30.4.2015

Best things right now


Parhaat asiat elämässä ovat ihmiset joita rakastamme, paikat joita olemme nähneet ja muistot jotka olemme matkan varrella keränneet.

Sain ihanalta Annalta haasteen listata tämän hetken parhaat asiat. Listassa tulisi olla ainakin 10 asiaa, joten haastetta piisaa.

1. Oma olo - Elämäntapaprojekti ei ehkä kadota kiloja niin vauhdilla kun niitä voisi oikeasti pudottaa, mutta elämä on hyvää ja olo on todella paljon parempi kun vaikka loppuvuodesta. Ihan fyysinen jaksaminen on niin paljon paremmissa kantimissa, että ei tässä voi kun hymyillä. Tai säteillä, kuten muutamakin teistä on sanonut.

2. Kengät! Ei enää talvilenkiä vaan avokkaita, tossuja ja kyllä, myös baltsuja. Ei ole pakko kahlita alkoja talvikenkiin vaan nauttia niistä minulle niin paljon rakkaammista kengistä.

3. Minä olen aidon tyytyväinen työhöni tällä hetkellä. Hektisestä ja kiireestä huolimatta, niin jo se, että on vakituinen työpaikka kohtuu lähellä kotoa (ale tunnin matka siis) ja siihen päälle tykkää vielä työstään, niin se on kyllä valtavan suuri asia. Kevään suuri asia onkin se työ ollut ja on se edelleen vaan niin mahtavaa duunia!

4. Lomat! Niihin on aikaa, mutta eilen varmistui ja vahvistui että ihan oikeasti saatiin samaan aikaan joka ikinen lomaviikko jotka meillä on. Se ei sekään ole aina itsestään selvyys vaan onnistui.

5. Fiilistelen edelleen viikonlopun blogitapahtumaa. Miten paljon te kaikki ihanat kanssabloggaajat olettekaan elämääni väriä ja iloa ja ystävyyttä tuoneet!


6. Kaiken allekirjoittaneen kiireen keskellä Kotinörtti on kyllä parasta nyt ja aina. Mies on urhoollisesti käynyt kaupassa ja muutenkin osallistunut todella paljon arjen pyörittämiseen, enemmän kuin minä jos rehellisiä ollaan.

7. Ystävät. Olen varmaan herännyt jostain talvihorroksesta kun on aikaa ystävillekin ihan eri tavalla. Vai olenko oppinut huolehtimaan kalenteristani paremmin. Tiedä sitten, mutta aikaa tuntuu olevan suuremmalle osalle asioita.

8. Mustikat ovat nousseet viimeisen parin viimeisen viikon aikana suosikeikseni. Kelpaavat niin pensasmustikat tuoreena kuin pakasteesta löytyvät (Stoccan herkusta poimitut) metsämustikatkin.

9. Minä pidän vapusta, tai kuten Kotinörtti asian sanoi: Se sulle vähän kun suurimmalle osalle juhannus. Niin se onkin. En minä ryyppää ja rellestä, mutta sen henkinen merkitys on valtava.

10. 31 päivää kesään! Oli keli mikä tahansa, niin minulle kesä alkaa kesäkuusta ja siihen on tänään 31 päivää. Viimeinen kevään kuukausi pyörähtää käyntiin ja siitä aion kyllä nauttia niin täysillä että!

Tässä minun parhaat juttuni tällä hetkellä. Miten on aina pirteä Maiju, ihanainen Stella ja aurinkoinen Katja, tarttuisitteko tekin haasteeseen? Ja te kaikki muutkin, jos ette omaa postausta, niin listatkaa vaikka kommentteihin: Mitkä ovat sinun parhaat juttusi juuri nyt?

Upeaa Vappuaattoa kaikille!Seuraa blogiani // Follow my blog on:

15 kommenttia:

 1. Aivan ihania juttuja! Elämä kuulostaa hyvältä! Minäpä laitan korvan taakse toukokuuta varten haasteen, kiitos! :)

  VastaaPoista
 2. Mä juuri postasin saman postauksen! Parasta just nyt :)).

  Oikein mukavaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on niin mahtava lukea näitä postauksia :)
   Hyvää vappua!

   Poista
 3. Tätä haastetta on ollut kiva lukea, kuten myös sinunkin. :) Hauskaa vappua! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania parhaita juttuja, monet noista voisin allekirjoittaa! Iloista vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon hyvää tällä hetkellä.
   Aurinkoista vappua!

   Poista
 5. Monta asiaa , joista voi olla onnellinen :)
  Iloista vappua Satu , Kotinörtille myös !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, monta isoa ja pienempää asiaa :)
   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 6. Kivoja juttuja ja monta kohtaa allekirjoitan sinun kanssa.

  voisin kanssa napata tämän haasteen tästä toukokuuta varten :)

  Oikein kivaa Vappua Sinulle ja Kötinörtillesi myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ehdottomasti! Tätä on hauska ainakin kirjoittaa, saatan uusia tämän vielä toukokuussa.

   Hyvää viikonloppua! :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!