Design By Anette A and Mereija


Et voi aina odottaa täydellistä hetkeä, joskus on vain uskallettava hypätä.

Nyt on kuulkaa tämä bloggaaja niin innoissaan ettei mitään rajaa. Kävin eilen raskaan päivän ja vielä rankemman työviikon jälkeen tutustumassa Mereija Oy:n tiloissa Design By Anette A merkin upeisiin nahkavaatteisiin ja kauniisiin koruihin. Jo pelkästään uskomattoman taitavan ateljee- ja asusteompelija Anette Ahokkaan sivuilla olevat tuotteet vakuuttivat minut siitä, että haluan tuolla käydä. Olen alkanut kaipaamaan asuihini enemmän ja enemmän rokkia, särmää. Ja sitä jos mitä nämä klassisilla malleilla toteutetut vaatteet tarjoavat. Ne ovat malleiltaan klassisia, eli hyvin minua. Jokaisessa niissä on kuitenkin joku juttu, joka tekee niistä erilaisen.







Vaan tiedättekö mitä, erilaiset ja tyylikkäät nahkavaatteet. Niitä saa rahalla vaikka mistä. Mutta näistä erilaisen tekee se, että joka ikinen pala nahkaa on kierrätetty. Saatu lahjoituksena, kirpputorilta haettu.  Niin kuin se on Design By Anette A:n idea, niin se on myös koko Mereijan idea. Mereija on kestävän kehityksen kauppa ja ompelimo. Siellä tehdään toisen roskasta toiselle aarteita. Luodaan vanhasta uutta. Se on ompelimo, jossa asiakkaan vanhaa kunnostetaan tai siitä luodaan jotain kokonaan uutta. 



Mutta tiedättekö mikä siitä tekee parhaan mahdollisen paikan? Mereijan omistaja Eija Väyrynen ja malliston luoja Anette. Niin aurinkoisia ja mahtavia naisia. Eijan voi tavata kaupassa koska tahansa kaupan ollessa auki, Anettekin on tarpeen tullessa. Koko ilta oli niin mahtava ja aika lensi siivillä. Niin siinä yleensä käy, kun tapaa samanhenkisiä ihmisiä.

Voin sydämeni pohjasta suositella paikkaa, piipahtamaan Manskulla siinä Oopperaa vastapäätä jos Helsingissä olette. Mutta älkää olettako, että pääsette nopeasti pois, koska niin ei minulle ainakaan tapahtunut. Tunnista tulikin kaksi ja puoli tuntia.

Ihan tyhjin käsin en poistunut, mutta niistä ihanuuksista myöhemmin.
Tällä haavaan vaan kiitos ihanan energisille Eijalle ja Anettelle että sain tulla vierailulle!

Upeaa lauantaita!

Yhteistyössä Design by Anette A ja Mereija Oy


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Upeita nahkavaatteita. Mielenkiinnolla odotan, mitä lähti mukaasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näkyy viikolla kyllä kuvissa jo, mutta muutakin on tulossa. Tämä ei jäänyt tähän tämän rouvan ostokset ;)

      Poista
  2. Ihania Rock henkisiä rotseja ja mekkoja ♡

    VastaaPoista
  3. Harmittaa kun en päässyt tulemaan, mutta onneksi näkee sinun kuviasi sieltä ja ihanista malleista. Tuollaisia paikkoja tarvitaan ihan ehdottomasti lisää, suomalaista hienoa suunnittelua ja kierrätystä. Ja miten kauniita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä olen. Lisää tuollaisia vaan enemmän. Anette suunnitelmat olivat mahtavia ja koko paikassa oli niin hyvä ja aurinkoinen fiilis että <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!