistä ja vaatteista. Käytän paljon farkkuja, nahkaa ja villaa. Koruni ja asusteeni ovat melko yksinkertaisia ja primitiivisiä.

  ingnie@utu.fi

  VastaaPoista
 32. Onpa hauska arvonta! Jännitystä elämään ja piritystä iltapäivään ;) Pukeutujana olen rokahtava ja toivoisin olevani rohkea. Suosin paljon mustaa, mutta aina pitää olla mukana joku juju, joko fuksiaa, turkoosia tai oranssia. Kuviolla tai ilman. Kaikki käy, Oikeastaan täytyy tässä kohtaa kehua Stockan pukeutumisneuvojaa joka näytti, miten ja millaisia värejä itse kannattaa käyttää. Ennen tuota käyntiä olin aikalainen harmaa hiirulainen.

  erika.lahteenmaki ( at ) msoynet.com

  VastaaPoista
 33. Tyyli on hukassa koska nykyään vaatteita voi ostaa "normi" vaatteistakin eikä ainoastaan niitä jotka saa mahtumaan. Tykkään käyttää farkkuja, kauluspaitoja, neuleita ja toisaalta tunikoita. Oliskohan määritelmä lähinnä klassinen(?). Raitaa ja yksväristä mutta ei kuvioita, huivi lähes aina.
  Mahtava arvonta :)

  krista_toivio@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Pidän yksinekertaisesta vaatetuksesta, hillitysti värejä ja blingiä, mutta pienet yksityiskohdat on kivoja. Vaatteissa tärkentä on se, että niissä on mukava olla. Housut eivät saa puristaa mistään ja paita ei saa olla liian lyhyt. Haluaisin pitää enemmän mekkoja ja hameita, mutta tähän vuodenaikaan sopivia mekkoja ja hameita minulta ei oikein löydy. Tyylini on tällä hetkellä "Se mitä kaapista löytyy", mutta haluaisin yhtenäistää vaatekaappini sisältöä ja oikeasti ajatuksen kanssa pohtia mitä sieltä löytyy.

  VastaaPoista
 35. Olen ehdottomasti klassinen sekapukeutuja. Pidän klassisen kauneista vaatteista, kaulupaidat, farkut ja hameet ovat pukeutumiseni ydintä. Toisena päivänä saatan olla erittäin asiallinen, mutta toisina päivinä vain puoliasiallinen (rennoista vaatteista). Pidän väreistä, mutten juurikaan kirjavista kuoseista. Mutta ongelmana on, että tällaisia vaatteita ei ole saatavilla kovinkaan paljoa.

  Asusteita käytän fiilispohjaisesti, huivit ovat joka päiväisessä käytössä. Hiukset ovat suurin asusteen, kruununi ja kannan niitä ylpeydellä. Suurin kaipaukseni on jakku, joka ei puristaisi tai pingottuisi mistään kohti, mutta joka istuisi ja näyttäisi hyvältä. Jatkan metsästystäni!

  pawe-@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Onpa kiva arvonta! :) Meidän burleskikurssin vetäjä totesi mulle, että "sä olet hyvin klassinen, naisellinen nainen", ja laittoi minut sitten esittämään miestä... ;) Mutta siinäpä se tyylini varmasti on pähkinänkuoressa: naisellinen ja varmasti myös aika klassinen. Tykkään mustasta ja valkoisesta, mutta myös väreistä ja etenkin pitsistä. Niin ja mekoista :)

  Olen vähän huono käyttämään asusteita, mutta statement-koruja yritän nyt oppia käyttämään. Huivit toki ulkona, mutta sisätiloissa lentävät kyllä takin mukana aina naulakkoon.
  maria.ukkolin1@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Kiva arvonta. Hyppään mukaan. Olen aika klassinen pukeutuja. Mustaa ja valkoista. Meri ja saaristo kuuluu vahvasti elämääni - raidat :) Ja kesän värikartta on pirteämpi raikkaine väreineen, sininen, punainen ja silloin myös valkoinen.
  tuuliapix@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Melko klassisesti pukeudun. Tykkään sekä housuista että mekoista. Väreinä yleisimmät ehkä musta, turkoosi ja pinkki. Isoja kuoseja vierastan. Haluaisin oppia käyttämään enemmän asusteita. Tällä hetkellä viileillä ilmoilla tulee laitettua ulos huivi kaulaan. Koruista tykkään (hopea), niissä mieluiten aika hillittyjä, mutta kiva jos niissä on joku pieni juju.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Uuu, miten jänskä arvonta :) Pukeudun useimmiten mustaan, se on ihan mahtava väri *pus*. Nahkatakki, tiukat farkut ja bootsit, parasta ikinä.
  kuntojaterveys(at)gmail.com

  VastaaPoista
 40. Rock-henkistä, rohkeaa, paljon mustaa ja mahdollisesti hopeisia koruja sekaan :)
  marvu954(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Sehän se vähän on ongelma, ettei oikein ole mitään yhtenäistä tyyliä vaan mitä milloinkin, epämääräisesti yhdisteltynä. Huivit ja asusteet ovat kuitenkin pukeutumisessa aika tärkeä kulmakivi. Raitaa löytyy myös usein jossain muodossa. Luonnonmateriaalit vetävät puoleensä, erityisesti pellava ja villa.
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 42. Pukeutumistyylini on klassinen, mutta rento. Jalastani löytyy yleensä suorat housut tai chino-tyyppiset housut. Yläosana käytän paljon neuletakkeja ja pidän kovasti kauluspaita + slipoveri -yhdistelmästä. Myös yksinkertaiset trikoopaidat ovat mieleeni.

  Musta on luottovärini. Kaapista löytyy pääasiassa mustia, beigejä, harmaita ja valkoisia vaatteita. Noiden perusvärien lisäksi pidän sinisestä ja violetista.

  En juurikaan innostu kuoseista. Mutta koska värimaailmani on hillitty, niin kuosi voi olla pienenä kohokohtana asussa.

  Suhtaudun asusteihin myönteisesti, mutta olen melko laiska käyttämään niitä. En voi käytännön syistä oikein käyttää koruja ja niitä ei tule sitten oikein käytettyä vapaa-ajallakaan. Mutta eräs asuste, joista pidän, on huivit.

  Marikki
  pokkaritaivas(a)gmail.com

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!