New coat


Et voi väärentää tyyliä, mutta voit olla tyylikäs ja väärentää turkiksen
- Carl Lagerfeld -

Havahduin pari viikkoa sitten, että takkikaapissani on puute. En olisi ajatellut, että sellainen olisi kunnes tajusin, että parkaa tai sen tyyppistä takkia ei ole. Kunnon pakkastakki on kyllä, mutta entäs sitten tämä nollan molemmin puolin keikkuva keli? Villakangastakissa itsessään ei ole mitään vikaa, mutta lähdin siitä, että kyllä kai ihmisellä voi olla useampikin kuin yksi tämmöisen kelin takki. Näiden "erinomaisten" perusteluiden saattelemana suuntasin askeleeni viime viikolla Object storeen Helsinkiin kartoittaakseni Junarosen takkeja. Muistelin nähneeni yhden jos toisenkin kaunottaren showroomilla eikä muistini pettänyt. Ihastelin useampaa takki, mutta tämä vaalea kaunotar voitti oman takkivalintani. Vapaalle sopiva takki täyttää monta kriteeriäni. Ensinnäkin se on riittävän pitkä ja sinä on huppu. Hupun karvareunus lähtee irti joka on sekin vain pelkkää plussaa, samoin isot taskut. Ennen kaikkea takki on kuitenkin lämmin ja vaikuttaisi pitävän ainakin jonkin verran kosteuttakin. Ehdotonta plussaa tulee tuplahihasta, eivät ranteet palele. Minä pidän uusimmasta tulokkaasta, olen sanonut, että takkeihin kannattaa minusta sijoittaa ja hyvä ottaa kun sellainen vastaan tulee.

Mikä on sinun takkitilanteesi? Olisiko kaapissa tilaa vielä yhdelle tai useammalle?

Hyvää lauantaita!




You cannot fake chic but you can be chic and fake fur.
- Karl Lagerfeld -

I notice, that there is a things missing on my wardrobe. A winter coat for a time it is like now, somewhat around 0 celsius. Yes, it's winter here in Finland and I think ones needs to wear things that keep the cold outside. I got my latest, perfect for leisure time, from Junarose. As I saw this one on store I knew I needed just this one. Perfect for not so cold begining of winter. I remebered seeing most I like at Junarose and visited las week. And I must say, I was not wrong. This one is just what I want. For beginning of winter, perfect. When snow and really cold comes, it's different coat, but this one until then. With woollen ones offcource. 

What is your coat situation? Do you have all you need?

Great Saturday!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Kyllä nainen tarvitsee useamman takin suomen talveen ja vielä eri väreissä :)
    Nimimerkillä ainakin 15 talvitakin omistaja

    VastaaPoista
  2. Kaunis takki, ja värivalinta on aivan napakymppi!
    Täältä löytyy myös pikkupakkasen, kovan pakkasen, nollakelin ja plussakelin talvitakkeja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maija, minustakin kyllä juuri sopiva tämän kelin valinta :) Pitäähän niitä takkeja olla, että on varmasti joka kelille sopiva ;)

      Poista
  3. Mies pärjää muutamalla, mutta naisella pitää olla monta erilaista takkia ja vähintään joka säähän omansa. Näin perustelen itselleni sitä, että takkeja on aika paljon;) Tuo parka on tosi kivan näköinen, ostaisin itsekin luonnonvalkoisen, jos nyt olisin uutta hankkimassa. Mutta nuo kengät: katselin niitä edellisessä postauksessa ja sellaiset aion tänään käydä katsastamassa itsellenikin. Reilunnäköiset ja hyvät kävellä, sellaiset tarvitsen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on myös, mutta tämmöisen takin mentävä aukko ikään kuin oli ;) Nuo kengät ovat kyllä hyvät jalassa, kestävät kävelyä ja kulutusta. Taitavat olla useamman vuoden vanhat nuokin, suosittelen mallia kyllä, ainakin omaan jalkaa toimivat.

      Poista
  4. Kaunis takki ja sopii sinulle ! Missä välissä hiuksesi ovat muuttuneet vaaleanpunaisiksi ? Ihanat <3

    Itselläni on useampi takki, mutta se parka puuttuu ( yksi vanha, ei niin lämmim löytyy ), joten etsintä jatkuu . . .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara. Pinkit ne olivat viime ja tämän viikon, ensi viikolla tas kampaaja, niin annetaan ammattilaisen tehdä taikojaan ;)

      Parkaa etsin minäkin muuten kauan, se ei selvästi ole se kaikkein helpoin takki löytää :)

      Poista
  5. Kaunis takki! Tälle talvelle on tullut ostettua jo kaksi takkua eli nyt en saa ostaa enää yhtään....Leppoisaa lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana. Taitaa olla minulle liki koko vuoden ensimmäinen takki... ei kun toinen, ostin tammikuussa sen kunnon pakkaskelien takin. No, aika harvoin kuitenkin tulee hankittua siis. Nykyisin.... ;)

      Poista
  6. Kaunis takki ja kyllä naiselta useampi takki pitää löytyä!
    minulla on etsinässä tällä hetkellä vaalea pitkä takki - katsotaan tuleeko se koskaan vastaan ;)

    kivaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta on ihana, miten takkihaaveita tuntuu olevan jokaisella, ostetaan kun tulee vastaan on hyvä sekin. Pakonomaisella etsinnällä harvemmin taitaa valitettavasti löytää :)

      Poista
  7. Kaunis on takkisi ja upeasti näkyy nyt tuo vaaleanpunaisuus sun hiuksissasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju. Aurinko auttaa kummasti kyllä... ja tietenkin se, että se oli vasta laitettu ;)

      Poista
  8. Ihana takki, valkoista tekisi mieli. Mutta se likaantuisi koiran ja lasten kanssa, yksi koiran hyppy ja se olisi siinä. Mutta aina on uudelle takille tilaa. <3

    Lämpöistä viikonloppua. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmasti ole mikään kätevin väri tuo vaalea jos on monta varottavaa. Vaan ehkä joku toinen väri, kauniin syvän sininen ehkä? :)

      Hyvää viikonlopun jatkoa <3

      Poista
  9. Tosi kiva takki, ja tuo pinkki tukka on kyllä aika makee! :) Itse ajattelin, että onkohan mulla tarpeeksi talvitakkeja... ja kun kurkkasin kaappiin, niitä oli viisi. :D Ehkä niillä pärjätään. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä niillä ainakin tämän talven vielä pärjää? Vaikka tietysti niitä voi olla ehkä kuusikin jos se oikea unelmien takki tulee vastaan ;)

      Poista
  10. Tollanen takki on niin kätevä ja pelastaa monta asukriisiä. Hyvä ostos ehdottomasti!! :)
    Takkeja, niitä ei vaan voi olla liikaa! <3
    Olen löytänyt sisäisen takkihamsterini pari vuotta sitten ja koko ajan pahenee. Nytkin on mielessä monta takkia jotka olisi pakko saada, muut vaatteet on jääny haavelistassa alemmille sijoille.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihan sama! Takit ajaa jossain vaiheessa, etenkin tässä kohdassa vuotta, monen muun hankinnan edelle ja niitä voisi mielellään olla vieläkin enemmän. Vaan taitaa tulla tila vastaan :)

      Poista
  11. Kaunis takki ja sopii moneen menoon! Kiva kun joku muukin tykkää vaaleasti eikä ihan kaikki suomalaiset sentään kulje siinä iänikuisessa mustassa takissa...:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleat ja värikkäät ottaisin mielelläni kaappiin, yksi musta pitkä villakangastakki saa riittää, sillekin on toki paikkansa. Mutta kyllä se on kiva nähdä muitakin kuin mustia takkeja. Haaveilen punaisesta villakangastakista.

      Poista
  12. Voi minkä teit! Takki on niin upean näköinen, että viime yönä en malttanut olla pistämättä itselle tilaukseen samanlaista (tai ainakin melkein samanlaista), näytti löytyvän Vero Modan valikoimasta :) Toivottavasti sopii mulle yhtä hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se taitaa olla, että samoilla taloilla on saman tyyppisiä mallistoissaan. Toivottavasti takki istuu sinulle hyvin :)

      Poista
  13. Juuri tällaisen takin vajaus on minunkin kaapissani! En ole vielä käynytkään tuolla Object-liikkeessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on kaikkea kaunista kyllä siellä liikkeessä :D

      Poista
  14. Ai että tuo pinkki tukka on niin ihanan pirteä! Takki on todella kivannäköinen, ja vaalea väri kivaa vaihtelua kaikkien mustien takkien keskellä :)

    Itse asun lähes koko talven vihreässä karvavuoratussa parkassani, jos pitää olla vähän fiinimpi niin sitten villakangastakkia päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva, hetken taidan taas olla vaalea vaikka joka kerta se hoitoainepurkki niin kutkuttaisikin ;) Karvavuorattu parka kuulostaa kyllä niin lämpimältä, että ei siinä pahemmin muita takkeja tarvita :)

      Poista
  15. Kyllä naisella pitää olla useampi takki! Upean näköinen takki, vaalea väri on hyvä valinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, eri tilanteisiin erilainen takki sanon minä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!