28.10.2014

New brushes.


Meikki ei voi ratkaista kaikkia ongelmiani, mutta se on aika hyvä alku.

Ostin toissa viikolla uusia luomivärejä, mutta jo sitä ennen olin tilannut itselleni uusia suteja, yksi kabuki ja uusi aurinkopuuterille. Pitkän aikaa päälle kaksikymppiseksi meikkasin ilman suteja, kunnes mielenkiinnosta kokeilin yhtä ja olin myyty. Paluuta ei enää ollut. Tein kalliin investoinnin ja ostin luomiväreilleni Bobby Brownin sudit. Vaikka aivan täydelliset, niin kaipasin vähän edullisempiakin vaihtoehtoja.

Ensimmäinen kokeiluni oli nytkin tilaukseen päätynyt Ecotools. Minusta hyvällä hinta - laatusuhteella myytävissä sudeissa ajatellaan myös luontoa. Päädyin heidän kabukiinsa, sen saa kätevästi korkkinsa myötä mukaan ja suti on ihan ensiluokkainen laadultaan.

Aurinkopuuterin sudin kanssa käännyin toisen edukkaamman laatusuosikkini puoleen, vloggajat Pixiewoo ovat tehneet upean sutisarjan joista minulla on jo jokunen entuudestaan. Real techniques on sarja jonka puoleen käännyn ensimmäisenä nykyisin uuden sudin tarpeessa. Ensimmäisen tilasin vain koska hei, yhdet suosikkivloggaajani tekivät sutisarjan. Eli olin täysin mainoksen uhri, vaan laadukkaita nämä ovat, joten pysyn sarjalle uskollisena. Saman mainoksen uhrina olen toki ollut Tanyan huulijuttujen kanssa (tykkään) unohtamatta tietenkään Zoen uutukaisia. Zoe onkin niin minun kuin monen muunkin suosikkivloggaaja, itse olen häntä seurannut siitä saakka kun meitä seuraajia oli vähän yli miljoona, nythän meitä on yli kuusi miljoonaa. Monet muutkin Britti vloggaajat ovat seurantalistallani, heidän videonsa on hauska katsastaa parisen kertaa viikossa.

Miten te teette meikkinne, sutien kanssa vai muuten? Onko näistä merkeistä kumpikaan tuttu? Seuraatteko te jotain vloggaajaa säännöllisesti, Suomalaista tai ulkomaista?

Aurinkoista tiistaita!Makeup can't solve out all my problems, but it's a bretty fab start.

I got some new eye shadows the other week, but before that I got my self some new brushes. New kabuki to my mineral foundation and new one for my bonzer. For long time I tought I don't need brushes, and then I bought my first one. Around five years ago. There was no comming back after that. I fell in love for the simple ways on making my make up, how eas everything was. And then I got my first queality brushes and again, no comming back. Getting Bobby Browns to my eye make up took a lot of money, I wanted to find quality for less.

I started out on Ecotools I read a lot about on different blogs. I loved them and still do. My old kabuki just gave in afte four yeasrs of taking care of it. Having new one meant I needed to get it with me everyday. Ecotools had a perfect one. On bronzer I looked for Real techniques. I have one of their already and I that was my main reason to see more of them. Getting one more, but I'm thinking of getting new ones from Pixiewoo when I need then. Youtubers make such a great things every now and then, these brushes from Pixiewoo, lipthings from Tanya and let's not forget Zoe I've looked ever since she had only a bit over 1 million of us followers. 

Have you tied either of these brands? Or do you watch youtube videos?

Great Satudray all!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

14 kommenttia:

 1. Itse olen panostanut kabuki ja meikkivoidesiveltimiin, ne oli ostaessa lompakolle kovakolaus mutta ovat kyllä hintansa väärti. Tuota ecotools sarjaa olen myös ostanut ja voi kyllä kehua, niilläkin meikkaa kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noilla molemmilla meikkaa minusta varsin tehokkaasti. Panostaminen ei onneksi vaadi omaisuutta vaan näillä edullisemmillakin sarjoilla saa laatua nykyisin :) Ja hyvä niin sanon minä.

   Poista
 2. Kyllä nämä sudit varmaan haukkuu hintansa ajan saatossa :) Kivaa tiistaita sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, edellinen kabuki kesti kuitenkin sen kolme vuotta ja todella usein käytössä, että ihan hevillä en näitä uusi. Kabuki on kuitenkin kaikkein eniten noista kaikista käytössä :)

   Poista
 3. Mulla on käytössä pelkästään Ecotoolsin suteja ja oon tykännyt niistä niin paljon! Ne ovat äärimmäisen laadukkaita ja kestävät käytössä hyvinä pitkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä, RT:n sidut ovat ripauksen edullisempia joten siksi olen tupannut niitä suosimaan. Laadussa en hirveästi eroa näe :)

   Poista
 4. Nyt osui kyllä arkaan paikkaan - minä olen ihan onneton sutien kanssa! Edistytty on kuitenkin siitä muutaman vuoden takaisesta laivareissusta, jolloin meikkifriikkiystäväni bongasi minut levittelemästä puuteria maalisudilla;)
  Kivaa viikkon jatkoa sekä sinulle että Kotinörtillesi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi herttinen, maalisudilla! :D Oi voi, ihana Lady! <3 No mutta onneksi on edistytty!

   Hyvää tiistaita! <3

   Poista
 5. Kumpikaan sudin merkeistä ei ole tuttu entuudestaan, mutta näyttää tutustumisen arvoisilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ainakin ovat, RT ei taida olla Suomeen kuin tilattavissa, mutta tuota Ecotoolssia saa useammasta ostopaikasta Suomessa, viimeisimmät taisin ostaa Sokokselta :)

   Poista
 6. Siveltimet=rakkautta :D Multa löytyy molempia merkkejä ja pidän molemmista hyvin paljon. Hyvät siveltimet vaan tekee meikkaamisesti tuhannesti ihanampaa.
  Mä kans seuraan noita kaikkia tubettajia :) Tykkään kovasti muutenkin katsella videoita ja nythän mä olen jo itsekin niitä tehnyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä <3 Meikkaan nykyisin paljon aktiivisemmin kun on erilaisia "taiteilija tarvikkeita" :P Videot ovat kyllä rentouttavia katsottavia, semmoista omaa hämppäaikaa ;)

   Poista
 7. Pitäisi kyllä sijoittaa uusiin suteihin! Minulla on huimat yksi kappale isoja suteja, jolla sudin kaiken puuterista ja korostusväristä aurinkopuuteriin ja poskipunaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen näistä molemmista tykännyt valtavan paljon, kannattaa ehkä harkita siis jos edes toisen tilaisi niin olisi aurinkopuuterille ja poskipunalle eri suti kuin puuterille ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!