11.11.2014

Biozell color mask


Mitä sinun hiusvärisi kertoo sinusta?

Ei varmaan ole jäänyt epäselväksi, että olen tässä kesän jälkeen leikkinyt hiuksillani kerran jos toisenkin. Pääosin sävy on ollut erilainen vaaleanpunainen. Ensimmäisen kokeilun teki kampaaja, viimeiset kokeilut ovat olleet omaa käsialaani. Kampaajani puhui hoitoaineesta jossa on väriainetta ja vaikka olin näistä Biozellin color maskeista lukenut kerran jos toisenkin, niin vielä oli kokeilematta. Hoitava sävyte, selvä. Siis lähtee pesussa pois? Siis ihan varmasti ettei blondattuun tukkaan jää pinkkiä? Näihin kysymyksiin sain vastauksen I love me - messuilla Biozellin osastolla ja kävelinkin messuilta kotiin maskin kanssa.

Sain messuilta tarkat ohjeet: Koko vaikutusaika tekee tukasta pinkin (niin teki), sekoittamalla tavalliseen hoitoaineeseen ja vain käyttämällä hiuksissa saa tukka hattaran vaaleanpunaisen sävyn. Omassa tukassani näin tapahtuikin. Ja siitä saakka tätä onkin tullut lutrattua hoitoaineen mukaan. Ihan se kirkkain pinkki ei ollut mieleeni, mutta hattarapinkki on aivan ihana! Palaute on ollut yksinomaan positiivista ja miksi ei olisi? Pinkki antaa hiuksiini sopivasti myös lisää kaipaamani kylmää sävyä. Olen katsellut kaupassa sillä silmällä violettiakin ja varmasti katselisin muitakin sävyjä, ellen tietäisi, että se ruskea ja musta eivät oikeasti toimi minulla. Mutta tämä purkki pysyy kyllä kylppärissä, sillä tämä jos mikä on saanut minut nauttimaan hiusten laittamisesta ja hymyilemään peilikuvalleni aamulla. Se on aika paljon se kun on tämmöinen illan virkku.

Jos siis vaalea tukkasi kaipaa säväystä niin kokeile tätä vadelmaa. Miksi ei muitakin? Hoitoaineella saa omaa väriä hyvin syvennettyä eikä se vahingoita hiusta joka mielestäni on koko homman tärkein asia. Oletteko te kokeilleet näitä color maskeja?

Hyvää tiistaita!


What does you haircolor say about you?

It must have been clear, that I have been loving colouring my hair light pink lately. And here is my secret: I still am blond. I colour my hair with Biozell color mask that is conditioner at the same time. If I leave this on for five minutes I have hot pink hair and if I put this on with normal conditioner and rinse it away fast I get this lovely cottoncandy pink on my hair. And I love this thing. It keeps my hair in good condition and at the same time I get to have something fun on my hair. And I think you should never forget being fun. Do you play with you hair?

Great Tuesday all!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

26 kommenttia:

 1. Mä tykkään ihan hirmuna noista Color Maskeista. Saan pahimman keltaisuuden pois silverillä :) Ja sun pinkit on niin söpöt ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silveriä olen käyttänyt minäkin, toimii kyllä, vaan Cutrinin tehohoito on enemmän mieleeni keltaisuuden poistajana. Sen sijaan tämä pinkki on kyllä ihana <3

   Poista
 2. Ai sä olit itse tehnyt sen! :) Mun raidat on toisesta ääripäästä, lähtee vaan leikkaamalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vain ensimmäinen oli kampaajan käsialaa. Uskallan vielä näillä hoitoaineilla tehdä kun ne saa pestyä pois. Yhtään vahvempia en tukkaani uskalla laittaa ;)

   Poista
 3. Muistan sen kesäisen pinkkisi ja nämä värikokeilusi ovat olleet tosi piristäviä. Tuota Color Maskin silveriä on ollut tarkoitus kokeilla vaan vielä en ole saanut aikaiseksi ostaa..
  Kivaa tiistaipäivää sekä sinulle että ihanalle Kotinörtillesi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäinen oli pidempikestoinen kun värjättiin, nämä peseytyvät aika nopeasti pois. Kivaa tämän kanssa on ollut, sääli ettei heillä ole turkoosia ;)

   Hyvää tiistaita! <3

   Poista
 4. Color Maskeja tuli käytettyä silloin kuin hiuksissa oli kirkkaan pinkkiä tehostevärinä ja myös silloin kuin niissä oli liukuvärinä tummanpunainen. Pinkki pysyi pinkkinä aika hyvin, mutta punaista sai ajaa hiuksiin lisää aika paljonkin - pää kun muuttui nopeastikin hempeän pinkiksi jos väriä ei jaksanut ruokkia tarpeeksi usein. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en koskaan ole kirkkaan punaiseksi värjännyt, mutta voin kuvitella, että ei se tässä minunkaan tukassa kovin pitkään pysyisi jos en jotain tekisi. Kun kylmän vaaleakin taittaa keltaiseen nopeasti... keltainen on ainut joka taitaisi pysyä tiukasti kiinni :D

   Poista
 5. Biozellin Color Maskit on aivan mahtavia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tämä ja silver ovat kovasti olleet mieleeni :)

   Poista
 6. En ole kokeillut, mutta paljon olen näistä lukenut ja kaikki tuntuvat kehuvan näitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilu on varmaan helpoin aloittaa sellaisesta joka on lähellä omaa hiustenväriä? Niin minäkin aloitin kun hopeaversiolla testasin ensimmäisen kerran. Siitä vaan ei tullut näin erottuva lopputulos kun tästä ;)

   Poista
 7. En ole kokeillut, mutta kiva idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on, jos vaihtelua kaipaa niin kohtuu turvallinen kokeilu minusta :)

   Poista
 8. Such a cool product!! But I would not dear using it :-) ... - Ganz liebe Grüße aus Wien,

  Katja

  www.collectedbykatja.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It is, and it is safe as well since my hair is back on blond again :)

   Poista
 9. Kiitos vinkistä, huomenna ostoksille :)

  VastaaPoista
 10. Kuulostaapa kivalta! :) Olisi kiva ollut nähdä kuva siun vaaleanpunaisesta pehkosta! :) Miten nopeasti tuo lähtee pois? :) Voisi joskus intoutua kokeilemaan... 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useammassa asukuvassa on vaaleanpunainen tukka, samoin instassa on jokunen kuva. Kirkas pinkki lähti pois noin viidessä pesussa omasta tukastani :)

   Poista
 11. Kröhm, tuo tavalliseen hoitoaineeseen sekoittaminen voisi kyllä lukea purkissakin... Itse halusin vaaleanpunaisen sävyn blondeihin hiuksiin, tuli kirkas pinkki (kuten tietysti pitikin, koska en sekoittanut väriä mihinkään). Toinen ongelma oli se, että "omanvärisiin" hiuksiin (vaaleanruskea) sävy ei tarttunut mitenkään, vain blondattuihin osiin. Kolmas ongelma vielä se, että kirkas pinkki ei lähtenyt osasta hiuksia millään. Pesin parikymmentä kertaahaalistui kyllä. No, ajattelin iskeä vaalennusaineen. Tämä vaalensi hiuksia, jolloin noista pinkeistä kohdista tuli vaaleanpinkit, ja väri levisi koko päähän.

  En suosittele tuota rasberryä käytettävän muuten kuin hoitoaineeseen sekoitettuna, voi olla vaikea saada pois hiuksista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, se voisi olla hyvä lukea purkissakin niin voisi kokeilla enemmän. Jännää, ettei lähtenyt tukasta kunnolla. Omalla kohdalla tietenkin päässä olevat vaaleat raidat imaisivat väriä paremmin kun vähemmän käsitelty (=parempikuntoinen) hius, mutta näinhän se on aina kun hiuksen rakennetta ei värin yhteydessä rikota.

   Yksi kikka saada hiuksista paremmin pois on pestä syväpuhdistavalla shamppoolla tavallisen sijaan. Toki sen jälkeen hiukset kaipaavat jotain kunnollista kosteuttavaa hoitoainetta, mielellään tehohoitoa, mutta onneksi niitäkin saa varsin hyviä jo marketista sopivilla hinnoilla :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!