18.4.2015

Favourite coat and scarf right now


Isälläni oli takkeja kuin vanhalla piialla on kissoja.
- Molly Wisenberg -

Pienestä uskonpuutteesta huolimatta sanoisin, että se kevät alkaa sieltä hiljalleen saapumaan. Muutaman räntäsateen, raekuuron ja vastaavan jälkeen kevät näyttää silti voittavan joka tarkoittaa myös kevät takkia. Useamman viikon ajan on tämä takki odottanut uudelleen käyttöön ottoa. Täällä nimittäin toinen, jolla on niitä takkeja vaikka kuinka ja kanssa. Takit ovat ehdottomasti yksi heikkouteni, vähemmälläkin määrällä selviäisi. Myönnän ensin pitäneeni tätä takkia liian viileällä ja senhän tietää kuinka käy, kylmä siinä tulee. Mutta hiljalleen kelit alkavat olla sillä tolalla, että tätä voi käyttää jäätymättä hengiltä. Näin ainakin etelässä, olen ymmärtänyt, että pohjoisessa olisi vielä lunta. En vieläkään osaa oikein selittää, mikä takissa viehättää eniten. Se on ensinnäkin mahtavan mittainen, mutta samalla siinä on sitä jotain jota itse vaatteiltani haluan. Eri väriset hihat tekevät siitä mielenkiintoisen ja vähän edes erilaisen.

Toinen tämän hetken suosikki ja paljon kaulassa ollut on Asokselta samoihin aikoihin tilattu sininen huivi. Mietin jo jossain vaiheessa, tuleeko sen paremmin takille kuin huivillekaan käyttöä, mutta kyllä se niin vaan on, että osaan kyllä sotaa itselleni vääränkin sesongin vaatteita, vaikka ne sillä ostohetkellä jäisivätkin vähemmälle käytölle. Tulee sitä hutejakin, mutta kyllä tätä tyyliä on tullut sen verran monta kertaa veivattua, että osaan melkein nyt jo sanoa, mitkä ovat ensi talven suosikkini. En kaikkia, en varmasti, mutta jonkin verran ainakin, ne tyylin kulmakivet.

Mitkä ovat sinun tämän hetken suosikkisi?
Upeaa lauantaita!


My father had coat like spinster has cats.
- Molly Wisenberg -

Having spring means spring coat and this coat has been waiting for several weeks to be worn. It has been a bit too cold here in Finland for thi one, but I think it is finally time for lighter coats as well. And me and coats, oh those I have and know how to shop. Like really. Wearing this over and over again makes me more confident on this was the correct purcase. Usually they are, the ones that make me gasp before shopping it. This one did. I can't really put my finger to it, why this one, but there is that little something I seem to need from my clothes to make them interesting. Wearing one of my current favourite scarfs as well with it. This blue one from Asos turned out to be the jack pot on all the scarf I orderred. I do love the other ones as well, but at least right now I tend to lean more in to this one. 

What is your spring coat favourite?
Lovely Saturday!

Takki/Coat: Junarose // Huivi/Scarf: Asos // Pusero/Blouse: H&M // 
Farkut/Jeans: Evans // Kengät/Shoes: DEichmann // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

12 kommenttia:

 1. Täällä myös yhdenlainen takkihamsteri. Aina olen himoinnut uusia takkeja vaikkei vanhassakaan olisi mitään vikaa. Ja huivejahan ei voi koskaan olLa liikaa, eihän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkään huiveja ei voi olla liikaa! Pyhpah sanon minä niille jotka toisin väittävät... Takkeja rajoittaa vain se vaatekaapin koko, huivit menevät kätevästi laatikoissa pienempään tilaan ;)

   Poista
 2. Aivan täydellinen tämän sään takki ja tuo huivi on niin ihana <3

  Mukavaa viikonloppua Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! :) Huivi on ihan mahtavan monikäyttöinen
   Hyvää viikonlopun jatkoa Tiia <3

   Poista
 3. Ihana toi takki ja sopii hyvin sulle..tahtoo itellekin!!
  Saanko kysyä minkä kokoinen toi takki on,onko malli normaali,pienempi vai reilua kokoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Junarosen mitoitus lähtee koosta 42 ylöspäin, oma takkini on kokoa M. Myös S olisi ollut sopiva, mutta tämän alle meni paksumpikin neule ja jakku ilman "änkeämistä" niin valitsin vähän isomman. Eli reilun kokoinen mitoitus näissä on :)

   Poista
 4. Tuo takki on aivan upee! Kivaa iltaa sulle!

  VastaaPoista
 5. Ihana huivi, aivan sun näköinen. Takkia olen ihastellut aiemminkin, se on tosi kivan näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna. Takki on mahtava tälle kelille juurikin passeli ja sopiva :)

   Poista
 6. Hyvältä näyttävät sekä takki että huivi! Minä en ole vielä uskaltautunut kevättakkeja pukemaan, hain ne kyllä jo kellarista tuohon tyrkylle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia. Luulen, että kun liikkuu töihin autolla, niin uskaltaa tämän aikaisemmin päälle pukea. Julkisilla jos menisi, tai kävellen, niin en vielä ainakaan uskaltaisi :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!