When at home


Todellista mukavuutta on olla kotona.

Kuten eilisessä postauksessa jo kerroinkin, koti on minulle tärkeä paikka. Blogi joka on täynnä asuja kaipasi minusta mukaansa myös asun, joka minulla on ylläni kovin usein. Nimittäin kotiin kun pääsen niin työvaatteet vaihtuvat nopeasti mitä mukavimpiin vaatteisiin. Vanhoihin t-paitoihin, pyjamahousuihin ja pehmoisiin tossuihin. Talvella lisään vielä lämpimän neuleen mukaan. Monesti kokonaisuuksinä blogissa on harkittuja asuja, joissa toki olen koko päivän. Kauneuksia, joissa en kuitenkaan kotona ole. Niinpä päätin, että rohkea rokan syö: Tältä minä näytän kotona. Kaikkea muuta kuin edustavana vaan ainakin rennosti omana itsenäni. Ei ehkä se tyylibloggaajan paras tyylipäivä, mutta ainakin juuri sellainen kuin mikä tilanne on todellisuudessa. Yllä puhtaita mukavuusvaatteita.

Samalla mietin saisinkohan juuri sinut tekemään samantyyppisen postauksen? Unohtamaan ne huolellisen tyylitellyt asukuvat ja ottamaan kotona valokuvat siitä, millaisessa kokonaisuudessa oleilet kotona? Ehkä tämä ei kaikille ole kynnys, mutta minulle kuvien ideasta toteutumiseen meni tovi jos toinenkin vaan tässä lopputulos. Juuri siitä nurkkauksesta mihin jossain vaiheessa on tulossa nojatuolikin, tällä hetkellä lukeminen tyynyjen kanssa rahien päällä.

Millainen on sinun kotikokonaisuutesi?
Hyvää maanantaita!


There is nothing like staying at home for real comfort.

My outfit photos are usually realy different than one like this. But I tought why not share this one with you as well? Tru outfit that I wear at home. Pyjama bottoms, comfy t-shirt and old knit I cant bare to give away. Something similar I wear every day at home and feel absolutely great in as well. What is your home style?

Great Monday and begining of week!



Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Ihana postaus! Ja sama täällä - kotiinkun pääsen, vaihtuvat vaatteet saman tien lökäpöksyihin ja mukaviin paitoihin. Ja tietysti villasukkiin;) Ja tämän taidan tehdä itsekin! Kivaa uutta viikkoa sekä sinulle että Hovikuvaajallesi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Ajattelin että jotain vaihtelua postauksiin ja ennen kaikkea totuudenmukainen kun tällaisissa kokonaisuuksissa kuitenkin joka ilta tulee oleiltua.

      Hyvää viikkoa Lady! <3

      Poista
  2. Mulla myös lentää mekot ja sukkahousut kaaressa heti kun kotiovi aukeaa :D Mulla on ollut jo iäisyyden mielessä tällaisen postauksen tekeminen, kunhan saisi kameran niin voisi melkein siirtää sen jo toteutusasteelle :) Ihanat nuo sun pöksyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saat postauksen toteutettua, minusta olisi kiva lukea muidenkin kotikokonaisuuksista :) Kiitos, pöksyt ovat ihan suosikkini kyllä.

      Poista
  3. Ehdottomasti, tämä oli niin kiva nähdä. Jokainen meistä taitaa jonkinlaisissa lökäreissä kotona heilua. Ihanaa kurkata minkälaisissa sinä rentoudut. Ihanat töppösetkin, tarvitsen tuollaista, kunpa pukki kuulisi. Mummin kutomissa villasukissa aina kotona, onhan nekin niin ihania kyllä.

    Ihanaa alkanutta viikkoa ja kiitos aamun ihanasta piristyksestä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Töppöset ovat kotona kyllä mahtavat, minulla on muutamatkin ja villasukat siihen päälle vielä :) Ihana kuulla, että postaus on mieleinen.

      Hyvää viikkoa! <3

      Poista
  4. Samoilla linjoilla mennään :) Villasukat tai töppöset, löllärit- velourhousut tai collarit sekä lämmin neule :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotona ehdottomasti mukavasti ja vaatteissa joissa viihdyn. Kotona ei ole niin merkitystä tyylillä ja istuvuudella :)

      Poista
  5. Samoilla linjoilla mennään myös täällä! Kotiin kun pääsee niin rennot olovaatteet vaihtuvat heti ylle. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parasta se on minusta mennäkin niissä rennoissa vaatteissa, kukaan missään kiristävissä :)

      Poista
  6. Pehmoista, mukavaa ja joustavaa sen olla pitää kotona. Ja villasukat jalassa. Nyt kun olen hoitovapaalla, olen ostanut pari uutta kotipaitaa ihan viihtyvyyssyistä. Muuten kotiasut ovat esimerkiksi niitä parhaat päivänsä nähneitä urheiluvermeitä :).
    Oli muuten aivan ihana tuo sinun uusi takkisi aiemmassa postissa. Kiva kun on vaalea. Tarvisin jonkun vastaavan minäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Se takki on kyllä mahtava ja pitää hyvin lämpimänä. Kyllä sitä välillä tulee kotivaatteita ostettua, miunla yleensä pyjamat ja Primarkista. Voisin hankkia niitä kaappiin vaikka kuinka :D

      Poista
  7. <3 Kiva postaus! Mä laitoinkin pe niitä meikittömiä kuvia, olen aina pinkeissä collareissa, hihattomassa paidassa ja mummon kutomissa villasukissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja. Meikittömät kuvat olivat minusta kyllä rohkea veto, ihan niin pitkälle en vielä päässyt ;)

      Poista
  8. Mainio postaus! Lämmin ja kotoinen :) Kunhan ensin onnistun jonkusen asupostauksen tekemään, niin... Kotona käytän erilaisia collagehousuja ja vaaleanpunaiset Ainot ovat kotitouhuissa mukana.
    Viihtyisiä koti-iltoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuulia. Joskus vähän jotain erilaista, ettei aina vaan samaa. Ainot tuntuvat olevan kotitossut useammallekin :)

      Poista
  9. Minäkin taas täällä linjoilla pienen tauon jälkeen :)
    Ihanan mukavan näköinen kotiasu! Omatkin päivän vaatteet vaihtuvat heti ensimmäisenä johonkin mukavaan, yleensä verkkarit tai pehmoiset legginsit kaverinaan vanha kauhtunut t-paita. Vilukissana päälle vielä villatakki tai iso huppari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla sinusta! <3 Minä palelen kanssa herkästi joten pitkä neuletakki tulee kyllä tarpeeseen täälläkin.

      Poista
  10. Kotona en osaa "hienostella", kotona pitää saada olla mahdollisimman rennosti. "Pahimmillaan" kiskon jopa liivit puseron alta pois :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kotona minusta kuulukaan hienostella, kotona olla kotona :)

      Poista
  11. Viihtyisän näköinen kotiasu, tuossa kelpaa lokoilla. Samoilla linjolla olen minäkin eli heti kotiin tultua työvaatteet vaihtuvat collareihin, mukavaan puseroon ja villasukkiin ja jos tulee vilu, vielä lisäksi fleece-takki päälle. Täytyypä harkita kotiasupostausta, vaikka mulla olikin jo jossain lokakuun alun jutussa kuvia sen päiväisestä kotiverkkariasusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna. Fleecetakki on kyllä kätevä lämmittäjä, ei heti palele uskoisin. Ihmeessä harkitse postausta, minusta ainakin rehellistä vaihtelua muille asupostauksille :)

      Poista
  12. Ihanan mukavan näköistä <3 Mä en voi toteuttaa tätä postausta koska - en voi :D T. flanelliyöpaita ja pyjamahousut, eri paria kuinkas muuten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai ne ovat eri paria, niin minullakin monesti :D Ehkä samanparisessa kokonaisuudessa voisi toteuttaa? ;)

      Poista
  13. Hahaha, tulipa hyvään saumaan! Just naureskelin miehelle, että nyt saa lähteä rumat ja liian suuriksi käyneet kotivaatteet mäkeen, että himassakin vois alkaa näyttämään ihmiseltä, eikä variksenpelätiltä... ;) Mä hengaan myös kotosalla aina verskoissa/pyjamahousuissa ja jossain pehmoisessa paidassa, ilmasta riippuen joko normi- tai villasukat jalassa. :) Tukka on AINA kiinni, koska se on muuten arjessa vaan tiellä. Katsotaan, jos miekkonen ehtisi napata joku ilta kuvat tästä upeasta eleganssistani... :D Hauska postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru. Toki ihmiseltäkin pitää näyttää, mutta mukaviin vaatteisiin pukeutuneelta ihmiseltä sanon minä ;) Kiva jos ehtisit toteuttamaan tätä kotieleganssia olisi kiva nähdä muillakin :)

      Poista
  14. Täällä kanssa vaihtuu kotivaatteet päälle välittömästi kun ovesta tulen sisään. Suurin osa kotivaatteista on järkyttäviä vanhoja rytkyjä, pitäisikin toivoa joulupukilta jotain vähän siistimpää mutta silti lämmintä ja pehmoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se lienee aika monen kohdalla tilanne. Minä olen hiljalleen noiden pyjamien kanssa koettanut vähän inhimillistää ennen kotinkin rönttöisiä kotivaatteita. Tosin nyt niitä alkaa olemaan jo liikaa :D

      Poista
  15. Kiva postaus idea! :) Kotivaatteet täälläkin menee päälle heti töistä tullessa. Hmm blogissani ei ole juuri näkynyt asupostauksia koko aikana :D Oliskohan radikaalia aloittaa suoraan kotiasulla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna. Ei minusta ollenkaan radikaalia aloittaa kotiasulla, miksi olisi? :)

      Poista
  16. Hei - ihana postaus, kiitos siitä! Tämähän kuuluu sarjaan #verkkarimutsihaaste :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Tämä on kyllä aika lähelle, toki pitänee vaihtaa vähän kun ei ole äiti niin miten olisi #verkkaribloggaaja ;)

      Poista
  17. Ihanan kotoisia kuvia :) Ihanaa tosiaan saada kotivaatteet aina työpäivän jälkeen päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna. Kyllä ne kotivaatteet vaan ovat parhautta <3

      Poista
  18. Ihana Dahlia ja hauska postausidea! Otan haasteen vastaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia! Ihana kuulla, että haaste on vastaanotettu :)

      Poista
  19. Kiva postausidea ja mukavannäköiset nuo kotivaatteesi. Minä jo kertaalleen esittelinkin usein kotona päällä olevaa kotoilumekkoa legginssien kera, mutta muunkinlaisia kotivaatteita käytän. Täytyy joskus esitellä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa jos tartut tähän, hauska näitä on lueskella ja samalla saa todettua, että ei todella ole ainut joka vaihtaa rentoiluvaatteisiin heti kotona :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!