13.10.2014

Fur at the office.


Mitä enemmän tiedät menneestä, sen paremmin olet valmistautunut tulevaisuuteen.
- Theodore Roosevelt -

Selasin tässä yksi päivä blogia taaksepäin ja katselin vanhoja kuvia läpi. Yli kolme vuotta olen tallentanut tänne asujen ohella niin paljon kaikkea muutakin. Ei varsinainen päiväkirja, mutta muistoja tapahtumista. Mielenkiintoisinta itselleni olivat kuitenkin kaikki vanhat asukuvani, se miten paljon tyylini on kuitenkin muuttunut. Ennen kaikkea siitä on tullut, omasta mielestäni, rohkeampaa ja kokeilevampaa. Pari vuotta sitten olisi pitsi mekko ollut mahdottomuus, samoin ajatus revityistä farkuista. Jos totta puhutaan niin kaksi vuotta sitten en olisi voinut ajatellakaan pillilahkeisia farkkuja ylleni.

Vaan tyyli kehittyy ja kehittyminen on luonnollista. Vaikka historiaan on joskus kiva palata, niin ennen kaikkea suunnan pitäisi olla eteenpäin, ei taaksepäin. Millainen tyylini on parin vuoden päästä? En tiedä, vaikka uskon joidenkin klassikoiden pitävän pintansa kyllä. Etenkin asusteissa linja on säilynyt enemmän ennallaan vaatteissa on vaihtelua enemmän. Rajojen rikkomista, omalla tavallaan sitä on tässäkin kokonaisuudessa. Karvaliivi töissä olisi ollut mahdoton idea jokunen vuosi sitten, vaan ei enää.

Miten teidän tyylinne on aikuisiällä muuttunut?
Hyvää maanantaita!


The more you know about the past, the better prepared you are for the future.
- Theodore Roosevelt - 

The other day I looked through some of my old posts. Moment are captured and I rememred so much things. But I also had a great time looking at my old outfit photos. Is it the age that makes me dress differently? My style is much more rough yet classic now days. Maybe itä the age, I atually want to dress like I think looks nice. I want to try nw things and I do also think that trying new things is not a bad thig. It's natural to look foreward, vut we should learn from the past. On dressin up as well. I don't like that much floral prints, I tried last autumn. Did not work. Now I remember it, at least for a while. How has your style been changing over you adult life?

Great Monday all!Pusero/Blouse: JUNAROSE * // Liivi/Vest: Next // Farkut/Jeans: JUNAROSE * //
Kengät/Shoes: Deichmann // Laukku/Bag: Longchamp

* Saatu blogin kautta // Got through blog


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

20 kommenttia:

 1. näin vanhemmiten ei enää onneksi tarvii kaikkee muotikotkotuksia ! joskus joku kiva pikkujutska ehkä. uskaltaa enemmän pitää kii mukavuudesta ja viihtyvyydestä. panostaa klassiseen pitkäikäisyyteen perusvaatteissa. oisko se sen oman olon löytymistä ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta, ei sitä kaiken mahdollisen perässä kannatakaan juosta. Vaan joskus sieltä muodista saa kaikkia kivoja juttuja pukeutumiseen :)

   Poista
 2. Voi, kyllä ehdottomasti on muuttunut. Vihdoin ehkä alan löytämään sitä omaa tyyliä, enkä enää koko ajan pukeudu huppariin ja farkkuihin.
  Ihanan sävyinen tuo paitasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on minusta ihana tunne kun uskaltaa kokeilla muutakin kuin sitä tuttua ja turvallista. Kiitos Janet, paita on todella mieleen, edessä olevasta vetskarista tulee vähän erikoisuutta vielä mukaan :)

   Poista
 3. Kai se on tietty klassinen linja, vaatteiden leikkaukset muuttuu vaan matkassa. Tyyli pysyy samana, mutta ajan hermolla kengän kärki tai korkkarin korko. Klassiset laukut pitää hyvin pintansa. :) Kai joskus johonkin muotijutskaankin sorrun, mutta rytkyt ostan edullisesti, niihin kyllästyy nopeasti. :)

  Ihana asu, että tykkään tuosta liivistä. :)

  Mukavaa maanantaita Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta eihän sitä laukkua pidäkään vaihtaa muodin mukana ;) Minä koetan samaa, ostaa kaikki muodin mukaiset mahdollisimman edullisesti ettei mene "koko omaisuus". Jos sitten tykkään niin saatan sotaa laadukkaamman.

   Kivaa maanantaita!

   Poista
 4. Tietyt elementit ovat pysyneet vuosien saatossa matkassa mukana, esim. farkut, neuletakit, kauluspaidat, korkkarit ja varsinkin työasuissa jakut ja suorat housut. Toki kehittymistä ja muutosta on tapahtunut, innostuin mm. muutama vuosi sitten käyttämään mekkoja arkiasuina. Iän myötä osaa jättää hankkimatta sellaisia pintamuodin mukaisia vaatteita ja asusteita, jotka eivät kertakaikkiaan sovi omalle vartalolle tai istu tyyliin. Myös vaatteiden mukavuus on korostunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen taas tuonut värejä pukeutumiseeni, se on ollut aika haaste sen jälkeen kun puin ylleni vaan mustaa mustalla asustettuna mustalla.

   Poista
 5. On jonkun verran ja hyvä niin... :D Viimeisen 4-5v aikana on pikkuhiljaa alkanut se oma tyyli löytymään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se oman tyylin löytyminen vaan on aika lohdullista. Sitä voi sitten hiljalleen ottaa mukaan muotivillityksiä jos sellaiset kolahtavat :)

   Poista
 6. Ihanan värinen paita.

  Mun pukeutuminen on muuttunut ainakin siten, että käytän nykyään enemmän mustaa. Toki käytin sitä ennenkin, mutta huomaan nykyään käyttäväni kokomustaa paljon ennemmän kuin ennen.

  Ennen käytin tosi paljon t-paitoja, nykyään vähemmän. Joskus yläasteella käytin tosi paljon kaulus- ja flanellipaitoja, mutta se olikin ysäriä :D. Verkkareita tai verkkatakkia käytin myös nuorena paljon, en enää nykyisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas koetin siitä mustasta päästä eroon, vaikka se koko musta onkin se luottovärini pahoina aamuina ;) Voi flanelipaidat... joo, muistan kyllä. Sen villityksen jälkeen en ole niitä enää oppinut pitämään ylläni :D

   Poista
 7. Pssst. Haaste on heitetty! ;)

  http://curiousnoora.refashion.fi/2014/10/14/sydamia-syksylle/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mikä ihana haaste, kiitos. Tartun toimeen vielä tällä viikolla <3

   Poista
 8. Olen oikeastaan ollut aina enemmän tai vähemmän (ja nykyään enemmän) boheemin tyylin nimeen vannova. Aikaisemmin se näkyi enemmän vain muutamana vaatekappaleena kerrallaan, nykyisin laitan ihan huoletta päästä varpaisiin jos siltä tuntuu. Joitakin vuosia takaperin yritin kuitenkin jostain syystä klassista tyyliä, vaikke se oikein tuntunut omalta. Ja palasin taas juurilleni :)

  Kaunis asu, ja liivi on kyllä aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on ihana, miten iän myötä se oma tyyli vahvistuu, suuntaan tai toiseen. Sinun tyylisi on niin kaunis! :)

   Poista
 9. Jaa-a, mitenhän vastaisi kysymykseesi. Oikeastaan tyylini muuttuu päivästä toiseen, mutta jotkut jutut pysyy ja toisaalta samat tyylit kertautuvat. Ehkä suurin kehitys, tai muutos, on ollut se, että mustan ja farkun rinnalle on tullut muitakin värejä ja materiaaleja. Ehkäpä tyylin monipuolistuminen olisi oikea sana.

  Ihana asu ja pusero on tosi kauniin värinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut saman, että tyyli monipuolistuu ajan kuluessa. Näin minullakin kun ensin monta vuotta meni vaan mustassa vaatteessa :)

   Kiitos PauMau!

   Poista
 10. Tyylin muuttuminen onkin mielenkiintoinen asia, tuntuu että kuljen nykyään vain farkuissa. Pari vuotta sitten en ikinä laittanut töihin farkkuja ?! Saa nähdä, mitä parin vuoden päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli muuten ihan sama! Työelämässäkin se koodi on muuttunut ja rentoutunut siitä, mitä se joskus oli :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!