SS15 Bestseller way


Mikään talvi ei kestä ikuisesti.

Sain Bestselleriltä taannoin kutsuin tulla vierailulle eilen, joten tämä bloggaaja kiisi töistä uudelle upealle Bestsellerin toimistolle Espoon Perkkaalle hitusen lyhyemmän työpäivän jälkeen. Tarjolla oli showroomin täydeltä kevään ja kesän herkkuja sekä tietenkin jokunen herkkupala ruuan muodossa siihen lisäksi. Nautin itse niin valtavasti vaatteiden kuvaamisesta, että herkut jäivät, mutta eiköhän vaate ole se pääasia. Bestseller on siis perheomisteinen Tanskassa 1975 perustettu vaatealan yritys jonka alla on useampi varmasti monelle tuttu merkki. Itselleni rakkaan JUNAROSEn lisäksi Bestsellerin merkkejä ovat Vero Moda, Only, Vila, Jack&Jones, Pieces, Selected sekä muutama muu. Jos lähden siitä, että listaan kaikki, niin unohdan kuitenkin osan.

Jotta postauksesta ei tule romaanin mittaista (vain pienen novellin) niin käydään asiaan. Vaatteita ja asusteita sinne mentiin ihastelemaan ja kuten arvata saattaa, oma silmäni kiinnittyi ensimmäisenä raitoihin. Etenkin ylimmän kuvan keskellä oleva Vilan jakku on todella kaunis ja ottaisin sen saman tien kaappiini.


Vaaleaa farkkua pitsisomisteilla ja ilman oli tarjolla aika tavalla. Bestsellerin showroomissa ihastuin itse siihen, että suurin osa vaatteista oli aseteltu tyylin mukaisesti, ei merkkien. Toki en osaa vastata nyt ollenkaan mikä on minkäkin merkin vaate, mutta kuvattua sain ainakin kauniita kokonaisuuksia. Samalla tosin ohitin sellaisia, jotka eivät minua niin innosta kuten yllätyksekseni kokonaan mustan. Sen sijaan vaalean farkun ja sen kansa yhdistettävien kohdalle pysähdyin kyllä. Suloinen farkkuliivi pitsillä tai astetta katutyylisempi revityillä yksityiskodilla. Somistetut farkut ja siniseen sopiva hame. Ihana kesätyyli joka toimisi kyllä täälläkin.



Joka kevät ja kesä valkoista tuntuu olevan tarjolla. Tietenkin on. Pitsiä olin havaitsevinani paljon, samoin henkäyksen ohuita materiaaleja. Tuollainen kaunis pitsipaita, sen denimin kanssa. Eihän sitä tyyliin kovin paljon muuta tarvitse. Sanon minä kohtalaisen vähäkoristeellisena pukeutujana. Vaan onhan noissa kerrostamisenkin mahdollisuutta vaikka kuinka ja kanssa.

Ponchot ovat todella iso juttu jo syksyllä (siihen olen ollut jo vuosia varustautunut), mutta se alkaa jo kesällä. Pitsiversioista tuo vasemmanpuoleinen Vilan on sellainen, että saattaa olla tarpeen, että ostan sellaisen kotiin saakka. Mallasin nimittäin vastaavaa viime kesänä jo ostamatta ja kun näin nämä niin johan iski katumus. Samantien. Herkkää ja kaunista valkoista on tarjolla monessa materiaalissa ja monen tyyppisenä, all white - kokonaisuus ei liene vaikea tänä kesänä.


Myönnän skipanneeni muutamat osastot sen mustan lisäksi. Mintun vihreä ei ole mun juttu eikä ainakaan tällä hetkellä vahvan graaffinen ilme. Pastellit taas väreinä eivät ole koskaan omalle iholle sopineet. Mutta ei se sitä tarkoita, etteikö näissä olisi ihasteltavaa ja katsottavaa. Vaaleanpunainen takki oli herttainen ja kaikki persikan sävyt niin kauniita, aina niin kauan kunnes nostin sen ihoani vasten.

Alemmassa kuvassa taas suosikkini Peacesin laukuista. Käytännössä siis kaikki olivat sellaisia että näkisin ne hyvin mielelläni laukkukokoelmassani. Etenkin raidallinen houkutti kesäkassina. Minulla muuten ei ole tarvetta kesäkassille... saatan sortua silti. Tuolla oli myös yksi aivan upea tumman ruskea hapsulaukku, olan yli hippityyliin ihan mahtava. Mutta minulla on jotain vielä mahtavampaa, nimittäin kun se 1970-luku kerran tulee hapsuineen ja mokka(jäljitelmineen) muotiin niin minä kaivan kaapista rakkaudella sinne säilömäni tummanruskean mokkanahkaisen laukun suoraan 1970-luvulta. Onneksi Äiti on näitä aarteita lahjoittanut eteenpäin. Kyllä, tallessa on ja varmasti tulee käyttöön taas. Sen verran magea veska.


Enkä minä nyt oikeastaan sitten voinut lähteä ottamat JUNAROSE:stakin kuvia. Ensimmäisess kukkaa ja persikkaa... niin ei mun värejä, mutta tarkempaa kuvaa kun oli vasta esillä, ne voi käydä kurkkaamassa täältä. Alimmassa kuvassa vielä ne rekkien omat suosikkini. Kaunis raitajakku, ihana henkäyksen ohut pusero ja se punainen takki. Se tulee kauppoihin tässä kuussa. Arvatkaan vaan kuka on verkkokauppaa joka viikko stalkannut (ja tilannut sitten kaikkea muuta), mutta tuon takin en anna mennä ohi.

Miltä Bestsellerin kevät teistä näyttää?
Ihanaa torstaita!


No winter lasts forever.

Bestseller, great Danishclothing company established originally in 1975, asked me to join some other bloggers at their new hear quarters in Finland. Great and absolutely huge building full of everything pretty, most of all their absolutely huge showroom. And in that showroom Spring/Summer2015 from all those brands shown in Finland. Some photos of what is looked like. As one would expect I actually think: Stripes, pastels and white a lot of white. There was a definate 1970's fibe going on. I do remember when it was last time in style, I loved it the, I think I will love it this time as well. A bit different kind of clothes, but love it non the less. 

What do you think on these styles?
Lovely Thursday!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Näyttää siltä, että ei tarvitse lähteä kauppaan :) Pari aika identtistä raitajakkua löytyy kaapista viime kesän jäljiltä. Pastellit eivät oikein sovi minullekaan. Ja farkku ja pitsi yhdessä tuntuu just nyt liian ysäriltä. Mutta tuo raidallinen laukku: ihana!! Kesäkassi mun makuun.

    Kiva postaus kaikin puolin; pääsi vähän jyvälle siitä, miltä muoti tänä kesänä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en farkkua ja pitsiä taas ysärillä pitänyt, liian tyttömäistä silloin päätin. Nyt se näyttää nätiltä jo. Raitaa on vaikka kuinka kokonaan, mutta kyllä sitä kaappiin lisääkin mahtuisi ;)

      Minustakin kokonaiskatsaukset ovat kivoja. Tietää mitä on tulossa.

      Poista
  2. Raidat ja pastellit saavat peukun ylöspäin. Noista farkku-pitsi yhdistelmistä en tykkää, mutta pelkkä pitsi taas ok.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas kaipaan farkkua pitsiä tasapainottamaan :D Vaan onneksi vaikuttaa olevan kaikille jotain.

      Poista
  3. Ehkäpä herkullisin kokoelma ikinä, ah raidat ja kukat, tulkoon kesä! <3

    Aurinkoista torstaita Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä jätän kukat muille, mutta raidat kyllä vaikka samantien.

      Aurinkoa torstaihin <3

      Poista
  4. Onpas kivoja nuo farkkukankaiset ja vaaleat pitsit aivan suloisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitsi on kyllä kaunista. Saa nähdä paljonko itseni yltä löytyy tänä vuonna ;)

      Poista
  5. *hrrrrr* Tuo koralli/persikka/lohenpunainen ja kukertavat vaatteet eivät vain ole millään minun juttuni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei se minunkaan ole mutta onhan se nättiä rekillä :D

      Poista
  6. Ihania pitsi-ihanuuksia. Mun ei tartte käydä vaatekaupoilla, kaikkea löytyy. Ainakin luulen nyt niin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minäkin ajattelin ennen kuin pääsin noita livenä hypistelemään ;)

      Poista
  7. Ihania juttuja vaikka kuinka paljon. Uusi bleiseri olisi hankinnassa kevääksi. Saisi kyl olla nyt jotain muuta kuin musta. Vaikka hempeän vaaleanpunainen ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti keväällä jotain muuta kuin mustaa. Kauniita sävyjä on tulossa vaikka kuinka, ehkä niistä köytyisi se omakin vielä :)

      Poista
  8. Raitaa, ah! Mulla on juuri päällä valkoinen pitsipaita (vanha) ja heh, oon taas muodissa, jiihaaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se muoti aina sieltä uudelleen tulee, jos kerran Äidin vanha laukkukin on taas muotia ... Käytin sitä 90-luvulla viimeksi :D

      Poista
  9. Apua miten ihanan näköisiä juttuja kesäksi! Arvaa vaan monta himotusta tuli... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liian monta ja ne ei ole edes vielä kaupassa :D Niin mulle ainakin.

      Poista
  10. Tuo raitajakku sekä punainen takki ovat niin näköisesi! Asukuvia odotellessa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jahka tuotteet saan ensin itselleni, pitää odottaa kiltisti, että ne tulevat kauppohin ja sitten vasta voi ajatella edes niitä asukuvia ;)

      Poista
  11. Voi taas tuota pitsiä ja farkkua... mä niin tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Sitä tuntuu olevan joka mallistossa ja paljon :)

      Poista
  12. Nuo raidat kiinnittivät minun huomio heti!!! niistä tykkään!

    VastaaPoista
  13. Pitsit, raidat ja farkkujutut kolahtivat kunnolla, ihania! Haluun!

    VastaaPoista
  14. Tuo keskimmäinen valkoinen poncho kolahti heti ensi näkemältä! Satutko muistamaan kenen valikoimasta se oli? :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!