November livbox


Elämä on täynnä yllätyksiä, ne vaan eivät koskaan tule silloin kun tarvitset niitä.

Kun Liv box aikanaan tuli markkinoille, tilasin ensimmäiset kolme boksia. En tykännyt, joten en tilannut enempää. Pitkin kevättä, kesää ja etenkin syksyä olin ihastellut blogeista sisältöjä ja etenkin syys- ja lokakuun boksit vaikuttivat minusta todella hyviltä. Niinpä minä sitten I love me - messuilla menin ja tilasin kolme boksia kahden hinnalla. Odotin innolla marraskuun boksia, arvelin sen liittyvän jotenkin pikkujouluihin, johan ne alkavat olemaan täydellä teholla käynnissä. Tiesin myös, että haluan ehdottomasti arvostella sen blogiin. Toki vasta tuotteet kokeiltuani, joten ei liene kenellekään yllätys tämän sisältö, sen verran monessa blogissa ollut jo. Jälkijunassa arvostelut, mutta hei, ainakin ehdin oikeasti testaamaan ja kokeilemaan. Koska olen sen itse maksanut, niin tottahan saan sanoa siitä mielipiteeni suoraan eikö?


Marvis cinnamon mint hammastahna (ovh 4,55€/25ml)

Pidän Marvisin hammastahnojen pakkauksista. Olen myös vannoutunut vihreän Pepsodentin käyttäjä pakkauksesta viis. Päätin kuitenkin rohkeasti kokeilla tätä kanelin ja mintun makuista tahnaa. Edellinen kerta jotain jännän makuista tahnaa kokeilin 1999 New Yorkissa. En tykännyt vadelman makuisesta hammastahnasta. Ehkä tämä olisi poikkeus, rakastan kanelia? No ei, ehdottomasti ei. Kaneli poisti paljon mintun raikkautta ja ei, ehdottomasti ei. Toinen joka minua hämmensi oli mainostus siitä, että tämä on täysin fluoriton. En ole lääkäri tai asiantuntija muutenkaan, mutta eikö fluori tee hampaille hyvää? Vai olenko nyt ymmärtänyt jotain aivan väärin? Niin tai näin, niin ihan rehellisesti minusta omat hampaani ovat kyllä puhtaammat Pepsodentin jälkeen ja suu tuntuu raikkaammalta. Jätin tämän kuitenkin jemmaan, tuubi on meinaan mainion kokoinen lentäessä käsimatkatavaroissa.


Iberon irtoripset (ovh 7,90€)

Nämä olivat tuote, joka päätyi välittömästi kassiin johon kerään muutenkin kosmetiikkaa joka ei itselleni sovi ja josta kaverini voivat kaivaa itselleen sopivia juttuja. Luonnollisen näköiset ja tuntuiset nämä olisivat, mutta ei, ehdottomasti ei. Herkkäsilmäisenä en edes uskaltanut kokeilla näitä. Jos ripsien värjäys saa silmät vuotamaan niin tämä oli ehdoton ei. Sääli sinällään, minusta olisi hauska kokeilla irtoripsiä, mutta kyllä ne niin vaan on, että en uskalla.


Natural code by lumene huulikiiltokynä (ovh 9,90€)

Sain huulikiltokynän sävyä 1 Cotton candy. Minulla on vastaavia kyniä jo aika monta eri merkeiltä ja rehellisesti ainakaan tämä hempeän vaaleanpunainen ei tuonut mieleeni pikkujouluja. Tämä tuntui kuitenkin liukuvan huulilla hyvin ja pysyvän paikallaan. Ei sen paremmin tai sen huonommin kuin muutkaan. Ei mikään hitti, mutta jätin tämän kuitenkin omaan käyttööni. Sävy on kauniin keväinen ja varmasti maalis-huhtikuussa tälle on jo paljon enemmän käyttöä.


Bangerheadin pinsetit (ovh 8,80€)

Bangerheadin pinsetit tuntuivat käteen todella hyviltä ja varmasti hoitaisivat hommansa vallan mainiosti. Minä vaan käyn kosmetologilla värjäyttämässä kulmani ja värjäyksen ohessa loihtii kosmetologini Linda niistä myös täysellisen malliset. Kosmetologikäyntien välillä en tee niille mitään, vähän lisään väriä kynästä tarvittaessa. Hintaansa nähden vaikuttivat todella hyviltä, valitettavan turhat minulle. Vaan Kotinörtti tykästyi näihin. Tosin pinsetit menevät miehellä "pienten elektronisten komponenttien siirtelyyn" ja ottikin nämä ilolla vastaan. Älkää muuten kysykö mitä komponentteja siirrellään ja miksi pinseteillä, lainaus suoraan Kotinörtin suusta.


Bernard cassiere Blueberry overnight cream mask (ovh 48€/50ml)

Minä olen valtavan suuri naamioiden fani. Herkän ihon ongelma lienee monille tuttu, talvella se kuivuu samantien. Vaikka en kuori ihoani kuin kerran kuussa niin kosteuttavia naamioita käytän kerran viikossa. Eniten rakastan naamioita, jotka jätetään kasvoille ja jotka imeytyvät itsestään, joten tämähän on just eikä melkein. Yön aikana naamalle jätettävä naamio kosteutti tehokkaasti. Kätevän 15ml kokonsa takia tämä siirtyi samaan paikkaan kuin hammastahnakin, odottamaan joulukuun alussa olevaa reissua, lentokoneen kuiva ilma saa ihoni janoamaan kosteutta ja mikä sen parempi kun herätä virkistyneenä myös kasvojen ihon osalta iltalennon ja nukutun yön jälkeen.

Lopputulos?

Tämän boksin perusteella vahvistui alkuperäinen mielikuvani boksista. Ei ole minua varten. Vaan kaksi boksia on vielä jäljellä ja tässä on petraamisen varaa kyllä. Tykkään kyllä tämän ideasta, mutta ei ainakaan minuun kolahtanut tämä boksi. Pidin ideasta, että mukana on pinsetit, jotain erilaista, mutta kokonaisuus itsessään oli pettymys eikä vastannut mielikuvaani. Olin odottanut kyllä juhlateemaista boksia vaan ehkä vähän erilaista sisältöä, mahdolista glitteriä ja kimallusta.

Joulukuuta siis odotellessa. Olisikohan luvassa jotain hemmottelua pyhien ympärillä? Naisellinen lahja tilaajalleen? Tai kenties teemana ovat joulun ihanat herkulliset tuoksut eri tuotteissa?

Onko Livboxi teille tuttu? Mitä mieltä olette olleet?

Hyvää tiistaita!


Finnish surprise cosmetics box, so only in finnish. Not impressive this time.
Great Tuesday!

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Kurjaa että tilauksesi taasen alkoi oikeasti Livboxin kaikkien aikojen vaatimattomimmilla boxilla. Tässä oli odotusarvo pikkujoulut ja siihen kai tekoripset vihjaa. Siis en todellakaan käytä sellaisia. Pinsetit repii, omistan sellaiset, jotka ei revi. Marvis ihana, Lumene huulikynä todella kiva, naamio erinomainen. Mutta jokin jäi nyt todella bliisuksi ja minä yleensä olen todella tyytyväinen boxeihin.

    Kai se oli se odotusarvo, tapahtui aikamoinen mahalasku. Esimerkiksi Lumenen tai Essien joululakat olisivat voineet ihastuttaa, valovoide, jne.. Lumenella myös kultamascaraa, juu en käytä, mutta sekin olisi sopinut paremmin. :)

    Mutta aina ei voi onnistua, normaalisti olen todella tyytyväinen. Nyt meni näin ja kurjaa että juuri sinun kohdallasi, kun pitkän ajan jälkeen tilasit.

    Iloista päivää. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan sitä boksiin ladattu aika odotuksetkin, vaan olisi voinut niitä osittain edes lunastaa. Itselleni jäi vähän semmoinen laihan kahvin maku suuhun ja odotin kunnon tujua tummapaahtoa selvästi :D Mutta toisaalta kaksi boksia on vielä jäljellä, joten mahdollisuus parantaa on olemassa ja tämän jälkeen odotukset edes seuraavaa kohtaan eivät ole kovin suuret ;)

      Hyvää tiistaita! <3

      Poista
  2. Tuo Natural Coden huulikiiltokynä nousi mun suosikikseni! <3 LivBox tuo mukanaan aina kerran kuukaudessa joulun ja aina on yhtä jännä fiilis sitä avatessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle se on jotenkin tähän aikaan vuodesta väärän värinen, kaipaan tummempia. Mutta en epäile, etteikö se kevään auringon hiipiessä esille olisi se, johon tartu kyllä :)

      Poista
  3. Tämän boxin kohdalla aloin minäkin miettiä, kannattaako vielä tilata. Ainoa mieluinen tuote oli Bernard Cassieren naamio, josta pidin todella. Glorian uusi boxi olisi todella houkutteleva:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä totesin, että kun kolme vielä tulee, niin tulkoot. Glorian boxi on saman talonkuin Liv-boxikin, siksi lähinnä en edes edes harkinnut. Hitavahko sika säkissä ;)

      Poista
  4. Itse olen monesti miettinyt, että haluaisin tilata tuon boxin itselleni mutta sun kirjoituksen jälkeen fiilis on että "ehdottomasti en tulhaa rahojani tuohon". En halua kaappeihini purnukoita jotka jäävät sinne venymään ja kuivumaan. Toki niitä hyviäkin boxeja on näkynyt mutta toi oli aika surkea.
    Edustan itse firmaa nimeltä LR health & Beauty systems, heiltä on blogissanikin ollut tuotteita arvottavana. Ihana yritys ihanine tuotteineen. Meillä tai siis heillä on myynnissä kolmenlaista hammastahnaa joista yhdessä ei ole fluoria. Ihan sitä syvintä syytä sille en tiedä mutta esimerkiksi kuitsuja pitäessäni olen törmännyt perheisiin jotka eivät halua pienten lasten hammastahnaan fluoria ollenkaan. Ihan pienillehän fluoria ei suositella mutta itse olen ajatellut asian niin, että jos lapsi nyt ei ihan syömään rupea sitä tahnaa niin fluorillinen passaa meille. Kyllä fluori on hampaille tarpeellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ajattelin, että annan mahdollisuus. Se mahdollisuuden ensimmäinen osa ei nyt oikein vaikuttanut. Toivon todella parannusta jatkossa. Meinasin ensin, että en kirjoita tästä mitään mutta olkoot kuinka soraääni muiden joukossa, niin saan kuitenkin kertoa miksi tämä ei mieleeni ollut. Koetan kuitenkin olla rehellinen mielipiteissäni ja kertoa vain omista hyvistä kokemuksista.

      Hyvä tietää tahnoista tämä :)

      Poista
  5. Tää livboxi ei ole mulle tuttu. Olen muutamia postauksia kyllä lukenut missä näiden tuotteita ollaan hehkutettu. Mikä tämä juttu oikein on? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Livboxi on kerran kuussa tuleva yllätysboksi, jossa on kosmetiikkaa viidestä tuotteesta eteenpäin. Ei ihan pieniä testereitä vaan vähän parempia. Maksat siis kosmetiikkayllätyksestä joka kuukausi. Sika säskissä tai joululahja, miten itse haluaa ajatella, mutta kuukausittain tuleva kosmetiikkaylläri. Ideana hyvä, tämän sisältä vaan oli puhdas pettymys :)

      Poista
  6. Minäkin tilasin silloin heti alussa ne kolme Livboxia, enkä ollut vakuuttunut. Enkä kyllä ole tämänkään postauksen jälkeen, joten taitaa jäädä uusintatilaus tekemättä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään nyt oikein ole vakuuttunut tämän perusteella. Odotin huimasti paljon enemmän kyllä edellisten boksien perusteella, vaan toki aina ei voi onnistua. Mutta jotenkin enemmän vaikka sitten glitteriä, ei sekään ole minun juttuni, mutta olisi ainakin ollut selvästi pikkujoulujuttu :)

      Poista
  7. Olin todella pettynyt marraskuun Livboxiin, en muista milloin viimeksi olisi ollut yhtä huono sisältö. Jos sisältö jatkaa samankaltaisena vielä pari kuukautta niin en jatka tilausta. Onneksi Livboxissa tulleet meikit voi lahjoittaa kumminkin eteenpäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, eteenpäin ne saa aina menemään ja jonkun kaunistus on toisen aarre. Toivottavasti tämä vielä paranee tästä :)

      Poista
  8. Mäkään en tykännyt marraskuun boksista ja jäänyt sitten kokonaan kuvaamatta ja postaamattakin. :( Fluorihan on aikamoista myrkkyä elimistölle, juu, kovettaa kiillettä ja estää reikiintymistä, mutta nykytutkimusten valossa tosiaan myrkkyäkin ja siksi näitä vaihtoehtotahnoja varmasti tulee markkinoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa myrkkyä. Minä kun olen ajatellut, että jos sitä nyt ei varsinaisesti syö, niin se ei ole haitaksi. Mutta kaikkea sitä oppii, tosin kun on sillä pepsodentilla tähänkin saakka pötkinyt eteenpäin niin uskoisin, että jatkossakin menen sillä. On ainakin puhtaat hampaat :)

      Poista
  9. Samankaltaisia ajatuksia (yleisellä tasolla) tuotteista: Olen joskus kokeillut omenanmakuista hammastahnaa ja siitä jäi ikävän kitkerä jälkimaku ja sitä paitsi tahna ei vaahdonnut lainkaan -vaahtoaminen ja raikas suu pesun jälkeen ovat ehdottomia vaatimuksia hammastahnalleni. Ja sama juttu irtoripsien kanssa, joskus niitä yrittänyt kokeilla, mutta ei ole herkkäsilmäisenä minunkaan juttuni.

    Nyt täytyy kyllä sanoa, että ainakin tämän esittelemäsi boxin perusteella olen ihan tyytyväinen etten tarjoukseen sortunut messuilla. Täsmäostoksilla voin itse valita tuotteet ja mönkään menneen valinnan jälkeen voin syyttää siitä ainoastaan itseäni enkä ulkopuolista laatikonkasaajaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minä pysyn pepsodentissani jatkossakin, on se vaan niin paljon enemmän minun tahnani. Ripsiä taas en uskalla kokeilla. voihan se olla, että ne toimisivatkin minulla mutta allerginen reaktio ja sen pelko estää testaamasta.

      Minusta boxin idea on ihana, tämä vaan floppasi kokonaan ja omat kokemukset eivät ole olleet kovin mairitteleviea. Vaikka totta sekin, että itse valintoja on hyvä tehdä. Kokeilen niin hirvittävän mielelläni vaan kaikkea uutta, että joskus on hyvä saada pienempiä pakkauksia ;)

      Poista
  10. I'm such a bad and untypical woman cause I have so many knowledge gaps concerning beauty :-/ ... I didn't knew this brands until yet - but I love the lipstick :-) ... - Ganz liebe Grüße aus Wien,

    Katja

    www.collectedbykatja.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I love trying out new things in cosmetics, but only affordable price ones. No expensive ones for me (but one YSL thing I love and have been loving for years). Lipstick will look great on summer with a bit more tan on my face :)

      Poista
  11. Mulla ei ole kokenut kuin yhden boxin verran. Olen kyllä ihastellut välistä muiden blogeissa boxeja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta idea on hyvä, seuraavaa odottaen. Suuntia kun on vain yksi ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!