24.3.2015

bareMinerals ready blush


Pinkki väri tekee kaikesta vähän kauniimpaa.

On tunnustettava, että en ole mikään pinkin ystävä, en ole koskaan ollut. Poikkeuksena poskipuna, jossa tiedän, että kylmään taittava pinkki on se minulle oikea sävy. Sain taannoin blogin kautta testiin useammankin bareMineralssin tuotteen, kuten pari viikkoa sitten kerroinkin. Yksi näistä tuotteista oli bareMinerals ready blush sävyssä the french kiss. Myönnän testanneeni tuotetta innolla ja onneksi illalla ensimmäisen kerran! Sen verran nimittäin on pigmenttiä, että kun sitä reippaammin sutiin otti, niin hupsan keikkaa kun oli pinkkiä sitten enemmänkin. Eli pigmenttiä tuotteessa on kyllä ja hyvä niin sanon minä. Ei sitä pakkelia tarvitse mitään paksua kerrosta naamaansa kerralla sutiakaan.

Toinen johon ihastuin saman tien oli se, että kyseessä on hyvin mattapintainen väri. Vaikka pieni kimallus kasvoilla ei silloin tällöin haittaa, niin tämän punan kanssa saa kyllä kauniin ja luonnollisen lopputuloksen. Tiedätte kyllä sen hehkun, joka tulee poskille reippaan ulkoilun jälkeen. Siksi tämä onkin ollut nyt arkisin käytössä, kimalluksen jääköön juhlavampaan. Pakkaus itsessään on mattamustana varsin tyylikäs. Kansi tuntuu pysyvän varsin napakasti kiinni eikä peili missään nimessä ole huono puoli, etenkin tuon kokoisena. Jos joku huono puoli on kaivettava, niin se on tuo suti. Ei siksi, etteikö se olisi käyttökelpoinen vaan enemmänkin siksi, että olen tottunut levittämään punan etenkin kotona isommalla erillisellä sudilla. Pienemmän kanssa joudun ainakin itse olemaan tarkempi, mutta reissussa pienempi toimii vallan mainiosti ja vaikka vaatii tarkempaa työtä niin tekee varsin mallikasta jälkeä.

Tällä hetkellä ainakin tuntuu, että olen arjen suosikkipunani löytänyt. Kauniin matan joka pysyy kasvoilla paikoillaan koko päivän.

Mikä on sinun suosikki poskipunasi?
Hyvää tiistaita!


The color pink makes everything look pretty.

I must say, I'm not a huge fan of pure pink as a colour. But when it comes to blus, I do know that pink is one that looks good on me. And I mean true, a bit colder, pink. I was lucky to get this love blush to test through blog from bareMinerals. As I wrote couple of weeks ago, one of my favpourite brands when it comes to make up. I was so ready to test this and this did not fail. Fist I must say, colour it self is amazing and pigment, words can't describe. I was smart enough to test this first in the evening jut before washing my make up away and that was a really good thing. you only need a hint of the product to get the lovely red cheeks. Just the ones, that make you skin glow. Having a nice package and huge mirror is never a bag thing. If I must find one thing I'm not fond of, it's the brush on this one. But then again, I usually always use separate brushes. I did test this one, whilest I was away from home on Sunday morning and it is great one for travelling. I don't neet to bring my big blus brush with me. But to use it every day. No, not for me. Then again, brushes on these can never compeed on those ones made for being a good brush. Product it self gets only my sincear compliments. Great pigment, easy to add and it stays on really well. Most of all, now that I know how to apply, it looks natural.

What is you favourite blush?
Lovely Tuesday all!

Broduct was received through blog.


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

8 kommenttia:

 1. Aurinkopuuteri! :D Talvisin kalpealle iholle suosin Lumen poskipunaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen koettanut välttää sitä aurinkopuuteria, mutta aika monella taitaa olla sekin vaihtoehto :)

   Poista
 2. Näyttää ainakin kuvien perusteella todella kauniilta sävyltä! Minulla on käytössä Benecosin poskipuna, mutta siinä on sitten taas turhan vähän pigmenttiä. Saa sutia oikein urakalla :)
  Tuota voisin hyvin kokeilla seuraavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on todella nätti ja mahtava sävy luonnoliseen meikkiin. Vähäpigmenttiset on kyllä nekin huonoja, kultainen keskitie hakusessa siis ;)

   Poista
 3. Näyttää hyvältä. Uskoisitko jos sanoisin, että enhän minäkään niin kauheasti pinkistä tykkää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla, että olisi uskomisen kanssa vaikeuksia :D

   Poista
 4. Näyttää tosi voimakkaan väriseltä, mutta tykkään Baremineralsin meikeistä yleensä kyllä, ne sopivat minun iholleni hyvin eivätkä tuki. Minulla on ehkä vähän kesymmät sävyt käytössä, mutta minä aamupöpperössä kyllä äkkiä sudin liikaakin poskipunaa jos on valtavasti pigmenttiä. Tällä hetkellä käytössä Benefit dandelion ja Two Faced:in pinkki puna jossa on helmiäistä kun tämä harakka tykkää kiiltävästä...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta saa kyllä väriä enemmän tai vähemmän irti. Aika nopeasti sen oppi mikä on liikaa ja aamulla ottaa paljon keveämmällä kädellä tuota ettei tule liian punaisia pitkiä.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!