28.11.2014

What is inspiration for me?


Tyyli on sitä, että tiedät kuka olet, mitä haluat sanoa etkä välitä muiden mielipiteistä pätkääkään.
- Orson Welles - 

Koen oman blogini olevan ennen kaikkea tyyliblogi. En missään nimessä sanoisi, että se on muoti sellainen, enhän minä mitenkään muodikkaasti pukeudu vaikka muotia seuraankin mielenkiinnosta. Blogi on oikeastaan aika minun näköiseni ja niin sen kuuluukin olla, se on tyyliblogi naiselta, jolla on muotoja ja ikääkin jo jonkin verran. Se on blogi, jossa suurin osa kokonaisuuksista on toimistokokonaisuuksia ja vaatteita käytetään useammassa kokonaisuudessa. Suurin osa lukemistani ja seuraamistani blogeista on samantyylisiä, vaatteita ei osteta jatkuvasti uusia ja pyritään keksimään vanhoista uusia tyylejä. Se on minusta inspiroivaa ja innostavaa jos mikä. Nähdä miten eri tavalla eri ihmiset pukevat samoja vaatteita ylleen kuin mitä minullakin on kaapissa. Mikä sinua blogeissa inspiroi?

Hyvää perjantaita!Style is knowing who you are, what you want to say, and not giving a damn.
- Orson Welles -

For my blog is after all a style blog. I can't bare to say it's a fashion one, but style, that I can say I think. It's about my style, me being 30 something plus size lady with and office job and not that strickt dress code at the office. For this outfit I think my style was what you are used to see right? Having my trusted fur vest on, with some trousers and blouse under it. Nothing new on clothes for a while, but you know, all my favourite bloggers are the one that wear clothes they have more than once. I love seeing people putting together outfit with peaces from their wardrobe. And this is my salute to that, things I have been wearing a lot and still love them and wear them over and over again.

Lovely Friday all!

Liivi/Vest: Next // Pusero/Blouse: JUNAROSE* // Farkut/Jeans: Evans // 
Kengät/Shoes: Deichmann // Laukku/Bag: Longchamp

*Saatu blogin kautta / received through blog

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

23 kommenttia:

 1. Blogeista saa valtavasti inspiraatiota. Itse pyrin nimenomaan tällä hetkellä kokoamaan asuja niistä vaatekaapin vanhoista aarteista ja shoppailen nykyään todella harvoin. Sinun blogisi inspiroi päivä toisensa jälkeen ja hyvällä mielellä kirjoitettuja postauksiasi on ihana lueskella! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Noora <3 Saan itsekin valtavasti intoa muiden blogeista, nähdä miten muut yhdistelevät samantyyppisiä vaatteita kun itselläkin on, ihan mahtavaa!

   Poista
 2. Itsekin puhun mielummin tyyliblogista, kun muoti ei sinänsä ole mun juttuni. Vaan muodista otetaan ne pienet jutut ja täydennetään sitä omaa tyyliään niillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, muodista otetaan ne osat jotka haluaa ottaa ja muut saa sitten pukeutua siihen vaikka kokonaan jos niikseen tulee ;)

   Poista

 3. Style is knowing who you are, what you want to say, and not giving a damn.
  - Orson Welles -
  Hyvin sanottu ja pätee! Kiitos tästä ja ihanaa perjantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kompaan Virpiä ja Orson Wellesiä.

   Poista
  2. Näinhän se on, yksi loistava mietelause lisää jälleen :)

   Poista
 4. Blogit inspiroivat nykypäivänä aivan älyttömän paljon! Asut, asusteet, muoti, pukeutuminen jnejne ovat itselleni avainsanoja blogimaailmassa. Ihanaa viikonloppua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veit sanat suustani, se, että miten paljon näkee muiden laittavan eri juttuja yhteen, sillä on ihan valtava merkitys :)

   Poista
 5. Minua inspiroi kivat asuyhdistelmät, joita voisi toteuttaa vaatekaapissa olevista jutuista. Toisaalta innostaa ruokaohjeet, sisustusjutut, jutut uutuuksista, kyllähän blogien kautta nykyään kuulee ja näkee paljon! Myös kiva tyyli kirjoittaa on itselleni tärkeä, joten seuraan niitä blogeja joista tykkään myös kielellisesti. Ihanaa viikonloppua sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kielellisyys on itsellenikin tärkeää, se että kirjoittaja tekee hyvää tekstiä. Vaan kyllä ne kuvat ja inspiraatio ovat kuitenkin se tärkein homma.

   Poista
 6. Luen erityyppisiä blogeja, ja jokaisesta saa aina jotain inspiraatiota. Sinun pukeutumistyylisi on niin lähellä omaani, että sinun blogisi inspiroi pukeutumisen suhteen valtavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että blogista on jollekin inspiraatioksi asti :)

   Poista
 7. Komppaan Orson Wellesiä, just näin. :) Ihana asu ja sinulle ihanainen upeaa viikonloppua. <3

  VastaaPoista
 8. blogeista saa hyviä vinkkejä omaan pukeutumiseen ja tykkään katsella erilaisia asuyhdistelmiä ihan "tavallisista" vaatekappaleista. Kiinnitän huomioita myös värikombinaatioihin, jospa itsekin innostuisi rohkeammin kokeilemaan eri variaatioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavalliset vaatekappaleet ovat ainakin itselleni se kaikkein paras juttu, niitä kun löytää jonkun uuden tavan yhdistellä, niin ihan mahtavaa!

   Poista
 9. Olen ihan samoilla linjoilla kanssasi - itse olen elänyt muutama vuosi sitten aika hullun shoppailujakson mutta nyt onneksi on järki kasvanut päähän ja sitä miettii todella tarkasti mitä hankkii. Oikeastaan sitä tarvitsee niin vähän!

  Itse seuraan kanssa blogeja jotka ovat ihan tätä meidän jokapäiväistä arkea. On minulla muutama ulkomainen muotiblogi joukossa tasapainottamassa kuviota mutta pääpaino on meissä upeissa aikuisbloggareissa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään ihan pieniä määriä aikanaan shopannut, vaan onneksi järki puuttui peliin ja koetan pärjätä paljon vähemmällä nykyisin. Aikuisbloggaajia on Suomessa ihanan suuri määrä ja te kaikki kirjoitatte niin mahtavia blogeja, että mikäs tässä on ihmisellä upeita naisia seuratessa :)

   Poista
 10. Style is knowing who you are, what you want to say, and not giving a damn.
  - Orson Welles -

  Juurikin noin. Tuohon tähtään, mutta valitettavasti töihin esimerkiksi ei voi ihan mennä juuri sellaisissa vaatteissa kun päähän juuri sillä hetkellä pälkähtää...:))

  Seuraan eniten "jalat maassa" blogeja jos näin voisi sanoa? Haluan nähdä juuri sitä arkea ja saada siitä ideoita ja inspistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama se on täälläkin, töihin ei ihan aina voi mennä juuri sellaisissa kuteissa kun sillä hetkellä sattuu sopimaan. Vapaalla voi sitten revitellä jos niikseen tulee :) Minusta jalat maassa - blogit on hyvin ilmaistu, parhaiten ne minuakin inspiroivat :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!