The Masai Clothing company - red one.


Rakastan uusien vaatteiden tuoksua.

Muistatteko kun kävin elokuussa The Masai Clothing Companyn vieraana muotinäytöksessä ja ihastelemassa heidän kauniita ja monikäyttöisiä vaateitaan? Saimme silloin myös riemuissamme sovitella erilaisia syksyn vaatteita, oma suosikkini oli juuri minulle oikean punainen jakku. Täydellisen vadelman punainen. Uskomaton kaunotar joka sopisi niin vapaalle kuin töihinkin. Ehdin jo melkein unohtaa jakun, sehän tulisi vasta kauppoihin "joskus syksyllä" (eli siis nyt!) kunnes sain viime viikolla mitä mukavimman yllätyksen postissa. Paketista paljastui uskomattoman kaunis jakku juuri sellaisena kun olin sen muistanutkin olevan. Hehkuvan punainen ihanuus, joka on muuten kokoa M. Eli vaatteet menevät monen kokoiselle ihmisille ja kokojen määräkin on oikein mukava. Masain vaatteista on moneksi ja onneksi jälleenmyyjiäkin vaikuttaa olevan koko ajan enemmän.

Monta eri kokonaisuutta olen tämän ympärille jo miettinyt ja uskoisin, että tätä ihanuutta tulette katselemaan yhdessä jos toisessakin asupostauksessa vielä jatkossa. Mitä mieltä olette? Olisiko teille tällaisella käyttöä? Nämä ihanuudet ovat nimittäin juuri nyt myynnissä.

Hyvää torstaita! 


I love the smell of new clothing.

Do you remember when I went to see The Masai Clothing Company on August? Many lovely clothes and for some of them I totally fell in love. This red blazer was one of them. But since it was only August they were not on stores yet, so I kind of just forgot them. Untill last week I got this lovely thinkg through mail. And boy did I still love it so much! It goes with so many outfits and well, it's red. Do I need to say more? What do you think, perfect right?

Great Thursday loves!

Jakku/Blazet: The Masai Clothing company* // Pusero/Blouse: Penneys (Primark)
// Farkut/Jeans: JUNAROSE* // Kengät/Shoes: Evans // Laukku/Bag:: Longchamp

* Saatu blogin kautta / Received through blog


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Todella kaunis jakku ja väri sopii sinulle erinomaisesti! Tuollaisen mallin voi asustaa monella tavalla arkipäivään tai juhlaan. Itse lisäisin kaulaani näyttävän korun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi, se on kyllä kauniin istuva ja toimiva monessa kokonaisuudessa. Minä en oikein osaa koruja kaulassa käyttää vaikka monesti olen koettanutkin. Ainakaan isoja sellaisia :)

      Poista
  2. Tosi ihana jakku, sopii sulle tosi hyvin!! *tahtoo tollasen itsekin*!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elisa! Ovat tällä hetkellä myynnissä kaikilla Masain jälleenmyyjillä jotka sen valikoimiinsa ovat ottaneet ja uskoisin kyllä monen ottaneen.

      Poista
  3. Ihana ylläri ja aivan ihana jakku. Hauska kun kijoitit, että rakastat uusien vaatteiden tuoksua. Sama täällä ja siinä on aina fiilistä, kun laittaa uuden vaatteen päälle. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusissa vaatteissa on ihan mielettömän hyvää fiilistä, se on aina jotain spesiaalia :)

      Poista
  4. Tämä Masain jakku on NIIN sun näköinen. Tänään muuten olisi Masain edustaja Kampin Showroom8:ssa ja heidän tuotteistaan saa alennusta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun tänään ei ehdi, hitsi kun olisi aikaisemmin tiennyt niin olisin järjestelly ihan eri tavalla menoja tällä viikolla :)

      Poista
  5. Oi joi, mikä jakku ja mikä väri! Kaunis!

    VastaaPoista
  6. Ihana punainen jakku! Malli näyttää kivan yksinkertaiselta, jota voi varmasti käyttää niin arjessa kuin juhlassa. Juuri sellaiset vaatteet on ihan parhaita..säästää kaappitilaa ;) Ja sopii sinulle kyllä tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiutiina. Varmasti menee monessa, töissä vapaalla ja mahdollisesti vähän vähemmän formaalissa juhlassa :)

      Poista
  7. Upea jakku sopii hyvin sulle!
    Ootko tilannut nettikaupasta nuo kengät?Vastaako hyvin suomalasia kokoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mirva. Kengät on ostettu liikkeestä Irlannista. Evanssilla on kolmea eri lestin leveyttä, tämä on kapein ja silti otin normaalikokoani pienemmät, eli en ainakaan uskalla sanoa, että vastaavat Suomalaisia kokoja.

      Poista
  8. Kaunis väri kauniissa jakussa!

    VastaaPoista
  9. Joo,yllättäien olet nuorentanut asujasi ja sopivat parmmin sun "kroppaasi" nää viime aikaiset.Ne pitkät villajakut ei välttämättä imartele sinun vartaloasi,mutta nää kyllä. Tykkään näistä viimeisistä kuvista kovin.terv. ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä onko tämä kovin yllättävää, ollut käynnissä parisen vuotta kuitenkin jo. Pitkät neuletakit ovat edelleen kaapissa ja osa pukeutumista, odottavat viileämpiä kelejä tällä hetkellä. En koe niitä vanhentavina vaatteina :) Kivaa kuulla, että nämä peruskokonaisuudet ovat toimivia :)

      Poista
  10. Nice outfit
    http://datafricangirl.blogspot.dk

    VastaaPoista
  11. Kaunis jakku ja todella upean värinen! Ihan sun näköinen vaate.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos belladonna, se on kyllä kauniin värinen, menee kovin monessa :)

      Poista
  12. Tuo punainen väri on sinun väri - se sopii niin täydellisesti!
    Olen tulossa viikonlopulla ID:n juttuihin ja olisi kiva tavata <3 - toivottavasti törmäillään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuulanneli :) Emmeköhän me näe, tule nykäisemään hihasta jos en huomaa, perinteisesti en näe tai kuule mitään :D

      Poista
  13. Kaunis jakku. Upea väri. Kiva malli. Mitä muuta jakulta voi toivoa? Hyvä hankinta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuulia. Tässä on kyllä kaikki kerralla kohdallaan :)

      Poista
  14. Kaunis kaunis punainen<3 Ja kaunis sinä! Jakun malli on myös tosi kiva, jotenkin vaan itsellä vierastan punaisia vaatteita, pitäisi olla rohkeampi ja opetella käyttämään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! Tuo on se juuri oikea punainen minulle kyllä <3 Minä aloitin punaisilla kengillä, se oli jotenkin helpompaa kuin vaatteet ;)

      Poista
  15. Voi miten kaunis jakku! Ihana malli ja niin herkullinen väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Cealia, Tuo väri on kyllä niin uskomattoman kaunis <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!