1.10.2014

Cutrin Reflection Silver treatment.


Jos hiuksesi on laitettu kunnolla ja sinulla on hyvät kengät, voit saavuttaa mitä tahansa.
- Iris Apfel - 

Kuten olen varmasti kertonut, kyllästymiseen saakka, olen todella laiska laittamaan hiuksia. Sen takia, minulle on ensiarvoisen tärkeää, että käyn kampaajalla, joka tajuaa minua. Se on onneksi mahdollista. Minulla pitää olla myös ns. pese ja pidä - malli hiuksissani. Siinäkin on onnistuttu, kiitos kampaajani. Olen laiska kihartamaan hiuksiani, niin tässä piikkisuorassa tukassa on pakko olla kaunis ja edustava väri. Sekin on mielestäni onnistunut ja olen kylmästä vaaleasta saanut useammankin mieltä lämmittäneen kehun. Mutta mikään väri ei pysy tukassani jos en sitä ylläpidä, sen verran vahva on keltaisuutta esiin työntävä punapigmenttini.

Kävin läpi jokusen verran erilaisia hopea-tuotteita ennen kuin löysin se omani. Cutrinin Reflection Silver treatment on oma valintani, tehohoito, jota joko sekoitan tavalliseen hoitoaineeseen tai käytän kerran viikossa ihan tehohoitona. Sen lisäksi, että se pitää hiukset kosteutettuina ja kiiltävinä, se on myös pitänyt harvinaisen hyvin keltaisuuden poissa. Myös kesällä. Kuvissa oleva purkki on kolmas tätä samaa tuotetta putkeen, joten ihan heppoisin perustein en tätä omilla rahoilla kustannettua "mikä hopea tuote on paras" - tuottetta lähtenyt suosittelemaan. Vaan minun tähän piikkisuoraan ja hentoiseen Suomalaiseen tukkaani sopii parhaiten tämä suomalaisten kehittämä ja kotimaista vadelmavahaa sisältävä tuote.

Millä te ylläpidätte värinne värjäysten välissä?

Ihanaa keskiviikkoa ja hyvää lokakuun ensimmäistä!


If your hair is done properly and you have a good shoes, you can get away with anything. 
- Iris Apfel - 

I have told, countless of times, that I'm so lazy on doing a thing for my hair. That is why I need to have a good hairdesser who knows me. That I have, bless her. I also need to have sord of wash and go model in my hair. That I have, thank you to my hairdresser. Since I'm lazy on curling my straight hair, there needs to be a good color on them. That I also have. But no color can last if you don't treat it and since my hair is cold blonde I want to keep it that way. Yellow tones don't look good on me. And for that, my favourite for the past two tubes (this one is third and I'm about to start using it) is Cutrin professional Reflection Silver treatment. This conditioner makes absolutely miracles to my colour keeping it the way I want it to, looking freahly colored was anfter wash. I've tried some other siver products as well but so far this has been the best out of them. Maybe since it's Finland based company designed for finnish hair that I have. How do you keep you hair looking great?

Great Wednesday and first of October!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

10 kommenttia:

 1. Hyvät tuotteet on kullanarvoisia. Itselläni on pari sellaista, joiden eteen teen mitä tahansa. Niitä vaan jaksaa hehkuttaa, kun ne on niin ihania. Kiitos tästä vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä. Minä hehkutan kovin harvoin, mutta totesin että kahden purkin jälkeen jos haen kolmannenkin samaa, niin lienee paikallaan mainita, että ainakin omalle tukalleni tämä on varsin toimiva :)

   Poista
 2. Vaikuttaa lupaavalta tuotteelta. Kivaa keskiviikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ainakin kokeilla, vähän ehkä tyyriimpi, mutta riittoisa.
   Kivaa keskiviikkoa! :)

   Poista
 3. Kiitos vinkistä, täytyypä muistaa tuo. Itse olen käyttänyt Fudgen Clean Blonde -hopeashampoota vastaavassa tarkoituksessa ja on toimiva tuote. Jopa niin toimiva, että täytyy olla tarkka kuinka kauan sitä päässään pitää ettei taita liikaa harmaaseen. Jättikokoinen (taitaa olla litran) pullo on kestänyt kerran viikossa käytettynä hirmuisen kauan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ainakin kokeilla. Kiitos shamppoovinkistä, täytyy katsella jos tulee vastaan jossain vaiheessa. Isot purkit ovat parhaita ;)

   Poista
 4. Toi hoitoaine on kyllä hyvä ja tehokas. Yksi oma suosikki on myös Wellan Color fresh-suoraväri sävy 0/6. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kaiken kanssa jossa lukee "väri" vähän varuillani. Lienee ajatusmaailma vielä 90-luvulta peräisin ;)

   Poista
 5. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, täytyy ottaa kokeiluun. Minä käytän vaihdellen joko tosi hoitavaa tai Kerastasen Cristalliste shampoota ja hoita-ainetta, joista tulee kiiltoa, mutta olen huomannut että pitää myös keltaisuutta poissa. Pitääkö kyllä kokeilla tuo PauMaun Fudgen Clean Blonde myös, tykkään yleensä Fudgen tuotteista niiden tuoksusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä lämpimästi, kosteuttaa oman tukkani todella tehokkaasti. Minulla on tuota Kerastasen Christallisten seerumia tukalle ollut, alkaa loppumaan niin pitänee uusi purkki tilata pian, voisi samalla harkita hoitoainetta :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!