Indiedays Bloggers' Inspiration Day


Heräsin onnellisena tänä aamuna. Tiedättekö ne päivät, kun maailmassa vain kaikki tuntuu olevan oikein.
- Agatha Christie -

Lauantai oli omalta osaltani ihan mahtava päivä, osallistuminen Indiedayssin Bloggers' Inspiration Day - tapahtumaan on aina ilo ja vaikka sitä edeltääkin asukriisi jos toinenkin, niin paikan päällä pääsee näkemään ja kokemaan vaikka mitä. Tällä kertaa Maxinessa pidetty tilaisuus tarjosi paljon kaikkea kivaa, eikä vähiten uskomattoman näkymän Helsingin kattojen ylle Maxinen puolesta.


Menin päivän tilaisuuteen yhdessä ihanaisen Tiian kanssa ja ehtimmekin junassa vaihtaa hyvin kuulumisia. Aloitin omalta osaltani päivän Fresitan loungessa, jossa Blue Lagoonin ihanat naiset laittoivat kynsiämme kuntoon. Itse valitsin lakkauksen, käsihierontakin olisi olisi olut vaihtoehto. Minulle se, että joku edes lakkaa kynteni on totaalista luksusta, Tiian ottaessa kuvia rouvasta hemmoteltavana, minä nautin siitä, että joku tekee jotain kynsilleni. Joku muu kuin minä.

Fresitan loungessa muutoin oli tarjolla kuppikakkuja ja todella hyvä Fresitan, raparperiliköörin ja russianin sekoitusta oleva coktail. Olen muutoinkin makean ystävä, mutta tämä drinkki oli aivan ehdottomasti kesään sopivan ihanan keveä, mutta ei liian makea. Ensimmäisenä tuli mieleen vappu ja tiedossa olevan juhlat, joissa tämä ei varmaan olisi yhtään huono tarjottava. Sain mukaani myös dinkuvihkosen, en ihmettelisi jos niitä kaikkia tulisi kokeiltua. Kesään sopivia jokainen.



Kun kynnet oli saatu kuntoon ja drinksua kurkusta alas, oli aika siirtyä kiertelemään paikkaa enemmän. Pisimmän aikaa taisin viettää Asuksen osastolla. Asus on itselleni konemerkki, joita meillä on kotona. Useampi. Meillä on kaksi läppäriä Asukselta, kumpikin raskaamman sarjan pelikone eli RoG:it. Turkasen kallis kone sanon minä, mutta on pakko sanoa, että hinta on laadun tae kyllä tässä kohdassa. Ei moitteen sanaa, ikinä. Itselläni on myös tabletti, joka lähtee reissuille mukaan. Siksi siellä osastolla vietinkin aikaa, uusi tablettisarja joissa on Android lanseerataan kesän aikana, jolloin niitä alkaa hiljalleen tippumaan kuluttajille. Taidan arvata, mitä ostan itselleni joululahjaksi...

Köh. Pieni nörtti sisälläni taisi innostua liikaa Asuksesta, jatketaanpa muualle.



L'Oreal Paris on tuonut uudet Prodigy värit markkinoille ja sainkin monta hyvää vinkkiä, miten värjätä hiukset jotta näissä olisi luonnollisen kylmä sävy. Ei nimittäin ole mikään maailman helpoin homma toteuttaa kun on sama määrä punapigmenttiä hiuksissa kuin minulla. Se keltainen vaan puskee kerta toisensa jälkeen läpi ilman, että saan nauttia kovin pitkään kylmästä sävystä. Kauniin luonnollisia sävyjä näissä ainakin oli tarjolla, hehkuva punainen oli todella upea ja vaaleissa mistä valita.




Vermannin pisteellä ihastelin uutta tuttavuutta, Nogasinia, joka laskee turvotusta. Voisi siis juhlissakin syödä normaalisti ilman valtavaa turvotusta.Tämä menee ehdottomasti testiin. Ilahduin myös valtavasti Lactrasesta pienessä koossa imeskelytablettina. Itselläni ei laktoosi-intoleranssia ole, mutta Kotinörtillä on. Tiedättekö, sellaisten kalvopäällysteisten tablettien mukana kanto on rasittavaa ja monesti ne unohtuvat. Nämä pienessä tilassa olevat tabletit voivat olla ratkaisu ainakin meillä. Jos nämä tulisivat helpommin mukana.

Pauligin puolella ihastuin Cupsoloon. Anoppi osti meillä tuon masiinan ja on sitä tullut käytettyäkin, mutta katsokaas kun minä olen maailman huonoin lukemaan käyttöohjeita, joten vaan ihan peruskäytössä on ollut. No arvatkaa vaan miten käy kun ammattilainen kertoo mitä kaikkea siinä masiinassa voi säätää ja miten! Meillä koko laite pääsee aivan uuteen käyttöön nyt kun se on eilen säädetty ja käännetty uusille asetuksille. Alkaa kummasti houkuttaa kahvin valmistaminen useamminkin tällä laitteella, sen verran hyvää tuosta minun latestani tuli.



Kultajousen puolella suunnittelin oman kaksipuoleisen My iMenson kaulakorun, jonka idea ainakin itselleni oli kaunis kivi toisella puolella ja koska matkustamista rakastan, niin maapallo toiselle puolelle. Korujen suunnitteleminen oli aidosti hauskaa ja sai tehtyä juuri sellaisen kun haluan. Aika yksinkertainen ainakin omastani tuli, mutta toisaalta klassikko, juuri sellainen josta itse pidän.



Vaan parasta koko päivässä? No ne muut ihanat bloggaajat, upeat naiset joista useamman kanssa ehdin onnekseni juttelemaan. Harmittavan vähän osan kanssa, mutta tuolla aika tuntuu lentävän kyllä siivillä. Juttua olisi vaikka kuinka ja samalla kun koettaa katsoa ympärilleen, niin johan on tekemistä.

Kiitos siis kaikki ihanat naiset niin päivästä kuin illankin tapahtumasta, jonne en kameraa raahannutkaan. Teitä on aina ilo nähdä!

Kiitos Anna, Janet, Katja, Taru, Stella, Tiia, Henriikka, Lady of the Mess, Ansku, Anna-Maria, Business Woman, Tiia K, Maiju, Mari, Katja, Sara, Beauty Box ja Mikko. Joku Ihana varmasti unohtui, nöyrimmät anteeksipyyntöni jos näin kävi. Joka ikinen teistä oli ihana tavata!

Upeaa maanantaita!


I just woke up feeling happy this morning. You know those days when everything in the world seem right.
- Agatha Christie - 

Post from Indiedays Blogger's Inspiration Day. Annual thing that give opportunity for blogger to meet each other and spend time with each other as well asn sponsorsd. Loved the day, all about it actually.

Lovely Monday all!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Sä olet kiertänyt ahkerasti pisteet! :) Oli ihanaa nähdä sua ja muitakin! Minä ja mun ammattilaislaitos, kuten Janet sanoi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koetin suurimmalla osalla käydä kun kerran sain itseni paikalle. Sinulla oli kyllä kalusto kuvaamisen kanssa kunnossa! Oli ihana nähdä :)

      Poista
  2. IHanan kuuloinen ja näköinen tapahtuma. Tuonne haluan joskus itsekin.
    Kaikki kauneudenhoito on ihanaa jos sen vain toteuttaa joku muu kuin itse.
    Saako tuota mahanhelpottajaa apteeksita? Mun maha kun ei kestä yhtään mitään, se on aina kipeä ja turvoksissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin totta! Ihana kun joku hoitaa kauneuttasi puolestasi <3

      Käsitin, että mahahelpottajat ovat saatavilla juurikin apteekista kuten Lactrasetkin :)

      Poista
  3. Oli ihana nähdä. Tykkäsin päivötilaisuudesta tällä kertaa enemmän, kuin ilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin! <3 Samaa mieltä olen, päivätilaisuus oli itsellekin enemmän mieleen, illalla meinasi ääni sortua metelissä :)

      Poista
  4. Nuo näkymät olivat kyllä huikaisevan upeat ja tapahtumapaikka muutenkin aivan ihana! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maisemat olivat kyllä upeat, etenkin noin mahtavan kauniina päivänä <3

      Poista
  5. Hehe, pakko ihailla sun tehokkuutta! :D Meitsi keskittyi syomiseen ja kahvin juomiseen, ja sit teidän kans juoruiluun. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla jäi se syöminen kokonaan pois, kompensoin sitten juoruamisella ja tehokkuudella ;)

      Poista
    2. Komppaan Tarua! :D Tosin lähtiessäni nappasin yhden "kokonaisuus"kuvan :D

      Poista
  6. Näyttää kyllä monipuoliselta, varmasti oli sekä hyödyllinen että mukava tapahtuma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monipuolisuutta ainakin riitti, ihana nähdä myös ihmisiä :)

      Poista
  7. No just nyt näytti kivalta, kun en ehtinyt päivätilaisuuteen! Oli kiva moikata pikimmiten illalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos vertaan edellisiin niin tämä oli ihan mahtava jo pelkästään paikkansa puolesta, paljon enemmän tilaa ja jotenkin muutenkin mukavampi paikka :)

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Kiitos Enni! Kahdesta Glitterin eri tatskaliuskasta yhdistetty :)

      Poista
  9. Oli kyllä niin hauska taas nähdä!! <3
    Ja kiitos kun pelastit mut nääntymiseltä kun vinkkasit niistä cupcakeista!! :D oli muuten hyviä, söin kolme! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olikin ihana nähdä <3
      Ihanaa myös, että en ollut ainut joka söi niitä kolme :D

      Poista
    2. Haha! :D No mut muhun voi aina luottaa kun kyse on syömisestä!! :DD

      Poista
    3. Pidän mielessä, syödään siis yhdessä :D

      Poista
  10. Ahkerasti olet ehtinyt kierrellä ja kuvailla siellä. Kiva katsaus tapahtumaan.

    VastaaPoista
  11. Sää unohdit mut! :D Vitsi vitsi, oli ihanaa nähdä. Ja aika pian nähdään taas eiks vaan? Hauskaa vappua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua! Anteeksi! Sen siitä saa kun on sama pää kesät talvet :)
      Ehdottomasti nähdään!
      Hyvää vappua!

      Poista
  12. Oli ihana tavata ihan kasvokkain! <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!