20.12.2014

New furvest


Poista negatiivinen, korosta positiivista.
- Donna Karan -

Kävin ystäväni T:n kanssa ostoksilla tiistaina. Suuntasimme Jumboon etsiskelemään niin joululahjoja kuin uusia vaatteitakin. Pääasiallisesti hänelle, mutta totesin, että jos jotain kivaa tulee vastaan, niin voin harkita ostamista. Espritin liikkeen aletangolta sitten löytyi se "jotain kivaa" nimittäin uusi karvaliivi. Kiskaistuani tämän ruskean kaunottaren ylleni en sitten tohtinutkaan enää siitä luopua vaan totesin, että tämä lähtee ehdottomasti mukaan. Tai kuten T sanoi "Miten kukaan voi olla noin onnellinen uudesta eläimestä?" Nämä bloggaaja voi. Lämmin ja siisti karvaliivi on mainio asuste töissä. Se korvaa jakun helposti ja mustan kokonaisuuden kanssa pääsee oikeuksiinsa. Huonon näköinen se tuskin olisi jos mukana olisi jotain muutakin kuin ruskeaa.

Aloin pitämään vasta tänä vuonna kunnolla mustaa liiviäni ja nyt jo ruskea? Ihastuin näiden käytännöllisyyteen talvella ja kun alennuksen jälkeen hintaa jäin noin 45€ niin kotiinhan tämä kaunotar lähti. Ainut laatuaan Jumbon myymälässä ainakin. Olen koettanut pitää ostokseni inhimillisellä tasolla viime aikoina, miettinyt onko jollekin todella tarvetta vai ei. Miettinyt sen verran hartaasti, että moni ostos on jäänyt ostamatta. Noudatan kuitenkin edelleen omaa ohjettani, jos kerralla johonkin hullaannun ja se on inhimillisen hintainen sen ostan. Niitä vaatteita kun on tullut pidettyä ylivoimaisesti eniten koko vaatekaapista. Tämä liivi menee siihen hullaantumisen piikkiin ja mielestäni hintakin oli vielä varsin inhimillinen.

Onko teillä vaatteita, joihin olette hullaantuneet?
Hyvää lauantaita!


Delete the negative; accentuate the positive! 
- Donna Karan -

Every now and then I seem to find a clothing item that makes me smile at the moment I see it. This new (faux) furvest was one of those items. I also tend to buy those items, if they are in resonable price range, for me 45€ on this one was.I've been loving my black vest for some time now, but have been thingkin on getting a new one as well. In colour like this, so you could say that this came like ordered. This ones goes with many outfit, but one I first thought of wes this one for work. Simple one with simple black was to my taste, maybe next time on my own time with some blue jeans and white? Who knows, but so many outfits have already crossed my mind, that there will be alot of opportunities to wear this one. What do you think? Do you have clothes that make you smile?

Lovely Saturday all!

Liivi/Vest: Esprit // Pusero/Blouse: Esprit // Farkut/Jeans: JUNAROSE * //
Kengät/Shoes: Deichmann // Laukku/Bag: Longchamp

* Saatu blogin kautta / Received through blog


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

25 kommenttia:

 1. Ihana liivi! Minä olen myös hullaantunut omaan ruskeaan karvaliiviini (viimeisimmissä asukuvissa ollut), se on ollut päälläni lähes joka päivä :)
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihania! Ihan mahtavan monikäyttöisiä kapistuksia kyllä ja menevät monessa kokonaisuudessa.

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Tyttärillä erilaisia karvaliivejä on useampikin ja nyt olen huomannut itsekin niitä katselevani "sillä silmällä". Ehkäpä minuakin onnistaa alennusmyynneissä (lähdenkin Espritin nettisivuille)! Tuo omasi on ihanan näköinen (kuin myös se toinen omistamasi)!

  Oikein hyvää joulun aikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se oma löytyy, tai jos vaikka tyttäriltä lainaisi koe käyttöön? ;) En tiedä löytyykö tuota, toivottavasti, liikkeessä aika tuhdissa alennuksessa ja viimeinen koko.

   Hyvää joulun aikaa!

   Poista
 3. Karvaliivit ovat niin ihania, jos on lämmintä myös käsissä hikoiluttaa. Liivi lämmittää juuri sopivasti, sopii farkkujen kanssa ja kotelomekon, voisiko olla kätevämpää kuin liivi. Ja kyllä rakastan omaa mustaa karvaliiviäni yli kaiken ja mieheltä saatu Burberryn poncho on myös lempivaate. Ne kaksi. Sitä ei tosiaan niin monia vaatteita tarvitsisi kun on sellaisia vaatteita joista tietää, että niistä tulee oman vaatekaapin klassikoita. <3

  Ihanaa viikonloppua, oli aivan ihana villasukkakuvakin juuri facessa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä olen, liivi menee monen kanssa ja karvaliivi on kyllä ehdottomasti talvella kätevä ja käytännöllinen. Keväällä sitten jo ohuempien takkien päälle pitämään lämpimänä.

   Hyvää sunnuntain jatkoa!

   Poista
 4. Todella kaunis liivi. Sä oot sellainen teddy bear ;)

  VastaaPoista
 5. No ootko vähän suloinen karvoissasi! <3

  VastaaPoista
 6. Onpa ihana liivi! Mäkin haluaisin tuon värisen, harmi kun ei Espritillä sattunut omaan silmään. No täytyy mennä uudestaan 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toivottavasti löytyy se oma vielä. Itse tuntuu että joka toisessa kaupassa on ollut tällaisia, alennus vei itsehillinnästä voiton ;)

   Poista
 7. Todella hyvä löytö!!! itselläni on kanssa hakusessa aina vaan se karvaliivi, joten
  katsotaan käveleekö se vastaan alessa!

  beige liivi on todella kiva yhdistää juuri mustan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulanneli. Toivottavasti oma löytyy, olen kummatkin omani löytänyt alennuksien puolelta ja ovat palvelleet kyllä hyvin.

   Poista
 8. Ihanan lämpöisen ja pehmeän näköinen liivi!

  VastaaPoista
 9. Kaunis ja kivan näköinen yhdistelmä<3 Tosi lämpimän näköinen liivi! Muutama karvaliivi komeron kätköistä löytyy, mieli tekisi vähän mustaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Karvaliivit ovat kyllä mahtavia! <3

   Poista
 10. Lavlav karvaliivit! Mulla on niitä kolme, mutta jotenkin aina otan päälleni vaan yhden niistä, pitäis varmaan päästää muutkin kaksi ulkoilemaan. :D

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!