My vanity - part 2


Sanoinhan, että olen valmis viidessä minuutissa, joten lakkaa kutsumasta minua puolen tunnin välein.

No johan tätä sisustushommaa pukkaa tälle viikonlopulle. Ehkä se toinen vielä sallitaan, näitä kun ei alvariinsa ole tässä blogissa tarjolla. Muistanette varmaan edellisen postauksen meikkauspöydästäni? Sain siis uuteen asuntoomme vanhan rakastamani lipaston vaan hyvin nopeasti meikkauspöydän tehtyäni tajusin, että se sijoitettu aivan väärin. Makkarin iso ikkuna selkäni takana ja kattovalokin selän takana. Lipasto ei myöskään ollut sittenkään se käytännöllisin omiin tarpeisiini, meikkauspöydän pitäisi toimia myös työpöytänä. Lipasto saikin lähteä kun Äiti ehdotti, että ottaisin heiltä piakkoin vanhaksi jäävän valkoisen työpöydän itselleni kampauspöydäksi en miettinyt kovin kauaa. Pieni mittailu osoitti, että saisin läppärin tykötarpeineen ja meikit mahtumaan siihen mainiosti. Vielä kun mittailimme vähän lisää totesimme, että lipasto saa uuden kodin Kotinörtin työhuoneesta.

Vaan miksi ihmeessä meikit ovat lipastojen päällä? Kerrankin minä olin nopea liikkeissäni ja mööpelit käännettiin oikeille paikoilleen viime sunnuntaina (Kotinörtti oli melkein ilahtunut), mutta eihän se uusi pöytä vielä silloin Äidiltä vapautunut. Joten kuvissa on siis väliaikaisratkaisu, jonka ajattelin kuitenkin esitellä senkin.


Halusin nimittäin esitellä nämä ihanat Palaset-sarjan säilytyslipastot jotka tilasin jokunen viikko sitten ja joiden innoittamana nämä mööpelit sitten siirrettiinkin paikasta toiseen. Ristomatti Ratian suunnittelemat säilytyslipastot toimivat ihan mielettömän hyvin meikkien säilytyksessä. Näissä pysyvät ojennuksessa niin luomivärit kuin naamatuotteetkin. Puhumattakaan kohtalaisen laajasta huulirasvarastosta. Haaveilen vielä neljännestäkin, johon saisin huulipunat ja -kiillot. Palaset-sarjassa on ajatonta ja kaunista muotoilua, jota minä arvostan.

Käytössä ovat myös Iittalan Floran jälkiruokakulhot (meillä on neljä) ovat minulla työhuoneessa, se isompi kulho (salaatille?) on sitten Kotinörtillä. Ei ehkä suunniteltu tähän, mutta toimii. Aino Aallon laseja on juomalaseina, mutta toimivat ne sutien ja kynienkin säilytyksessä. Miksi Iittalat? Koska emme ihan oikeasti tarvitsisi näin paljon astioita kun meillä on ja yhtään ylimääräistä säilytyspurkkia ei kyllä tule.


Seuraavana on vuorossa muutama suti lisää sekä päivittäisessä käytössä olevat hajuvedet. Käytän päivästä riippuen Armania tai Lancomea, lähinnä aamun fiiliksestä riippuen. Palaset sarjan kirjeteline pitää sisällään erinäisiä lahjakortteja ja alekuponkeja. Kaikkea sellaista tärkeää paperijuttua jotka työpöydällä on hyvä olla.

Alla olevat lipastot muuten ovat Ikean Kullen-sarjasta. Ne ovat olleet meillä tähän mennessä niin työhuoneessa kuin eteisessäkin. Vanhassa asunnossa ne palvelivat vaatteiden säilytyksessä. Tällä hetkellä niissä puolestaan on niin liinavaatteet kuin pyyhkeetkin. Käteviä, eivätkä (onneksi) edes kovin hintavia. Ehkä joku päivä investoimme ja ostamme tilalle ne Muuramet jotka alunperin toivoin, siihen saakka mennään kuitenkin näillä.


Vielä mahtuvat lipastojen päälle kaksi korurasiaa (joissa muuten ei todellakaan ole kaikki koruni, huoh). Mustan rasian päällä on myös tuommoinen puhelinlankaponnari jolla yleensä kasaan tukan ylös kun meikkaan ja jolla muutenkin pidän kotona tukan kiinni. Sanovat, että se ei rasita hiusta. Mukana on myös yleensä aina joku tuoksukynttilä, pidän miedoista tuoksuista ja poltankin vaihdellen tuoksuja. Ainoat jotka jätän kauppaan ovat appelsiinin tuoksuiset (en tykkää koko hedelmästä syötynäkään) ja vaniljan (esanssin tuoksu ei minun nenääni miellytä). Kaikki muu tähän mennessä nähty korjataankin lipastojen päältä pois, korurasiat ja kynttilä jäävät siihen missä meikit ovat nyt, jolloin tuo rasioiden takana vähän piilossa oleva Laura Pihlin todella kaunis työ pääsee oikeuksiinsa. Olemme Kotinörtin kanssa kumpikin tavattoman ihastuneita Lauran töihin ja tämän kaunottaren sain kesällä lahjaksi Lauralta. Kyseessä on vedos työstä joka, jos olen oikein käsittänyt, löytyy Lauran äidin kotoa. Miten on Lady of the Mess, muistinko oikein? Käykää ihmeessä katsomassa Lauran kotisivuja, joiden kautta pääsette katsastamaan niin Genesiksen sivuille kuin Lauran portfolioonkin.

Lipaston paikalle nostimme peilin ja Ratian arkun. Oivallinen paikka pinota sängyltä päiväpeitto yöksi. Peili oli kaivattu lisä. Peilin kautta oikeastaan näkee paikan, mihin kampauspöytä on tulossa. Siinä on vielä hetken vanha kenkäteline, jonka ystäväni hakee itselleen sen jäätyä yli ja pöytä siirretään niin, että saan mahdollisuuksien mukaan meikata luonnon valossa. Ihanaa!

Tällainen järjestys siis tällä hetkellä. Oletteko te kovia vaihtamaan mööpeleiden paikkoja? Löytyikö kuvista tuttuja sisustusratkaisuja tai tuttuja meikkejä?

Upeaa sunnuntaita!


I told you I'll be ready in five minutes, so stop calling me every half hour.

My latest post on vanity was on spring (here). I then had my old table from way back when I was a kid. We still have it, but on my Husbands study. This what I have on our bedroom is temporaty one. I'm getting new white dressing table in some weeks, but since I had the time to move all the things last week end I made everything ready. So here is my temorary version of my vanitys / office desk. So I sit on our bed dpoing makeup and doing my office things for a while. But soon I have my own table. I wanted to post this one since I got my new little dressers to make up the other week. If my wardrobe is plain, my taste in interior decorating is even more plain, so clear ones are perfect for me. How do you storage your makeup?

Lovely Sunday all!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Hieno järjestys meikeilläsi. Nuo Ratian palaset vaikuttavat hyvältä hankinnalta.
    Suloista sunnuntaita !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara. Palaset ratkaisi kyllä meikkien säilytysongelmani kerralla :)
      Hyvää sunnuntaita!

      Poista
  2. Näyttää kyllä todella hyvältä järjestykseltä tuo systeemi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta. Se on toimiva kyllä ja lisäämällä laatikoita saa enemmän tilaa. Pienimmillään kolmen laatikon verran tilaa :)

      Poista
  3. Hyvin ovat meikit järjestyksessä ja helppo noista löytää - Palaset ovat käteviä säilyttimiä!
    Ja kyllä, muistit oikein - alkuperäinen Lauran työ on seinälläni ja noita vedoksia on otettu 10 kpl A3 ja 10 kpl A4 - ja enempää ei kuulemma oteta;) Kiva, jos tykkäätte;)
    Oli pakko tulla kommentoimaan, kun näin tuon Lauran työn tuossa - en ole paljoa pystynyt kommentoimaan viime aikoina - ihmeesti tämä jalan leikkaus vaikuttaa näihin työasentoihin - ei pysty oikein vielä istumaan kirjoitusasennossa - mutta lukenut olen kyllä blogeja senkin edestä tabletilta;)
    Hienoa sunnuntaipäivää teille molemmille - sekä sinulle että Kotinörtillesi♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady, ne ovat kyllä olleet mahtavia! <3
      Ihanaa, että saimme noista yhden seinälle, se on niin kaunis ja taidetta kummankin mieleen.

      Voi ota rauhassa sen jalan kanssa, pääasia että se paranee!

      Hyvää sunnuntaita! <3

      Poista
  4. Muistan ajan, jolloin yksi Palaset-kuutio riitti meikkieni säilytykseen...
    Sinulla on varsin kattava valikoima, ja juuri tuolla tavalla helposti saatavilla niitten pitääkin olla. Kampauspöytä häipyi kuvioista moneksi vuosikymmeneksi, mutta meikkipöytä on ilmestynyt monelle sen tilalle. Oikeastaan nykynaisella saisi olla oma pukeutumishuone ja siinä valmistautumispöytä ikkunan ääressä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Niin sen yhden varmaan pitäisikin riittää ;) Voi pukeutusmishuone kuulostaisi ihan mahtavalta, samassa sitten pöytää ja muuta itselle tärkeää. Kelpaisi kyllä, vaan ei ole noin paljon tilaa sille :)

      Poista
  5. Näyttää kätevältä ja niin siistiltä! Omat meikit löytyvät samalla tavalla lipaston päältä, osa lasipurkeissa, osa ihan korissa. Läpinäkyvää säilytyssysteemiä olen katsellut jo jokusen aikaa sillä silmällä, mutta ehkä Nomess Copenhagen olisi se unelma, jos löytyisi jostain edullisesti. Luulen että kaikki meikkini mahtuisivat yhteen ja samaan meikkisäilytystelineeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nomesilla on kaunista säilytysjuttua kyllä, itse tykkään kotimaisesta Palaset sarjasta valtavasti. Lompakon kannalta ehkä ihan hyväkin asia ;)

      Poista
  6. Äääk jostain syystä mulle ei aukea noi pari aikaisempaa kirjoitustasi liv-boxista ja se joku toinen, syy kyllä voi olla minussa ja koneessanikin.
    Siis wau mikä ihana meikkiarsenaali ja niin kauniissa järjestyksessä. Itsellä ne on pienessä rasiassa ja sieltä niitä saa aina huhuilla. Toi lasisäilytys sudeille on kyllä huippuidea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vika ole sinulla, eikä koneessa vaan siinä, että poistin keskeneräisenä esille livahtaneen merkinnän ;) Sen aika on myöhemmin vielä jahka olen oikeasti kaikki testannut kunnolla :

      Minusta juomalaseja lienee jokaisessa perheessä, samoin riisiä jossa nuo sudit ja kynät ovat pystyssä. Ei tarvetta pahemmin investointiin ;)

      Poista
  7. Onpa tosi kätevä lokerikko, tahtoo tääkin :) Sais kerrankin järjestykseen meikit, ainakin osan niistä... Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Omani on Stoccalta, ei ole mionusta paha hinta tuo 19€/kpl tuolle lokerikolle.
      Hyvää sunnuntain jatkoa!

      Poista
  8. Ratian palaset ovat tosi käteviä ja kirja-/paperiteline on kapistus, jota itsekin kaipaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuo paperiteline on ihan mahtava kaikille niille pienille lippusille ja lappusille joita ainakin minulla tuppaa kertymään useampaan paikkaan.

      Poista
  9. Ooh miten ihanan siististi kaikki! Ahkera sinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Katja, tykkään kyllä järjestyksestä, löytää helpommin. En kyllä ole kovin ahkera siivoamaan, siksi säilytysjärjestelmä, joka "pakottaa" siistiyteen ;)

      Poista
  10. Kyllä on hyvässä järjestyksessä! Kyllä son niin että hyvä järkkä auttaa arjessa. Olen usein miettinyt ko. kirkkaita säilytysjuttuja mutta ne mitä olen katsonut ovat aika hintavia. Onneksi luin tämän sillä en muistanut koko Palaset sarjaa:)

    Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle! MInulla alkoi viimeiset 2 viikkoa täällä muilla mailla!

    Halaus terkuin Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se on. Kovin moni säilytyssarja on kovin hintava. Onneksi on Palaset-sarja joka on vielä kotimainen kaiken muun hyvän puolesta :)

      Tsemppiä viimeiseen pariin viikkoon! <3

      Poista
    2. Kiitos! Kyllä on jo ikävä kotiin!

      Poista
  11. Näyttää ihan mahtavalta :) Ihanasti säilyy nyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janet, tuo on kyllä helpottanut niin paljon aamuja tuo laatikosto :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!