Saturday night fever


Miksi juhliminen ja hauskanpitäminen on paha asia.
- Tara Reid -

Ajattelin vielä näin pikkulauantain kunniaksi jatkaa Indiedayssin lauantain juhlista otettuja kuvia. Vuorossa illalla otetut kuvat. Ei muuten ole mikään helppo tehtävä tuo illalla kuvaaminen, vaan iso kiitos ystävälleni T:lle joka antoi lainaan Panasonicin Lumix DMC-GM1 kameran jolla saa otettua kehnossakin valaistuksessa uskomattoman kauniita kuvia. Kamera on ollut itseasiassa jo pidemmän tovin lainassa ja ajattelin tosissani myös vaihtaa siihen. Olympus alkaa olemaan tiensä päässä ja tämä tuntuu valloittavan toimivuudellaan minua koko ajan vaan enemmän.

Why is partying and having fun a bad thing.
- Tara Reid -  

Wednesday, little Saturday as they say here in Finland and due to that day I wanted to tell you more on the party we had last Saturday. I already posted on day event and my outfit there, but here are some photos on my evening fun. Being at the night club means there is not that much light, but at least some ohotos are here.



Illan kokonaisuutta olisi voinut kuvailla sanoilla mustaa mustalla. Olisin myös voinut mojauttaa itseäni takaraivoon kun tajusin, että koko hiton mekkokaunottaresta ei ole kunnon kuvia edes sisällä otettu. JUNAROSE:n syksyn malliston keinonahkaa ja pitsiä yhdistävä kaunotar tuli siis tällä viikolla puettua uudemman kerran ylle pelkkää kuvausta ajatellen, joten mekosta tarkemmin lauantaina. Sen voin sanoa, että olisin siihen ihan uskomattoman tyytyväinen. Nämä kuvat otti ihanainen Anna-Maria.

There is quite a little photos of me on that evening, I did took ones from my outfit this week. Not with makeup, but that lovey JUNAROSE dress I will show you later. Little black dress with a twist as I call it.




Tarjolla oli juomaa ja ruokaa, jälkimmäisestä kameralla oli vain ylivaloittuneita kuvia, mutta ei haitanne. Pientä naposteltavaa, joista suosikikseni nousi jälkkäripöydän limejuustokakku. Herkullista. Paikalla oli tietenkin myös ihania bloginaisia upeissa asukokonaisuuksissaan.

Drinks adn food, quite much and with quite harsh light I might add. Well, you get the point, a lot to drink, bit less to eat.






Itselleni tyypilliseen tapaan kuitenkin livahdin kotiin jo kymmenen aikaan illalla. Ihana ilta, oivallista seuraa vaan kun on väsynyt nainen niin on väsynyt, ei sille mitään voi.

Näistä pikkulauantain tunnelmista hyvää keskiviikkoa!

P.S. Koska muutin blogissa käyttämäni nimen niin myös Instragram tilini on tänään päivittynyt. Uusi tili on sadun_elamaa Te jotka seuraatte jo, tämä on päivittynyt teille automaattisesti.

Most of all much of fellow bloggers on their lovely outfits and looking great as they always do. You might say a basic evening, but hey, that is what was needed on a gloomy autumn evening. A lot of laughter.

Great Wednesday all!

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Näiden kuvien perusteella mekkosi näyttää upealta, kiva nähdä siitä lisää otoksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna. Mekko on ainakin erilainen, mutta niistä sisällä otetuista kuvista näkee sitten paremmin taas :)

      Poista
  2. Mekko on kyllä wau! Huolisin ehdottomasti ja niin tykkään sun pinkeistä hiuksista, niissä kaunis ja luonnollinen sävy, vaikka voi kuulostaakin hassulta sanoa pinkistä luonnollinen, mutta kun on. <3

    Ihania Ladyjä liikenteessä, ah mitä herkkuja ja kaiken kruuna sinä ja superupea mekko. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia :) Vaalea pinkki tuntuu olevan väri, jossa viihdyn itsekin todella hyvin. Voi olla, että tämä testi jää olemaan ja pysymään omaan päähäni :)

      Poista
  3. Kauniilta näyttää mekkosi jo noiden kuvien perusteellakin. Kiva nähdä sitten myös valossa kuvattuna;)
    Kivaa keskiviikkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady. Sisällä kuvatut eivät ole hirveästi parempia, mutta edes vähän ;)
      Hyvää keskiviikkoa!

      Poista
  4. Ihania kuvia. Sä olit kyllä niin hottis mekkosi kanssa :)

    VastaaPoista
  5. Itse tuskailen jatkuvasti kuvanlaadun kanssa. Aina olisi kiva säädä loistavia kuvia mutta monesti tilanteet ovat niitä vastaan, tai sit mun taidot ja kaluste. Uusi kamera haaveessa, olisipa oikein rikas. Ihanat juhlat teillä ollut ja kauniita asuja naisilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni. Etenkin hämärä baari tuntuu olevan haasteellinen ympäristö. Vaan ei mikään ihme, eihän siellä silmäkään näe kunnolla ;) Ehkä se uusi kamera vielä jossain vaiheessa tulee hankittua :)

      Poista
  6. Ihania kuvia ja niin kaunis mekko, oijoi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Mekko on semmoinen hyvä olon mekko kyllä :)

      Poista
  7. Kysyisin kuka tuo nainen kuvassa,jossa kolme naista ja myöskin hänen vasemmalla puolellaan oleva tumma nainen,onko bloggaajia myöskin/mitkä blogit?Jotenkin tutun näköinen,mutten saa päähäni mikä blogi??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on kuvassa keskellä olevan Saran tytär, Käsittääkseni hänellä ei ole omaa blogia, Sara korjannee jos olen väärässä :)

      Poista
  8. Siis onko Sara tuo keskimmäinen ja mikä blogi hänellä on..väännän oikeen rautalangasta kun en ymmärätänyt?Yritin googletella blogiakin,mutten löytänyt..jos jaksat vielä selventää=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sara on keskellä, hänen bloginsa löytyy osoitteesta: http://sarasfi.blogspot.fi ja oikean puolimmainen taas on Marjukka, jonka FarbFortySomething blogin löytää osoitteesta: http://fabfortysomething.blogspot.fi

      Toivottavsti näistä oli apua.

      Poista
  9. Mekko näyttää olevan aivan ihana! Minä olen nykyisin niin onneton juhlija, että itsellenikin nuo kympiltä kotiin livahtamiset ovat ihan tuttua kauraa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caelia. On se vaan kumma kun ei jaksa juhlia oikein mitenkään päin enää nykyisin, vaan se oma sohva aina parempi :)

      Poista
  10. Looks super fun!
    www.amemoryofus.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Darcy, it was so good to meet all these people :)

      Poista
  11. Mekkosi oli ihana, niissä "virallisissa" kuvissahan se näkyy nätisti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja. Niissä toki, otettiin vielä vaan erikseen kotona kun ei ollut yksittäistä kuvaa virallisissa kuvissa :)

      Poista
  12. Sinulla oli upea asu ! Ilta oli kyllä hauska ja oli kiva taas tavata <3

    VastaaPoista
  13. Vau, näyttää ihanalta tuo asu ja sopii myös hyvin sinulle :) On varmasti ollut kiva ilta <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tania! Itse ainakin viihdyin valtavan hyvin <3

      Poista
  14. I like your dress!

    the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!