24.2.2015

Maybelline Fitme Concealer


Kauneus on sitä, mitä tunnet sisälläsi ja se heijastuu silmistäsi.
- Sophia Loren -

Se on pieni asia meikkipusissasi mutta se voi pelastaa huonoimmankin päivän. Minulle peitevoide meikkipusissa on hyvin tarpeellinen tuote ja käytössäkin liki päivittäin. Olen pari kertaa sanonut, että minulla on kohtalaisen hyvä iho, niin onkin, mutta saan minä silti näppyöitä. Joskus enemmän, toiste vähemmän. Silloin tartun monesti meikkivoiteen sijaan peitepuikkoon. Yhden näppylän takia minusta on turha meikkivoiteeseen tarttua. Toisaalta on niitäkin päiviä kun vain meikkivoide ja peiteväri yhdessä voivat tehdä asialle mitään.

En oikeastaan käytä tätä silmien alla peittämään silmäpusseja. Lähinnä siksi, että se etu on silmälaseissa, ne monesti häivyttävät silmäpusseja. Ei se aina auta, mutta jos ei auta niin sitten mennään silmäpusseilla, sitä sattuu. Mutta näppylät, ne haluan peittää ihan aina. Oma valintani on kuivumiseen taipuvaisen ihoni takia ennemmin nestemäinen kuin sellainen puikko. Vaikka niitäkin olen kokeillut.

Muistan kun lähdin tätä testaamaan, se maksaa alle 10€ oli ajatukseni. Ei siitä haittaakaan voi olla. Koko Fitme oli sarjana vasta tullut markkinoille ja sen testin jälkeen se olikin sitten menoa tämän kanssa. Nyt on kolmas purkki samaa menossa ja kohta saa taas ostaa uuden. Omalle iholleni tämä on mitä parhain. Se peittää näpyt riittävästi. Luovutin jo vuosia sitten sen täydellisen peittävyyden kanssa, monet niistä jotka sen tekevät ovat iholleni liian raskaita. Riittävä epittävyys yarkoitaa myös minulle luonnollisen oloista ihoa. Jälleen kiitän niitä geenejäni ja kosmetologia. Peittävyyden lisäksi se sulautuu hyvin ihon omaan väriin ja se ei todellakaan ole hinnalla pilattu. Jos kaivamalla kaivan huonoa puolta niin ainakin omassa meikkipussissani tu kuluu tuo musta teksti pois tuubista nopeasti. Mutta ei se tuotteeseen vaikuta yhtää. Peittää ja sulautuu omaan ihoon edullisisti. Mitä muuta sitä oikeastaan voisi peiteväriltä edes toivoa?

Onko tämä muille tuttua tuote?
Hyvää tiistaita!


Beaty is how you feel inside and it reflects in your eyes.
- Sophia Loren -

It's a small thing in your make up bag, but it can save you from a worst days. Having concealer in my make up bag is quite natural for me. Every now and then I get spots, who doesn't really? And for those I need concealer. For me, as having dry and sensitive skin, the best choise is to have more liquid one. Ones with stick, not for me. 

Now, I don't really use concealer under my eyes, so I don't know if this is light enough there. Why not? I don't need to, that is the one plus thing on having glasses, instant facelifs for under eyes. But spots, those I have. And I need something to cover them when ever I'm not up to faundation and even with that. On those times my choise is Mybellinen Fitme concealer. First, it is one of the cheapest ones. So there was no harm on tryin I thught. Well, this one is my third I think. It covers just well enough. It blends in to my skin and it's under 10€. What more could you really ask from concealer?

Have you tried this one?
Great Tuesday!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

16 kommenttia:

 1. Minulla oli kerran tuollainen, mutta isäntä pihisti sen kerran ja sille tielleen jäi puikko;)
  Itse käytän silloin tällöin Lumenen napissa olevaa concealeria - näppyjä harvemmin joudun peittelemään, mutta noita pahimpia couperosakohtia joskus yritän peitellä.
  Kivaa tiistaipäivää sekä sinulle että Kotinörtillesi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Puikko katosi siis mieleiselle käyttäjälle :)

   Kivaa tiistaita! <3

   Poista
 2. Voi ei! Mä katoin ensin, että tuo on kullanväristä huulikiiltoa :-D Mä tykkään kans Fit me- peitevoiteesta. Tarpeeks nestemäistä mun kuivalle iholle. Me like! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sentään, ei ihan ehkä olisi mun tyylinen :D Nestemäisyys on kuivalle iholle kyllä ehdoton plussa :)

   Poista
 3. Toi on hirveen hyvää ainetta muuten, mutta iso miinus siitä, että korkin ja putelin välinen sauma on ulkoa aina ihan peitevoiteen tahraama, kun putelia sulkiessa voidetta pursuaa väkisinkin ulos :/ ite joudun pitämään siinä aina vessapaperin palasta suojana ja kieputan vielä kumilenksun ympärille ettei varmasti pääse sotkemaan meikkipussia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh tuo on varmaan muuten ihan totta! Mä jotenkin rutiinilla pyyhin sen aina käytön yhteydessä niin en edes ajatellut tota. Sen takia se varmaan kuluu se väri pois siitä kun pyyhkäisen. Mutta totta puhut, niin se taitaa sotkea.

   Poista
 4. Hintaa ei todellakaan tarvitse tuijottaa jos tuote on todellakin mieluisa itsellensä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, ei etenkään kun se on tällä tasolla :)

   Poista
 5. Toi on loistavaa ettei aina hyvän tarvitse maksaa maltaita.
  Itsekin omaan aika kiitollisen ihon jossa ei juurikaN ole peitettävää ja siksi tykkäänki meikata hyvin kevyesti. Itse pidän kynsin hampain kiinni jos löydön jonkun loistotuotteen, sitä on turha lähteä muuhun vaihtamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole! Mahtava tuote ja varsin inhimillisellä hinnalla. Kyllä mäkin, vaikka tykkään kokeilla kaikkea uutta niin mielelläni pysyn hyväksihavaituissa siinä rinnalla :)

   Poista
 6. Tämä ei olekkaan itselle tuttu tuote. Olen itse vuosikaudet käyttänyt Joe Blascon Red Neutralizer -tuotetta näppyjen peittämiseen. Onhan se melko tuhtia tavaraa, mutta siveltimellä saa onneksi myös ohuen kerroksen levitettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytin joskus Blascoa enemmänkin, en ihan tiedä miksi koko merkki jäi taakse. pitänee harkita, peittävyys on heillä kyllä ensiluokkaista :)

   Poista
 7. Tää on tosi hyvä tuote! Sävy 15 on tarpeeksi vaalea tällaiselle kalkkilaivan kapteenillekin. Tekisi melkein mieli kokeilla saman sarjan meikkivoidettakin. Onko sulla siitä kokemusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleita sävyjä on tosi vaikea löytää, ihana että tästä löytyy. En ole meikkivoidetta kokeilut, harkinnassa on jahka edellinen loppuu, että kokeilisin. Sen verran vakuuttunut olen tästä :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!