24.12.2014

Merry Christmas 2014


Hän jolla ei ole joulua sydämessä, ei löydä sitä koskaan kuusen alta.
- Roy L. Smith - 

Tänään puoliltapäivin julistetaan Turusta joulurauha. Niin on tehty jo lukuisia jouluja aikaisemminkin. Tänään, kuten niin monena muunakin jouluna ennen tätä, katson sen TV:stä tai kuuntelen sen radiosta. Sen jälkeen autan Äitiä vielä viimeisissä joulupuuhissa kunnes asetumme pöytään. Syömme enemmän kuin on tarpeen, vietämme aikaa keskenämme. Jaamme ja avaamme jossain vaiheessa lahjat ja kun pimeä on jo pitkälle viemme Hietaniemeen kynttilät heille, jotka eivät enää luonamme ole. Lopun aaton illan vietämme ystäviemme kanssa, tärkeimpänä vain oleminen.

Joulupäivänä saamme vieraaksemme ystäviä, joiden kanssa vietämme erilaisen joulupäivän. Tärkeintä, eli pyjamaa tai muuten mukavia vaatteita, ei ole unohdettu. Joulu päivällisemme ovat yhdessä tehdyt tortillat, tärkeintä on helppous olla yhdessä. En tiedä kauanko vieraat viipyvät, he saavat olla puolestani vaikka yötä jos niin tahtovat. Tärkeintä on se, että he ovat paikalla.

Tapanina lähdemme ajelulle, käymme isäni luona kahvilla. Vien Vaarilleni kynttilän, hetken olen hänen kanssaan kun muistot palaavat takaisin vielä vahvemmin. Sen jälkeen käännämme auton kohti Kotinörtin vanhempia, sisarukset puoliskoineen kokoontuvat kaikki pidemmän matkan päästä Tapanin illasta alkaen viettämään yhteisen viikonlopun. Ei aivan jouluna, mutta kerrankin kaikki samaan aikaan.

Sellainen on minun jouluni, rauhallinen ja täynnä Rakkaita ihmisiä. Jotta voin antaa kaiken aikani niille rakkaille, olla oikeasti läsnä, hiljenee blogi pyhiksi. Lauantaina jälleen tekstiä, joulun kuulumisia ja fiiliksiä takautuvasti

Hyvää ja rauhallista Joulua kaikille Teille Rakkaat Lukijat!


He who has not Christmas in his heart will never find it under a tree.
- Roy L. Smith - 

It is time for now to say Merry Christmas to all you readers. As last year, this year too I'm going to have a little brake on writing. For two days I give my time for my love ones. My family and my friends. That time I wil not write, just hope you all have a great Christmas!
Seuraa blogiani // Follow my blog on:

28 kommenttia:

 1. Ihanaa ja tunnelmallista joulua Satu. Hietaniemen hautausmaalla on niin pysäyttävä tunnelma, lapsuuden hautausmaa käynneillä tontut kävivät aina siinä välissä, kun kävimme hautuumaalla:) Siellä on rakas vaarinikin joka minut on kasvattanut. <3

  Ihanaa joulua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin Sinulle Tiia! Hietaniemi on jouluna todella kaunis paikka, meillä siellä käydään vasta lahjojen jaon jälkeen, sulattamassa vatsaa että voi syödä lisää ;)

   Hyvää Joulua! <3

   Poista
 2. Oikein hyvää ja rauhallista joulua sekä sinulle että Kotinörtille♥♥♥

  VastaaPoista
 3. Lämmin joulutervehdys , hyvää joulua sinulle ja Kotinörtille ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki! Hyvää Joulua koko perheelle <3

   Poista
 4. Lämpöisen tunnelmallista joulupäivää ♥

  VastaaPoista
 5. Täällä on syöty ja oltu, nautittu ja rentoiltu. Ihanaa kun joulussa on jotain taikaa, silloin ei käy mielessäkään hötkyillä.
  IHanaa joulua.

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!