23.2.2015

White denim blazer


Sillä ei ole merkitystä, miltä sinusta tuntuu. Nouse ylös, pukeudu ja näyttäydy äläkä koskaan luovuta.

Aina joskus sitä huomaa olevansa tilanteessa, jossa elämästä on tullut kertaheitolla haasteellisempaa. Se haaste ei ole aina huono asia, ainakaan tässä kohdassa se ei ole. Uuden oppiminen vaatii kuitenkin aika paljon ja kun lyhyessä ajassa tulisi omaksua paljon asiaa, niin se vie voimia. Lohduttavana puolena on se, että tiedän jossain vaiheessa helpottavan. Niin on käynyt aikaisemminkin, ensin tulee tuutin täydeltä uutta ja jossain vaiheessa huomaat, että kappas tämähän menee ihan itsestään.

Tällä hetkellä on menossa vaihe "tuutin täydeltä uutta asiaa" jonka omaksuminen vie voimia. Haaste on aivoille hyvästä ja toivottua vaihtelua, mutta silti sitä miettii, että olikohan tämä nyt ihan niin kovin fiksua. No niin tai näin, moni varmasti arvasi jo, että töistä tässä puhutaan ja kaikesta siellä tulevasta uudesta. Sieltä kumpuaa myös tuo alun lause, koska niin se vaan on, että ylös on noustava eikä saa luovuttaa. Onnistumisen tunne ja itsensä ylittäminen, se on meinaan sen verran hienoa että mielellään tartuin haasteeseen. Sisukkaasti olenkin päättänyt, että minähän opin tämän homman ja sillä selvä. Itsehän tätä halusin, haastetta joten sain mitä tilasin ja epämukavuusalueelle mentiin niin että heilahtaa. Vaan kun se on sitä, mitä haluaa tehdä niin eihän tässä kun eteenpäin sano mummo lumessa.

Lunta ei tosin onneksi ole nimeksikään ja asuissa onkin jo paljon kevättä jo. Pusero ei oikein pääse vielä oikeuksiinsa, on meinaan juurikin se pusero, josta jo tässä postauksessa haaveilin. Yksityiskohdat takana, mutta kyllä te vielä näette senkin. Jakun sen sijaan pelastin kirppispinosta, on meinaan sitä muodin mukaista farkkua nyt sitten sekin.

Energistä maanantaita ja aurinkoista viikkoa!


It does not matter how you feel, get up, dress up, show up and never give up.

You know every now and then in life you seem to be in this position, where there is much to learn. They are things, that take time. Learning new things and developing your self is a life long process, sometimes there is more, sometimes the is less. Things that you wanted to learn your self, things you need to learn to survive on life. Right now I have a lot of new things to learn at work. Thinks I wanted to learn my self. Even so, they are not any less simple ones. Some of them are totally new, but still something I wish to do. 

And more than that, this gives me energy. Getting the experince of mastering something, that is truly something look for. Sometis it's the small things, mastering outfit you like in the morning can be hard task but this one I liked. Makes me feel like spring and feeling good. 

Any thoughts on the outfit?
Have a great week and bright Monday!

Jakku/Blazer: Ellos // Pusero/Blouse: JUNAROSE // Farkut/Jeans: Evans //
Kengät/Shoes: Deichmann // Huivi/Scarf: TieRack // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

18 kommenttia:

 1. Ihana asu! Aurinkoista viikkoa Satu <3

  VastaaPoista
 2. Ompa teillä jo keväistä, meillä vielä ihan talvi. Voi kun odotan kevättä ja kesää ja saa pukea talvivarastossa olleet vaatteet päälle ja tauon jälkeen tuntuvat jopa uusilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meilläkin talvi, mutta tuo on juuri se paikka johon paistaa koko ajan aurinko jos on paistaakseen, niin kyllä siitä sulaakin lunta nopeammin kuin muualta :)

   Poista
 3. Kiva jakku! Kovasti tsemppiä uusiin haasteisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja, kummastakin. Haasteet on tehty voitettavaksi ;)

   Poista
 4. Kiva jakku! Todellakin siellä on aika keväistä, tänne satoi lunta vaan lisää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomi on pitkä maa ja tänne mahtuu montaa keliä yhden päivän aikana :)

   Poista
 5. Raikas ja keväinen asu, kiva malli tuossa takissa. Työelämän haasteet ja uuden oppiminen saattavat tuntua voimia kuluttavilta, mutta loppujen lopuksi niistä kuitenkin usemmiten saa juuri ne kaikista parhaat onnistumisen ja kehittymisen tunteet. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna. Takki on kyllä kiva, menee jakkuna tosin vielä kun ei sillä yksin tarkene. Totta puhut, kyllä sieltä haasteista, jotka kuitenkin itse halusin, tulee valtava määrä onnistumisen tunnetta jos niikseen tulee :)

   Poista
 6. Valkoinen jakku on kyllä kiva! Olen itsekin käyttänyt paljon omaa valkoista jakkua varsinkin just keväällä ja kesällä, koska se sopii monen kanssa. Näyttää sullakin tosi hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta. Mä en jotenkin osaa valkoista hakkua syksyllä ja talvella, nyt se tuntui taas kivan raikkaalta ja toimivalta.

   Poista
 7. Tsemppiä uuden edessä - ja asia juuri niin kuin sanoit: alussa tuntuu, että opeteltavaa tulee liikaa - ja lopussa kuitenkin tuntuu jo helpolta!
  Asu on kiva - raidat ovat aina - ja valkoinen kyllä tuo jo kevättä rintaan!
  Kivaa uutta viikkoa sekä sinulle että Kotinörtillesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady. Näin se on, että kun asian oppii ja sisäistää niin menee helpommalla.

   Raidat ja valkoinen on kaunis yhdistelmä kyllä, toimii kevääseen. Vaikka kaiketi vielä oikeasti olisi talvi :)

   Poista
 8. Uuden oppiminen on kyllä haastavaa ja kuluttavaa, mutta toisaalta sitten kuitenkin niin palkitsevaa (ainakin lopussa)!

  Ihana asu, valkoinen bleiseri on tosi raikas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä. Kiitos seisoo lopussa kun kaiken vaan jaksaa opetella kunnolla ja huolella.

   Valkoinen tuo paljon raikkautta tähän aikaan vuodesta :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!