25.10.2014

A new hat


Hatuissa on voimaa, hatut voivat muutta sinut joksikin toiseksi.
- Catherynne M. Valente - 

Näitä kuvia katsellessa sitä kyllä havainnollistaa itselleenkin miten hitaasti sitä ajoittain blogiin kirjoittaa ostoksistaan. Jos en kirjoita heti, se unohtuu. Niin kävi näemmä tämänkin hatun kanssa, nimittäin tämäkin on niiltä Hulluilta Päiviltä ostettu. Halusin tänä vuonna itselleni hatun talveksi, villaisen ja pienilierisen. Tämä oli alessa (kympillä) joten ajattelin, ettei hinta ole kovin paha. En oikein vieläkään ole varma, onko mikään hattu lopulta se minun juttuni, mutta totuus on se, että ilman jonkin sorttista päähinettä ei talvella voi tässä maassa liikkua. Joten ainakin voin yrittää tämän kanssa. Mitä pidätte hatusta? Ovatko hatut muutenkaan teidän juttunne?

Nämä kuvat on napattu vauhdilla ennen kosmetologille menoa tiistaina kun minusta ilma alkoi olemaan sen verran viileä, että arvostin ajatusta hatusta suuresti. Kokonaisuus sinällään on ihan peruskauraa noin muuten, viitalla tarkenee vielä, vaikka se olisi näin hutaisten päälle puettu mutta avokkaista lienee jo asiallista luopua?

Aurinkoista lauantaita!


Hats have power, hats can change you into someone else.
- Catherynne M. Valente - 

It seem to take me ages to show you anything new I'm getting at the moment. Like this hat, I actually got it couple of months ago already. On the other had, it was not until now I needed one. I'm not really a hat person, but it is a fact that you need something in you head in Finland on wintertime. So my choise is and was a hat. And capes, at least as long as I can wear it, at some point it gets too cold to that as well. What is your take on hats?

Lovely Saturday! Seuraa blogiani // Follow my blog on:

23 kommenttia:

 1. Siis voi ei, olen ihastellut blogeissa hattuja ja haluaisin sellaista ainakin sovittaa mutta veikkaan ettei sellainen minulle sovi alkuunkaan. Nytkun näen tuon sinun hatun joka on ihan täydellinen, on minun varmasti pakko päästä jonnekin sovittamaan hattuja ja PIAN.
  Ihana viitta, uuuuh mulla on selkeästi nyt tällainen "kaikki on ihanaa"-aamu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stoccalla oli minusta ainakin ihan kivoja talvihattuja todella kohtalaisilla hinnoilla myös. Kannattaa ehkä sieltä vilkaista jo on lähiseudulla sellainen? :)

   Poista
 2. Kyllä tuo hattu vaan sinulle sopii - kauniisiin kasvoihin sopii mikä vain♥
  Itselläni on muutama hattu, joita tulee käytettyä hävyttömän harvoin - minun pääni malli on sellainen, että näytän hatussa kuin hatussa tontulta;)
  Kivaa inspis- ja gaalapäivää sinulle ja terveisiä Kotinörtille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! Oli kiva löytää hattu joka sopii, leveämpi lieriset eivät sovi. Minä sanoin muuten samaa, että mikään ei sovi, vaan kyllä se kun sovittaa ja sovittaa niin joku aina löytyy ;)

   Hyvää viikonlopun jatkoa <3

   Poista
 3. Kaunis hattu ja käy sinulle oikein hyvin.
  Itse ostin H&M:ltä ihanan mustan huopahatun, mutta se ei ole kertaakaan päässyt mun päähän. Ehkä pitäisi treenata sen pitämistä? Yleensä mulla on pipo päässä, vaikka en kyllä ole mikään pipo ihminenkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa sitä ainakin kokeilla, pää pysyy lämpimämpänä ainakin ja se on talvella ihan hyvä ominaisuus ;)

   Poista
 4. Hattu on ihana ja sopii naisellisen takkisi kanssa aivan mahtavasti. Hatuissa tulee tyylikäs olo, olisi mukavaa että hattuja käytettäisiin paljon enemmän, kuten ennen vanhaan.Niissä on fiilistä ja tuovat eleganssia elämään. <3

  Komppaan Lady of the Messiä sopii kauniisiin kasvoihin. <3

  Iloista iltaa toivottelee Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hatut taitavat olla nykyisin van lämmikkeinä, aika harva käyttää niitä muuten vaan, vaikka ovathan ne, kuten sanoitkin, tyylikkäitä ja kauniita!

   Hyvää viikonlopun jatkoa!

   Poista
 5. I am not a hat person either! Actually, I think that they look pretty terrible on me! :D
  Anyways, your hat is so cute, it looks adorable on you fits your personality so well! :)

  www.callmemaddie.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Maddie! I toiught you would look great on some of the trend hats at the moment ;)

   Poista
 6. Hattu sopii sulle tosi kivasti. Kokeilin itse samaa viininpunaisena, mutta en sitten ottanut. Viittaakin on aivan ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna. Minäkin kokeilin viininpunaisena, ei toiminut ollenkaan joten päädyin harmaaseen :)

   Poista
 7. Viitta on varsin ihana ja hattu sopii sinulle hyvin. Oli kiva tavata BID:ssä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Misorella! Kuin myös oli ilo tavata :)

   Poista
 8. Hatut ovat niin ihania, tuollaista pienilieristä en ole vielä nähnytkään. Minullekin on iskenut hattuvimma vaikka tiedän että tässä päässä kaikki päähineet näyttävät tosi kummallisilta... Luulenpa että hattu on pakko saada. Hauskan mallinen tuo hattusi, vähän erilainen kun on pienellä lierillä. Ja viitta, tykkään<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa sovittaa, minullekaan ei isolla lierillä oleva sovi ollenkaan, mutta tämä näytti jo ihan mukiin menevältä tämä yksilö. Ei aina pidä mennä sen valtavirran mukana päätin minä ja ostin itselle paremmin sopivan mallisen :)

   Poista
 9. No tämä hattulady ainakin tykkää ihan hurjasti! Ja tuo viitta, niin kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia! Vähän lämmin tällä kelillä, mutta muuten mainio :) Vaan onneksi on juuri tänään lämmin.

   Poista
 10. Tuo sun hattu on ihana! Haluaisin niin ostaa itselleni hatun. Sopivan löytäminen on vain vaikeaa...

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!