23.12.2014

Before snow came


Tyylin ja muodin ero on laatu.
- Giorgi Armani -

Ennen joulua edeltävänä sunnuntain ja maanantain lumisateita ehdittiin ottamaan kuva jos toinenkin asukokonaisuuksista, tässä niistä yksi, lauantain ostosreissun kokonaisuus. Tapiolassa oli vihreää kuin syyskuussa ja nahkatakilla selvisi varsin mainiosti. Kaikkea muuta kuin nykyistä säätilaa vastaava kuva, mutta eihän nämä nyt voi jäädä käyttämättäkään kun on kerran otettu. Päivänvalossa ja kaikki. Toisaalta, päivässä kun tuo lumi tuli niin aika heikoilla oli kuvien saaminen "teeman mukaiseksi".

Joulu alkaa olemaan täällä kasassa, ihan imurointia myöden. Vieraita on ollut ihanasti kylässä ja kaakaota (kermavaahdolla ja vaahtokarkeilla) on tullut nautittua enemmän kuin olisi ehkä tarpeen. Vaan varsin kelvollinen tarjottava se kyllä on. Tosin voisi ehkä ajatella, että sitä ei olisi tarve juoda niin paljon kun minä olen sitä kuluttanut. Toki ko. herkku on sellainen, että juon sitä vain 20.-29.12. välisenä aikana joka vuosi. Pakko oli itseltään rajoittaa tuo, muuten joisin ympäri vuoden ja söisin laskiaispullien kanssa. Olenko ainut jolla on moisia rajoituksia itselleen?

Rattoisaa tiistaita!


The difference between style and fashion is quality. 
- Giorgio Armani -
 
These photos were taken less than a week ago. Right now there is a lot snow here in southern Finland and it seems that we are getting a white Christmas. Whoopee? Well, not to my taste I must say. Having snow means it will be here at least for couple of months and that means couple of months strugle with cold climate. And no, schools don't close nor shops or anything because of snow. So I still need to get to work. So off with the autumn outfits on winter and welcome winter ones. To be positive, what a great reason to just be home after work and drink hot chololate.

Lovely Tuesday!

Neule/Knit: Tommy Hilfiger // Farkut/Jeans: Evans // Takki/Coat: From London // 
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Huivi/Scarf: Mulberry // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

12 kommenttia:

 1. On kyllä hassua mikä keli voi olla joulun alla! Kiva asu, rentouttavaa joululomaa, kohta se alkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tosin tuli se lumikin sieltä. Yön aikana enemmän kuin tarpeen pohdin aamulla kun autoa kaivoin hangesta :)

   Poista
 2. Syksy on kyllä keliltään ollut taas varsin mielenkiintoinen, mutta onneksi saatiin kuitenkin lumipeite maahan jouluksi. Tuli heti joulufiilis, kun ikkunasta näkyvät lumiset puut :) Lasten ilosta puhumattakaan! Lumestakin on tullut niin harvinaista herkkua, että kun sitä tulee, niin lapset kyllä ottavat siitä ilon irti ja se ilo tarttuu :)

  Kiva kokonaisuus taas. Tykkään tosi paljon tuosta nahkatakista, sopii sinulle täydellisesti! Ja on rajoitteita: minäkin varmaan söisin keksejä, juustoja ja hilloja ympäri vuoden, mutta ne kuuluvat jouluun. Jääkaappi on herkuilla ladattu ja kohta saa linnoittautua kotiin herkuttelemaan :D

  Ihanaa ja levollista joulun aikaa teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nahkatakki on kyllä ihan mahtava, tykkään valtavasti siitä, tulee vaan kovin harvoin kuvattua. Vielä kun muistaisi sen pienen liikeen nimen, vaan mitä sitä moisia katselemaan häämatkalla ;)

   Täällä nautittiin tyttöjen kanssa kaakaota eilen, sulatettiin vielä suklaatakin mukaan. Olihan se hyvää, ei tosin tarvinnut paljon muuta sitten kun kupillinen sitä herkkua :)

   Poista
 3. Ihana tuo viisaus. :) Näin on ja vaikka kaiken maailman muotireuhkojakin tulee välillä ostettua, eniten iloa saan klassikoista, jotka kestävät ikää ja aikaa. <3

  Ihana asu, ruskea yksi lempparisävyistä, jännä miten syksyinen tunnelma kuvassa.

  Ihanaa joulua kaunotar ja leppoisia joulupäiviä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Ylläkin kuvissa sellaisia klassikoita, itselle ainakin. Muodin mukana on joskus kiva mennä, itse koetan rajoittaa sitä parhaani mukaan. Vaan joskus sorrun, etenkin edullisella hinnalla ;)

   Hyvää Joulua! <3

   Poista
 4. Ihana toi sun takkisi. Ensimmäinen kuva on täydellinen. Huomaan aina yrittäväni tunnistaa valokuvien kuvauspaikkoja... olisko Tapiola?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, takki on kyllä kaunis. On Tapiolassa joo, taustalla Kulttuurikeskus ja kirjasto :)

   Poista
 5. Ihana asukokonaisuus! Täällä odotetaan kovasti lunta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Meille se satoi parissa päivässä, vielä kun ymmärtäisi sukaa pois sanon minä :D

   Poista
 6. Minun kaakaoherkutteluni rajoittuvat yleensä tammi-helmikuulle. Jos oikein hurjaksi heittäydyn, lorautan mukaan vielä extralämmikkeeksi tujauksen minttuviinaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla se on rommi tai viski se aikuisten versio ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!