28.3.2015

Bloggers Girls Night

Kuva: Karolina @ www.valoon.fi

Voit kutsua sitä tyttöjen illaksi. Minä kutsun sitä terapiaksi.

Tasan viikko sitten vietn uskomattoman upean illan aivan upeiden Naisten kanssa. Home at Last blogin Taru järjesti meille bloggaajille, ihan mielettömän tyttöjen illan johon osallistuin enemmän kuin mielelläni. Asun te olette jo nähneet, nyt olisi kuvausta itse illasta. Kuvapainotteinen postaus, jonka kuvista en ottanut yhtään itse. Tiedättekö, vaikka pidän kuvaamisesta, niin kyllä se vaan on ihanaa, ajoittain vain nauttia ja silti jäljelle jää muistoja valokuvissa. Aloitimme iltaan valmistautumisen Hair  Makeup room Kamidasta Kampista. Ihanaiset Emilia ja Veera loihtivat meille pikakampauksia kunkin toiveiden mukaisesti.

Kamidasta luvattiin myös muistaa teitä lukijoita:

He tarjoavat teille kaikille -20% väri- ja leikkaus paketista tai kampaus- ja meikkipaketista. Alennuksen saat mainitsemällä BGN. Tarjous on voimassa 31.07.2015 saakka.

Kuva: Karolina @ www.valoon.fi

Kuva: Karolina @ www.valoon.fi

Kuva: Karolina @ www.valoon.fi

Kuva: Karolina @ www.valoon.fi

Samalla saimme myös maistella ihania herkkuja Chjokolta, suussa sulavia herkkuja, joista jokainen suupala oli kertakaikkinen makuelämys. Juotavaa, holillista tai holitonta unohtamatta. Kuohuvana Parés Paltá toimi kuivana yllättävän hyvin. En siis ole mikään kuivan alkoholin ystävä, mutta makeiden kanssa tämä toimi tällaisen makeanustävänkin mielestä.

Hiukset ja meikki kunnossa, myös kynnet kaipasivat huomiota. Lumenen ihanat kevätlakat loihtivat itse kunkin kynsille kaunista väriä. Näistä olen postauksen aikaisemminkin tehnyt, kannattaa lukaista suosikeistani enemmän täältä.

Kuva: Karolina @ www.valoon.fi

Kuva: Karolina @ www.valoon.fi

Kuva: Karolina @ www.valoon.fi

Kuva: Karolina @ www.valoon.fi

Päivän taittuessa iltaan olivat leidit kaikki valmiit ja matka suuntautui kohti Original Sokos Hotel Helsinkiä tai tuttavallisemmin Hesaria. Käyttöömme oli varatattu Helsinki-sviitti, joka jossa odottivat niin herkulliset salaatit jotka tulivat Hesarin alakerrassa olevasta Fransmannista kuin maistuvat Savian viinitkin. Sviitti oli tällaiselle liki parinkymmenen hengen köörille varsin maittava, eikä juttu meinannut loppua millään. Iltaamme piristi myös Stand up joka kirvoitti useammat naurut.

Päätin myös itse yöpyä Hesarilla, vaikka kotiin ei olisi kummoinen matka, niin hotellissa on jotain luksusta. Matka Ravintola Teatterista nukkumaan oli varsin kohtalainen ja on myönnettävä, että kunnon aamupala juhlinnan jälkeen oli varsin paikallaan. Helsinki on minusta valtavan kaunis kaupunki ja ilahduinkin suunnattomasti, kun sain huoneen josta saattoi ihastella Tuomiokirkkoa.


Kuva: Karolina @ www.valoon.fi

Upean illan päätteksi saimme vielä kotiin viemisiä niin Lumelta kuin Cutriniltakin. WhyNot PR oli sujauttanut mukaan Puhdas+ :n ja Vita Liberatan tuotteita. Näistä kaikista tulette aivan varmasti tämän kevään aikana vielä kuulemaan.

Suurin kiitos menee kuitenkin uskomattoman ihanalle tehopakkaukselle Tarulle. Kiitos Ihana, että järjestit <3 Tämä paussi arjen keskellä oli todella tarpeen ja kaikki te ihana Naiset joiden kanssa illan sain viettää, kiitos myös teille.

Aurinkoista lauantaita!

Postaus sisältää linkkejä tuotteiden kotisivuille. Linkkien klikkaus ei tuo bloggaajalle tuloja.

Kuva: Karolina @ www.valoon.fi

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

16 kommenttia:

 1. Näyttääpä ylellisen kivalta. Oikeaa hemmottelua! Sain muuten vierailla Parés Baltàn luomuviinitilalla vuosi sitten Barcelonan reissulla. Todella hieno ja mielenkiintoinen paikka ja hyvät viinit :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli aivan huikea päivä ja niin upeaa hemmottelua että sen voimalla jaksoi kyllä pidempään :) Viinitilan reissu on varmasti ollut ikimuistoinen.

   Poista
 2. Kiva päivä varmasti! Hienoa että olet osannut nauttia ja jättää kameran sivummalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava! Sai kyllä tuntea olonsa prinsessaksi <3

   Poista
 3. Ihanalta näyttää ja kuulostaa teidän päivä! :)

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä ihana päivä ja ilta :) Oli myös mukava tavata pitkästä aikaa vaikkei niin kovasti ehditty jutella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin oli! Yllättävän harvan kanssa sitä sitten ehti juttelemaan vaikka muuta ajatteli. Vaan pääasia että oli kivaa :)

   Poista
 5. <3 Ihana postaus päivästä, Satu. Tosi kiva, että olit mukana! :)

  VastaaPoista
 6. Ai että niin täydellinen luxushemmotteluilta hyvässä seurassa nostattaa ja kantaa pitkäksi aikaa eteenpäin. <3

  VastaaPoista
 7. Aivan huiman upea ilta teillä ollut! Joskus on ihan hyvä unohtaa kamera laukkuun ja vain elää hetkessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta. Jos keskittyy vaan kuvaamaan niin unohtaa nauttia :)

   Poista
 8. Teillä on ollut mahtava päivä. Kivoja fiiliskuvia!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!