All black


Miksi juhliminen ja hauskanpito on huono asia?
- Tara Reid -

Ehdin viime viikolla juhlimaan myös perjantaina, yökerhossa vietetty yö, konkreettisesti yö. Yllätin itsenikin valvovalla yli kolmeen saakka. Ei ole tavallista, mutta kerrankos sitä. Alkoholia kulutin koko viikonlopun aikana yhteensä neljä annosta, joten väsymyksen lisäksi krapulaa ei ollut havaittavissa. Sen sijaan rakkaus kokomustaa taisi puhjeta perjantain jälkeen oikein kunnolla kukkaan ja koko viikon olen tähän mennessä saanut oikein taistella itseni kanssa, että pukisin ylle muutakin kun vain mustaa. Musta kun on niin helppo juhlassa.

Siinä missä muut asun osat ovat vanhoja tuttuja, niin housut ovat uudet. Lämpenen hitaasti uusille trendeille, kuten vahapintaisille housuille, mutta nekin tuli hankittua. Sen verran ihastunut olen JUNAROSEn housuihin, että keskiviikkona kävin nämä nappaamassa. Toimivat sitten töissäkin yhtä lailla kuin vapaallakin. Viime aikoina olen muutenkin huomannut pukevani ennemmin ylle housuja kuin mekkoja tai hameita, tiedä sitten miksi, mutta joskus se vaan on housufiilis.

Onko kokonaan musta kokonaisuus teistä tylsä? Vai saako siihen eloa eri kankaiden pinnoilla?

Hyvää keskiviikkoa!




Why is partying and having a good time bad?
- Tara Reid - 

As I told on Monday, I had quite a party full weekend. I did show your my Saurday outfit already, this one is from last Friday. Going to a night club is not a thing I normally do, at least every weekend. But every now and then I do and I usually like to wear black while doing so. It is the simple choise, but not waering all black normally it feels a bit festive as well. And classick and simple. I still think it's not a boring outfit. Anyt toughts?

Great Wednesday!

Tunika/Tunic: Christel&Co // Farkut/Jeans: JUNAROSE // 
Kengät/Shoes: Deichmann // Laukku/Bag: Old


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Love this. All black is so classic and the purse is amazing!

    VastaaPoista
  2. Minusta koko musta on tyylikäs ja juhlava. Erilaiset pinnat ja materiaalit tuovat eloa mustaan. Näyttävät korut, huivit tuovat myös juhlavuutta. Todella kaunis ja näyttävä tuo hapsulaukku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta. Kokonaan musta on helppo asustaa mihin suuntaan vaan ja joskus voi noilla koruillakin revitellä, kun tuollaisia blingejä kerran on olemassa :)

      Poista
  3. Waude / upea kokonaisuus. Musta vaan toimii juhlassa ja kiva tuo hapsulaukku!

    ps. minulla on haaste sinulle blogissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Hapsulaukku on ostettu jostain alesta Stoccalta aikanaan. Harvemmin käytössä, mutta kyllä se vaan tuo kivan lisän aina kokonaisuuksiin :)

      Menen vilkaisemaan haasteen ;)

      Poista
  4. Itsekin tykkään välillä pukeutua kokomustaan, erilaisilla pinnoilla asuun saa juuri sopivasti sitä jotain, ettei näytä ihan hautajaisvieraalta. :) Oon kanssa usein huomannut hiplaavani kaupoissa vahapintaisia housuja, mutten vielä ole uskaltanut niihin tarttua. :D

    Toi siun laukku on ihana! <3__<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä päätin, että nyt ostan ne vahapintaiset. Ovat olleet myös töissä mainiot, tuntuvat korvaavaan mustat suorat housut tällä hetkellä, joka on ainakin itselleni parempi näin. Käyttöä näille on kyllä, jahka ensin totuin ideaan ;)

      Laukku on kyllä <3

      Poista
  5. Kaunis tunika ja ihana laukku! Mä valvoin viime viikonloppuna neljään olo oli vielä maanantainakin sellainen, että parempi vaan pysyä normirytmissä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunika tuli vastaan kaapissa, sille ei ole ollut vuosiin käyttöä vaan nyt löytyi juuri sopivasti. Kyllä se valvominen vaan tekee tiukkaa :)

      Poista
  6. Musta ei ole ollenkaan tylsä! Ja etenkin tuollaisella korulla ja noilla punaisilla huulilla asustettuna upea! Ja minäkin sorruin vahapintaiset housut ostamaan juuri ennen jalkaleikkausta - silloin menivät helposti jalkaan, nyt jostain syystä olo on niissä vähän liian tukala;)
    Iloa keskiviikkoon sekä sinulle että Kotinörtillesi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näin se on. Vahapintaiset ovat olleet jalassa jatkuvasti siitä saakka kun ne hankin. Tuntuvat sopivan aina ja kaikkialle ;)

      Poista
  7. Tosi kiva ja tyylikäs asu, oikein menevä juhliin! Mekin valvottiin puoli kolmeen viikonloppuna.... Koska tehtiin banneria mun blogiin yhdessä. MUAH. :D

    VastaaPoista
  8. Musta ei ole tylsä! Itsellänikin oli vkonloppuna musta asu. Kun käyttää eri matksuja, niin ei haittaa vaikka on vain samaa väriä. Ihana asu sulla!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, materiaaleilla saa paljon aikaan. Kiitos Jassu <3

      Poista
  9. Tykkään all black-asuista! Mainiosti olet tuohon yhdistänyt eri materiaaleja. Tyylikäs kokonaisuus. Kaunis laukku ja kaunis koru!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuulia. Laukku on kyllä hulvaton, joskin ihan aina solmussa :D

      Poista
  10. I love your 20's inspired bag!!
    xoxo
    Patricia

    http://misstoptenimage.blogspot.com

    VastaaPoista
  11. Ihana asu! Pidän kovasti läpinäkyvistä hihoista ja olen kauan hinkunut sellaista juhlavaa yläosaa, mutta eipä ole vielä vastaan tullut. Kapeat housut sopivat loistavasti tähän -ja tuo hapsulaukku:)

    Musta on niin helppo arkenakin, mutta yritän vältellä sitä, niin monta talvea on tullut kuljettua mustissa vaatteissa. Nyt kaipaisin vähän enemmän väriä, johtunee valon lisääntymisestä tai kevään odotuksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi. Tykkään itse erilaisista hihoista, joko läpinäkyvistä tai levenevistä. Arkenakin.

      Kokonaan musta on kyllä vähän väritön kokonaisuus, mutta aika helpolla sitä saa piristettyä kyllä :)

      Poista
  12. Kaunis asu ja ihana on tuo sun laukkusi.

    VastaaPoista
  13. Vau, tosi tyylikäs ja kivat kuvat :).

    VastaaPoista
  14. Upea asu ja kaulakoru aivan huippuihana! Kyllä musta on hyvä juhla-asu(ssakin).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna. Kaulakoru on ajalta kun blingiä oli enemmänkin, nyt pääsevät juhlassa käyttöön jälleen :)

      Poista
  15. Musta ei ole tylsä! Itse olen aina pitänyt koko mustasta asusta, sopivasti koruja tai näyttävä laukku.
    Hyvältä näytää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena. Näin se on, että joillekin se kokonaan musta on ainut vaihtoehto :)

      Poista
  16. Sie olet aina ihana, musta tai ei.
    Itse pyrin nyt hieman lisäämään väriä elämääni kun kaikki kaapissani tahtoo olla mustaa. Mitään kovin räväkkää en silti osaa itselläni mieltää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Nanni. Mulla ei ole enää onneksi pelkkää mustaa. Kyllä sekin aika joskus oli :)

      Poista
  17. Niiiiiiiin täydellinen asu. <3 Juhliin tykkään pukeutua mustaan. Musta on juhlava väri. Aivan ihana tuo toiseksi alin kuva, siinä olet Sinä, kaunis ja hymyilevä ihana Satu. <3 Peukut myös täydelliselle huulipunalle. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia. Jostain syystä tästä asusta olisi kuvia ollut vaikka kuinka ja kanssa, piti ihan karsia :)

      Poista
  18. Ei ollenkaan tylsä, vaan hurjan tyylikäs! Tuo hapsulaukku on aivan ihana!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!