23.11.2014

New for home


Koti on paikka, jossa opit nauramaan, jakamaan, elämään, rakastamaan ja antamaan anteeksi.

Koti on aina ollut minulle hyvin yksityinen paikka. Tein monta vuotta töitä asiakaspalvelussa, jossa ihmisten puheensorinan päälle soitettiin milloin mitäkin musiikkia. Asiakaspalvelussa jossa hymy ei saa hyytyä, vaikka asiakas ei ihan välttämättä olisi aina oikeassa. Asiakaspalvelussa, jossa huono päivä ei koskaan saa näkyä ulospäin ja asiakkaan antama palaute on otettava vastaan hermostumatta käytti asiakas millaista kieltä tahansa (poikkeuksena tietenkin henkilökohtaisuuksiin meno). Siinä on pitkässä juoksussa kyllä jaksaminen kovilla, pitkän aikaa koti oli se paikka jossa oli ennen kaikkea hiljaista. Paikka jossa saan olla rauhassa. työnkuvan muuttuessa kodin asema säilyi kuitenkin pitkään samanlaisena, vasta uuteen asuntoomme olen oikeastaan toivottanut vieraita tervetulleeksi.

Tätä taustaa vasten lienee selvää myös miksi en pahemmin ole kotiani valokuvannut. En ole kovin kummoinen sisustaja, mutta sen lisäksi se on hyvin henkilökohtainen paikka edelleen. Tein kuitenkin taannoin H&M:lle tilauksen kodin tavaroista ja ensimmäiset otin käyttöönkin heti paketin haettuani. Joukossa oli jokunen joululahja ja kotiin jouluisempaakin ilmettä. Mukaan pääsivät kuitenkin myös nämä harmaat tyynynpääliset ja tarjotin. Kuten kuvasta näkyy, en ole mikään intohimoinen erilaisten petausten harrastaja. Meillä kyllä vaan heitetään peitot suoraksi päiväpeitön alle, päiväpeitto kaiken päälle ja muutama tyyny päälle. Jalkopäähän laitan vielä tuon huovan. On myönnettävä, että päiväpeitto ei aina ole noin suorassa, se kyllä aseteltiin kuvaa varten. Köh. Ei siis todellakaan sisustusbloggaajaksi minusta.

Itse aihe oli tyynynpäälisten, jotka mielestäni toimivat hyvin talvesta keväällä (tai koko kesänkin jos niikseen tule enkä koe tarvetta vaihtaa niitä) tarjotin. Meillä on tällä hetkellä tilanne, että tämä sama kohta sänkyä on myös minulle bloggausnurkka ennen pöydän saapumista. Tarjottimella on vissi tarkoituskin. Sen lisäksi, että se on minusta kivan näköinen ja oli muistaakseni jopa alennuksessa se myös toimii oivallisena alustavana. Kone on sylissäni omalla alustallaan, mutta monesti on mukana kalenteria, kynää, kaikkea mahdollista mitä pöydällä olisi. Nyt kasaan kaiken tarvittavan tälle tarjottimelle jotta ne ovat lähellä. Mikä on tarjottimen kohtalo pöydän saapumisen jälkeen, siihen en osaa vastata. Ehkä keksin sille muuta tekemistä.

Millaisia petauksia teillä on? Onko jollakulla muulla pöytätilan puuttumisen aiheuttamia ratkaisuja käytössä?

Aurinkoa sunnuntaihin!Home is where you learn to laugh, to share, to live, to love and to forgive.

For me home is extremely important place. It's not a show home, not one you would see on interior decorating magazines or such. Also, I'm not a interior design blogger as you can tell. My style is really simple and I love seeing photos of places I love on our wall and I love to see my dear hobbies on my home as well. Due to those reasons I don't usually show a thing from my home at my blog. Bu this time I thought I'd might show these new ones I got from sale at H&M. Grey pillowcases are ones I appreciate a lot, they are colour I can look in my home time after time. Having some colourful ones would make me bored I think. Tray is my table. I work sitting with my lap top on my lap and everything else on tray. I will get my new table soon, but this is something I do now. Where do you blog? What is your style on decor?

Lovely Sunday!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

22 kommenttia:

 1. Itse ainakin olen huomannut että sisustus kuvien ottaminen on tosi taitolaji. Omalla objektiivillani en edes saisi kovin kummoisia kuvia kun se on enemmänkin tarkoitettu potretti kuvauksiin ja yksityis kohtien kuvaamiseen. Eli sisustusbloggaaja minustakaan ei helpolla saa ja sit tietenkin se että miltäse oma koti näyttää. Olen huokaillut kuinka kauniita koteja täällä blogeissa vilahtelee, juu en siis laita liiemmin kuvia omasta kodista kun meillä ei ole niin hienoa. Aina joku sukka jossain nurkassa, nenäliinoja pöydillä jne. Mutta KOTI isolla K.lla se maailman paras paikka ja siellä pitää olla hyvä olla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta kaikkien valokuvien ottaminen on taitolaji :) Tosin en ole niin perehtynyt erilaisiin objektiiveihin ja vastaaviin, jotta osaisin pahemmin edes ottaa tekniseltä osaamiseltani mitään kantaa aiheeseen :) Koti on paras juuri sellainen kun se on, niin kauan kun siellä viihtyy :)

   Poista
 2. Juu, komppaan tuota edellistä kommenttia, sisustuskuvien ottamaninen ON todellakin taitolaji, kaikki kunnia sisustusblogien pitäjille! Lisäksi se vaatii kyllä hyvän objektiivin jossa on riittävän lyhyt polttoväli. Joskus insiroidun kuvia ottamaan ja blogissakin näyttämään mutta aika harvoin. Nuo tyynyt ovat kivat! Ja tarjotin hyvä idea, tuon kopioin kyllä koska sama juttu, muutakin kamaa kuin ipad tai kannettava siirtyy usein paikasta A paikkaan B! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjotin on minusta ennen kaikkea käytännöllinen, sen kanssa saa aika näppäsrästi kannettua tavaroita paikasta toiseen tai minäkin joka kuitenkin bloggaan sängyn päällä, niin nostettua kerralla kaikki pois ennen nukkumaan menoa :)
   Hyvää sunnuntaita!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki, tarjotin on kyllä ihan suosikkini jo :)

   Poista
 4. Kauniit tyynyliinat ja tarjottimen olet löytänyt! Ei minustakaan olisi sisustusbloggaajaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna, nuo ovat kyllä kivan neutraalin väriset.

   Poista
 5. Kivat tyynyt ja oikein mielellään näitä sinun sisustuskuvia katselee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Kyllä niitä muutama varmastikin on vielä tarjolla :)

   Poista
 6. Meillä ei tällä hetkellä ole yhtää sellaista paikkaa, että sisustuskuvia pystyisi ottamaan;) Joka puolelle on levitelty aputasoja, joista kädet sauvoissa saan tavarat kätevästi käyttöön! Tuo tarjotin on juuri sellainen, josta meidän Laurakin kronkelina saattaisi tykätä. Kiitos vinkistä ja hyvää uutta viikkoa sekä sinulle että Kotinörtillesi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei meilläkään kovin montaa. Mutta kyllä se kovin minusta pitää olla käytännöllinen ja tällä hetkellä teillä tasot ovat käytännöllisiä ;) Toivottavasti tarjottimia löytyy!

   Hyvää viikkoa!

   Poista
 7. Olet ihan oikeassa noiden sisustuskuvien ottamisen kanssa. Todella haastavaa! Minullakin on yksi haaste, johon olen luvannut vastata eli se värihaaste. En saa kuvia onnistumaan koska minäkään en halua esitellä kotiani vaan jotain pieniä yksityiskohtia vain.

  Olen ihan samoilla linjoilla sinun kanssasi että koti on minulle yksityisaluetta. Oma rauhan tyyssija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit ovat valokussa monesti vähän haastavaa hommaa, kuvakulmista puhumattakaan. Sama haaste se olisi minullakin, mutta en ole tehnyt koska niin vähän kotia kuvaa. Oma rauha ja oman näköinen koti on paras juttu.

   Poista
 8. Oi mitä ihanuuksia olet tilaillut. <3 Koti on kyllä sielun tyyssija ja sitä ei halua, että kukaan "pahalla silmällä" katsoo. Viittaan anonyymeihin ym. Kestän itse huomattavasti paremmin naurun röllömahastani, kuin kodistani. Koti on turvapesä!

  HM on kyllä ihana ja sieltä löytyy vaikka mitä ja ihanasti tavarat vaihtuu. Aleaikaan ihan pilkkahintaan roinaa, etenkin Tukholmassa. :)

  Kiitos että jaoit pilkahduksen kotoasi. <3

  Ihanaa viikkoa sinulle Satu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia. Kaikkea kaunista H&M:llä näkyikin kotiplella olevan, ihan tuli mieli uudistaa vähän enemmänkin :) Ja totta puhut, kodin kritisointi on aina pahempi kuin oman itse, ymmärrän todella hyvin mitä tarkoitat :)

   Hyvää viikkoa Tiia! <3

   Poista
 9. Ihania juttuja olet ostanut :) Kotiuttaisin mielelläni tännekin :)

  VastaaPoista
 10. Meidän petaus on sellainen, että makuuhuoneen ovi kiinni, höhööö :)
  Muutenkin meillä on aina semmoinen sekamelska, että sisustuskuvia on blogissa todella harvoin (vaikka tykkäänkin sisustaa).

  Tyynyliinat ovat todella kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin harrastetaan sitä petausta :D Se on kyllä kaikkein paras ja nopein tapa ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!