26.3.2015

Old favourite


Mekko muuttaa käytöstä.
- Voltaire - 

alkuviikon takatalvesta huolimatta päätin maanantaina, että on aika kaivaa kaapista yksi kevään ja kesän suosikkini. Ostin tämän henkäyksen kevyen French connectionin hameen pari vuotta takaperin Lontoosta alesta. Olin ihastellut hametta jo useamman kerran aikaisemmin eri lehdissä kun törmäsin kaunottareen vallan tukevassa alennuksessa. Ei siinä kauaa miettinyt viekö tämän kotiin vai ei. Eikä kauaa sitäkään, ottako taas talvi tauon jälkeen käyttöön. Hame on juuri sellainen, että sen kanssa voi pukea ylle ajattelematta mustaa tai valkoista. Sen kanssa ei ole tarve miettiä onko kokonaisuudessa joku juttu, hame itsessään on se juttu ja parempi vaan pitää muu kokonaisuus mahdollisimman yksinkertaisena.

Toinen mihin huomaan olevani ihastunut ovat käärityt hihat. Tunnun käärivät neuleista ja jakuista. Mikä lie sitten syynä, että ranteiden pitää saada happea? Tänään on viimeinen työpäivä ennen lomaa joka tarkoittaa eittämättä kiirettä mutta myös kauan odotettua paussia ja hetkeä hengähtää. Tavaratkin on jo pakattu valmiiksi niin huomenna aamulla voi "vain" herätä. Herätys onkin aamulla neljältä, jotta olemme kentällä ajoissa. Ajoitettuja postauksia vielä luvassa, mutta ensi viikolla pääsette jo reissuun mukaan.

Hyvää torstaita!


Dress changes the maners.
- Voltaire -

Time for spring I said on Monday morning and got out one of my spring and summer favourites. I got this French connection skirt couple of years ago and it sems to be glued on me every summer. And why no? It's light and pretty one and makes a statement by it self. Combined with black or white it is just the centerpeace of the outfit I desire to every outfit. With it some other favourites, nothing that you haven't seen before I think. What I also love on this outfit are the sleeves on my knitwear. I seem to roll my sleeves with every outfit at the moment, letting my wrist get some air? Why? I have no idea, but for some reason that seems to be the thing at the moment. 

Any thoughts on the outfit? Or the skirt?
Lovely Thursday!

P.S. My last office day before holiday is today...

Neule/Knit: Esprit // Hame/Skirt: French Connection // Kengät/Shoes: Deichmann //
Huivi/Scarf: TieRack (old) // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

28 kommenttia:

 1. Olen kyllä ihan kade tuosta hameesta, pikaisella surffailulla tuota ei enää löydy mistään. Ostaisin heti, kun vain löytyisi hinnasta viis, niin kaunis tuo on! Meillä oli vuosia sitten mahdollisuus saada englantilainen lady esittämään koiramme erikoisnäyttelyssä ja hänellä oli sinivalkoinen hame, jossa myös väri vaihtui mutta asteettain. Se on toinen kaunein näkemistäni hameista. Siinä oli valkeaa ja se muuttui tummansiniseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on tosiaan kaksi vuotta sitten alesta ostettu, taisi olla siinä vaiheessa jo vuoden vanha ainakin. Kurjaa jos ei löydy tätä tai vastaavaa enää. Väriä vaihtavat ovat kovin kauniita :)

   Poista
 2. Ai niin, ihanaa lomaa teille molemmille :)

  VastaaPoista
 3. Toi hame on kyllä kaunis. Kivasti huivissa toistuu hameen väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Kiva saada vähän värejä pukeutumiseen :)

   Poista
 4. Onpa kyllä kesäiset värit hameessa, kaunis! Ihanaa, ihan juuri reissuun, nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja. Reissu on kyllä mielessä jo kovin vahvasti :)

   Poista
 5. Ihana hame! Siitä tulee ihan merellinen fiilis, semmonen kun kirkkaan meriveden väri vaihtelee tummansinisestä turkoosiin. <3

  Hyvää matkaa teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi. Tuohon meren mielikuvaan taisin itse koko hameessa ensimmäisen kerran ihastua <3

   Poista
 6. Todella kauniin keväinen ḱokonaisuus :)

  VastaaPoista
 7. Olet tosi kaunis ja pukeudut hyvin, oikein kiva blogi! :) Tästähän saa itselleen oikeita inspiraationlähteitä kun itse olen saman kokoinen enkä oikein uskalla pukeutua.... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja! Todella kauniisti ja kannustavasti sanottu. Tämä on ollut aika matka oppia siihen, että voin pukeutua kuten haluan koosta välittämättä, mutta pienin askelin minä aina sanon. Varmuus pukeutua lähtee siitä, että kokee olonsa hyväksi jossain vaatteessa, väkisin on huono yrittää.

   Poista
 8. Kaunis kokonaisuus. <3 Hameen värimaailma sopii sinulle niin hyvin, :)

  VastaaPoista
 9. Kaunis hame. Aivan ihanat värit. Olet pukenut mekon tyylikkäästi tähän vuodenaikaan. Hameesta tulee mieleen kesä ja meri. Terveisiä Kanarialta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on suosikkini kyllä keväälle, raikas jopa muuten mustan kokonaisuuden kanssa :)

   Poista
 10. Tuo hame on kyllä varmasti kaikkien aikojen lempparini täällä nähdyistä vaatteista - niin kaunis edelleen!

  Ihanaa reissua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko olla samaa mieltä. Ikuisuus suosikkini :)

   Kiitos!

   Poista
 11. Täytyy kyllä sanoa, että nyt on niin ihana hame, että repeän suorastaan liitoksistani. Upeaa reissua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä. Aikanaan uskomaton löytö. Viimeinen kappale hyvässä alessa ja juuri oikea koko :)

   Kiitos Tiia!

   Poista
 12. Hame on kyllä aivan upea. Mahtavaa lomaa!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!