25.2.2015

Grey weekend full of happiness


Hyviä ystäviä on vaikea löytää, hankala jättää taakseen ja mahdoton unohtaa. 

Kerroinkin jo perjantaina, että viikonloppuna on vuorossa jotain yllätystä ja niin se olikin. Nimittäin muutaman autollisen voisin lähdimme eri puolelta Suomea (lähinnä pääkaupunkiseudulta ja Turusta) kohti etelä-Karjalaa ja Saimaan rantoja. Rakas ja tärkeä ystävä täytti vuosi ja halusimme hänet yllättää viikonlopulla ystävien kesken. Ilmeisimmin tämä onnistui, sillä päivänsankari oli yhtä hymyä ja kaikilla taisi olla rentouttavan hyvä viikonloppu. Juuri sellainen kun voi olla oma itsensä, nauraa vedet silmissä ja puhua vakavia jos siltä tuntuu. Viikonloppu joka tuntui likipitäen lomalta, hetki pois arjesta ja kotoa antaa kummasti voimia. Ei siis mikään maata mullistava yllätys, mutta ehdottomasti sellainen, joka niin sanotusti osui ja upposi kerralla.

Viikonloppuna en sitten lopulta paljon kameraa esille kaivanut ja asukin oli rennoin mahdollinen. Raitaa ja farkkua, ei mitään ylimääräistä van sopivan rentoa. Taisi olla kaikki rennot suosikit kerralla yllä kyllä. Viikonloput ystävien kanssa antavat kyllä voimia ja hymy nousee kasvoille edelleen kun viikonloppua ajattelee.

Hyvää keskiviikkoa ihanat!


Great friends are hard to find, difficult to leave, impossible to forget.

Last weekend I had a weekend full of laughter and love. It was like a holiday, leaving from home for almost four hours drive away to South Karelia. A dear friend had a birthday party and that needed some celebration. And so we did, her way. Being together, having time to talk and just be with those friends you don't get to see every week. It was easy and cosy being together time. Oh and eating. You know those parties where you just eat, eat and eat... well that was one of those ones. 

Outfit was the same whole weekend, jeans and blouse, nothing special. But a good casual one. I think I wore all my casual ones at the same time.

Lovely Wednesday all!


Takki/Coat: Torstai // Pusero/Blouse: JUNAROSE // Farkut/Jeans: JUNAROSE //
Kengät/Shoes: Pahlmroth // Laukku/Bag: Longchamp // Huivi/Scarf: Mulberry


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

16 kommenttia:

 1. Ja tuo megaihana laukku! Mä en kestä!

  Aurinkoa keskiviikkoon Satu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä kieltämättä mainio ;)
   Hyvää keskiviikkoa Tiia <3

   Poista
 2. Tämä viikonloppu asu kolahti ja kovin. Voisin koska tahansa pukea tämän ylleni vapaiden aikana. :) Sinä se olet niin mahdottoman kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisabete! Tuo on kyllä niin hyvän rento kokonaisuus, että mielellään siihen pukeutuisi vaikka joka päivä :)

   Poista
 3. Laukku on super! :) Asu kivan rento ja viikonlopun riennot kuulostivat täydellisiltä. Ystävät ja viikonloppu, mitäpä sitä muuta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja, se on kyllä mahtava! Rennot viikonloput ystävien kanssa ovat sitä parhaita latautumista <3

   Poista
 4. Minä olin myös viikonlopun reissussa ja ihan samat ajatukset. Hetki pois kotoa hyvässä seurassa, toi valtavasti energiaa normiarkeen. Ja tein minä pari kivaa kirppis-huonekalulöytöäkin, jotka toivottavasti ensi viikonloppuna kulkeutuvat kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kun lähtee hetkeksi arjesta niin saa energiaa valtavasti :) Toivottavasti huonekalut ovat löytäneet kotiin saakka jo :)

   Poista
 5. Rento asu ja aukku on kyllä ihana! Tuollaiset kavereiden kanssa vietetyt illanvietot kaikkine tunneskaaloineen ovat iso piristysruiske ja niistä saa puhtia pitkäksi aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti. Kun saa olla niiden ihmisten kanssa joiden kanssa on hyvä olla niin saa kyllä parannettua maailmaa ja naurettuakin niin että vatsalihaksiin sattuu.

   Poista
 6. Kuulostaa mahtavalta, tuommoiset viikonloput ovat ihan parhaita! Meilläkin olisi kaveriporukan kanssa tarkoitus tässä keväällä vuokrata viikonlopuksi jostain suht läheltä mökki, ja viettää aivot-narikkaan-viikonloppua hyvän ruuan, lautapelien ja hyvän seuran parissa. Ja ehkä pari olutta myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä! Ei tulisi mieleenkään jättää väliin kun kutsu saapuu. Ruoka, lautapelit ja hyvät ihmiset on kyllä aika takuuvarma yhdistelmä täällä myös :)

   Poista
 7. Varmasti oli ihana viikonloppu! Tuo rantakuva on aivan upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jassu. Se on kesällä paljon kauniimpi, ei oikein tehnyt harmaa keli oikeutta vaikka upea noinkin :)

   Poista
 8. Toivottavasti energiaa täynnä viikonlopusta. Viimeinen kuva on kaunis :)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!