16.12.2014

Maybelline Color tattoo


Yksinkertaisuus on lopullinen tavoite.
- Frederic Chopin -

Meikkien kanssa rakastan kokeilla, uhraan aamulla suhteettoman paljon aikaani siihen, että teen meikin. Ottaen siis huomioon sen, miten vähän aikaa olen kotona. On kuitenkin aamuja, kun haluan tehdä meikin nopeasti, se onnistuu kyllä varsin tehokkaasti reilussa viidessäkin minuutissa. Silloin en jää pohtimaan pahemmin luomivärejä enkä huulipunaa vaan luotan tuttuihin tuotteisiin ja hyviksi testattuihin väreihin. Yksi tapa nopeuttaa ja samalla selkeyttää sekä yksinkertaista mekin tehoa ainakin omalla kohdallani ovat voidemaiset luomivärit. Siinä missä normaalisti sudin luomivärit sutien kanssa luomille niin nämä levitän sormella, samoin häivytän.

Olen kokeillut jokusen voidemaisen luomivärin läpi ja nämä ovat nousseet suosikeikseni jotka tilasin hiljattain. Lähellä ihon omaa sävyä olevat Maybellinen Colour tattoon  värit Pink Gold ja On and On Bronze ovat mainioita levittyvyytensä puolesta, pigmenttiä on kummassakin myös kiva määrä. Ne tuovat kivasti väriä luomille, juuri sopivasti. Sen jälkeen vaan ohuet nestemäiset rajaukset ja ripsiväriä vajaa valmis silmämeikki on tehty.

Voidemainen luomiväri on myös hyvä tuomaan intensiivisyyttä meikkiin. Kakkumaiset luomivärit pysyvät hyvin päällä ja värit tulevat upeasti esiin. Siinäkin mielessä toimivia hankintoja sanon minä.

Käytättekö te voidemaisia luomivärejä?
Hyvää tiistaita!


Simplicity is the final achievement.
- Frederic Chopin - 

I love playing with my make up. Even in the morning I tend to think what eyeshadows to wear and what are my todays colours. But there are these days, when I want to be ready fast. One things I cut of at that time is my eyeshadows. I put on some light colour cream eyeshadow and here are my favourites on those. Easy apply Maybellinen Color Tattoo is my choise for those mornings when there is no time to loose. What is your choise?

Lovely Tuesday all!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

24 kommenttia:

 1. Meikkivideoilla näkyy näitä paljon, ja varsinkin muitten luomivärien pohjana. Tuollaista kohtuuhintaista voisikin kokeilla, vaikka saattaa olla liian metallista luomivaon yläpuolelle. Ryppyistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin voi olla, en ole kovin monen vloggaajanv versioita katsonut, muutamia kyllä. En itse laita näitä luomivaon yläpuolelle kun en enää parikymppinen ole ;)

   Poista
 2. Onpahan kauniit sävyt! Täytyy myöntää etten juuri voidemaisia käytä, mutta siihen ei ole niin minkäänlaista muuta syytä, kuin pinttyneet tottumukset. Jotenkin noista Maybellinen luomiväreistä tulee fiilis, että niistä saisi extrasädehdintää. :) Näyttävät aivan ihanilta sävyiltä.

  Iloista päivää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heillä on noissa myös varsin vahvoja sävyjä, jotka ainakin itselleni ovat liian vahvoja, Mutta muutamat neutraalit kuuluvat sarjaan ja minä olen niistä omat suosikkini löytänyt.

   Hyvää päivää!

   Poista
 3. Enpä ole minäkään voidemaisia luomivärejä enää vuosikausiin (-kymmeniin) käyttänyt - olisi ehkä syytä kokeilla - lienee koostumus muuttunut sitten mennävuosien;)
  Kauniit sävyt noissa sinun väreissäsi.
  Kivaa tiistaita sekä sinulle että sille ihanallesi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä vanhasta koostumuksesta, mutta nämä liukuvat ainakin liikkuvalle luomelle kauniisti ja antavat kevyen pinnan. Tykkään valtavasti neutraaleina pikakaunistajina heti aamusta.

   Poista
 4. Mä en ole oikein koskaan ollut voidemaisten luomivärien fani (toisin sanoen en vain ole laiskuuksissani opetellut niitä käyttämään), mutta luulen, että näin ihanien sävyjen takia voisin ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa treenailemaan niiden käyttöä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään olut ennen kuin bongasin nämä vaaleat ja helpot värit. Semmoiset jotka on helppo häivyttää :) Nämä eivät ole mitenkään kamalan hintaisia, siksi mielelläni kirjoitan näistä. En kovin herkästi kirjoita kalliista tuotteista, uskon että edullisemmasta hintaluokasta löytyy myös vaihtoehtoja.

   Poista
 5. Mulla on vain puuterimaisia luomivärejä, en tiedä pysyisivätkö nuo rasvottuvilla luomilla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pohjustan luomet huolellisesti, raskailla luomilla on pakko niin toimia. Käytän Lumenen riittoisaa pohjustajaa jonka vielä puuteroin ennen luomivärin levittämistä. Aina. niin voidemaisella kuin puuterimaisellakin luomivärillä.

   Poista
 6. Minäkin olen kokeillut vain puuterimaisia luomivärejä ja nekään eivät tahdo pysyä kuin puolipäivää siisteinä...käytätkö luomivärin alle pohjustusainetta? Olen joskus käyttänyt Lumenen, mutta ei sekään tainnut auttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän. Lumenen nimen omaan. Laskin aamusta, että luomille liukuu sormien tai sutien kautta ensin primeri, sitten BB voide, Lumenen pohjustaja ja vielä puuteri siihen päälle. Eli aika tehokkaasti tulee laitettua pohjaa ja minulla pysyy. Tosin ihoni on ennemmin kuiva kuin rasvoittuva noin muutoin vaikka luomeni raskaat ovatkin.

   Poista
 7. Mulla on yksi tuollainen Color Tattoo, ja tykkään siitä kovasti! Kiireisten aamujen pelastaja. :) Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se on, pelastaa niinä aamuina kun on kiire toimia.
   Hyvää keskiviikkoa!

   Poista
 8. Kivan väriset. Itse en käytä voidemaisia, koska musta tuntuu, että luomiväri pohjustuksesta huolimatta menee vähän kasaan päivällä. Vaikka kuinka tekisi pohjatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurjaa jos ei pysy, on meinaan nopea ratkaisu. Voi olla, ettei rasvoittuvalla pysy, totesinkin jo yllä, että oma ihoni on lähtökohtaisesti enemmänkin kuiva kuin rasvoittuva niin en tiedä. Oletko kokeillut Grimasin neutraalin väristä luomiväriä vielä pohjustajan päällä? Se nimittäin on pohjustajani jos sen värin on pysyttävä muuttumattomana koko päivä (juhlat tmv.)

   Poista
 9. Voidemainen luomiväri ei todellakaan sovi kaikkien luomille, lisäksi saattavat näyttää tosi järkyttäviltä päiväkäytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maanantain asukuvassa minulla voidemaiset luomivärit. Ihan totta kyllä, mikä tahansa luomiväri liiallisena käytettynä on päiväkäyttöön aika raju. Määrällä on merkitystä päivämeikissä ja itse kannatan vähempää määrää luonnollisuuden vuoksi :)

   Poista
 10. Minun meikkiboxista löyty Lumenen voidemaisia luomivärejä - sellaisia tuubimalleja. Käytän niitä harmittavan harvoin, jotenkin helpompi vain sutia väriä paletista kuin kaivella tuubit esille :) Mutta jospa tästä innostuisi ja huomenna sutisikin voidemaista väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tästä saa visiota miten toimia olemassa olevien kanssa, itse mielelläni kokeilen ainakin kaikkea uutta, kohtuuhintaista, kosmetiikkaa ja käytän vanhojakin ahkerasti :)

   Poista
 11. Olen jumittunut käyttämään vain puuterimaisia luomivärejä, mutta nyt syttyi innostua kokeilemaan myös voidemaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löytyvät mieleiset ja saat niistä kiireisiin aamuihin apua :)

   Poista
 12. Minä tykkään kovasti käyttää voidemaisia luomivärejä, juuri tuon hyvän pigmentin ja pysyvyyden vuoksi. Itse käytän näitä Korresin voidemaisia twist-luomivärejä, ovat kynän muodossa joten mielestäni helpompi ja siistimpi levittää:
  http://korres.mycashflow.fi/category/60/silmat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää harkita niiden kokeilemista, en ole testannut kuin näitä oikeastaan. jossain youtube videossa näin käytettävän ja siinä se sitten olikin menoa :D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!