21.11.2014

Outfit on a sunny day


Jos et voi olla kilpailijaasi parempi niin pukeudu edes paremmin.
- Anna Wintour -

Näinhän se on, pitäisi pukeutua sen aseman mukaisesti jonka haluaa. Ei sen mukaan jossa on. Onneksi moista ei ole tarve suuremmin miettiä vapaalla kun saa rennommista kokonisuuksista nauttia. Niin myös viime sunnuntaina kun aurinko vielä kaiken päälle helli sen lyhyen valoisan ajan. Vaikka tiesimme suurella todennäköisyydellä auringon polttavan valkoisen puseron, niin kuvien ottaminen paisteessa tuntui vastustamattomalta idealta. Ulkoiltuakin tulee moisella kelillä paljon enemmän. Sunnuntainakin tuli viipotettua useampi tunti pihalla.

Kokonaisuus itsessään on sellainen johon voisin pukeutua vaikka joka ikinen päivä. Farkut jotka tuntuvat hyviltä jalassa, pusero jossa viihdyn ja kengät joilla on hyvä kävellä. Unohtamatta sitä huivia, sehän minulla taitaa olla aina. Olen hiljalleen myös siirtynyt jo kokonaan kunnon talvikenkiin, haikailut baltsujen perään on haudattu ennen kevätauringon saapumista. Valkoisia kangastossuja pidän tietenkin aina tilaisuuden tullen (ovat ensimmäiset jotka keväällä kaivan myös esille), mutta muutoin kaapista on tullut kaivettua myös kuvien vanhat mukavuuskengät. Mukavuuskengät siis siksi, että eivät ne nyt kovin sirot ole, mutta ei kuinka kiva niillä on kävellä.

Aurinkoista perjantaita!


If you can’t be better than your competition, just dress better.
- Anna Wintour -

I think Anna Wintour is correct here, you should always look like tha part you want. Not like part you have. But that is something that needs not to be tpught on Sunday. For me Sunday is a day to relax and enjoy my own time. And last Sunday, there was also ja great sunshine here in Finland, it was a day to stay out, not in. Outfit it self is nothing unusual for Sunday. My favourite jeans and blouse I like to stay in. Also some comfy shoes and scarf I think I always have.

Lovely Friday all!

Pusero/Blouse: JUNAROSE * // Farkut/Jeans: JUNAROSE // Kengät/Shoes: Old //
Huivi/Scarf: Pieces *  // Laukku/Bag: Longchamp 

* Saatu blogin kautta / received through blog


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

18 kommenttia:

 1. Just ihana vapaa-ajan asu, jollaisessa viihdyn itsekin. Kiva vastapaino asialliselle työpukeutumiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? PItää olla rentoa vapaalla kun töissä vähemmän rentoa :)

   Poista
 2. Just ihana rento asu :) Kivat popottimet myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janet. Nuo kengät on yltiömukavat jalassa :)

   Poista
 3. Rennoissa vaatteissa on se kaikkein paras fiilis ♡ ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on kyllä, ehdottomasti paras :)
   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 4. Ihana huivi! Mikä auringonpaiste, täällä ei tuota näkynyt (oman blogin uusimmat kuvat ovat myös sunnuntailta ja ovat harmaitaaaa...!).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja, se on kauniin värinen kyllä. ei tuota meillä kauaa kestänyt, mutta ehdinpä ulos ottamaan kuvat ;)

   Poista
 5. Kiva, rento asu ihanassa auringonpaisteessa! Kivaa perjantaita!

  VastaaPoista
 6. Hyvä pointti,"kengät, joissa on hyvä kävellä". Juuri laitoin poistoon kaunistakin kauniimmat, mutta ehkä hitusen pienet tai muuten minulle sopimattomat kengät. Täytyy pystyä kävelemään paljon ja pitkiä matkoja. Vanha blogini on taas ennallaan, tulehan moikkaamaan : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kenkien pitää istua ja tuntua hyvältä, ei niitä muuten voi käyttää ollenkaan. Vaikka en kyllä kaikilla kengillä silti kovin pitkiä matkoja kävele ;)
   Pitääkin vierailla!

   Poista
 7. Very cute, love your scarf!
  www.amemoryofus.com

  VastaaPoista
 8. Kiva asu niin kuin edellinen hame ja raitapaitakin. En ole hetkeen käynyt blogissasi ja mielestäni näytät hoikistuneen silmissä,pitääkö paikkansa? Ja se oli positiivisessa mielessä sanottu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. En ainakaan vaa'an mukaan ole, mutta jonkinmosita tiivistymistä on mahdollisesti tapahtunut liikunnan lisäämisen myötä, lihas vie vähemmän "tilaa" :)

   Poista
 9. Huivissa on magee väritys, tykkään tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku, se on tuommoinen piristysruiske :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!