New dress


Anna elämän yllättää sinut.

Sunnuntaina aamusta avasin kunnolla Instragrammin ja selasin läpi lauantaina postaamieni kuvien kommentteja ja tykkäyksiä. Matkalla Indiedays Blog Awardseihin olin postannut kuvan tästä Haloselta vahingossa tiistaina ostamastani mekosta. En voinut kuin tuijottaa kuvan tykkäysten määrää sekä kommentteja, joista joka ikinen nosti hymyn huulilleni. Tiesin jo tiistaina löytäneeni kauniin mekon, sen verran näin ystäväni kasvoista jonka kanssa mekkoa olin ostamassa. Samoin sekä aviomieheni, että toinen ystäväni jolle kuvan lähetin tätä kehuivat. Tiesin kyllä tiistaina löytäneeni uskomattoman kauniin ja monikäyttöisen mekon. Vahingossa.

Olin nimittäin alunperin pukemassa jotain aivan muuta ylleni lauantaina kuin tämän mekon. Jotain värikkäämpää, mutta se sai odottaa toiseen kertaan. Vaikka kokonaisuudesta kaikkineen tulikin näin vähän värittömämpi, niin tämä jos mikä on silti se minun kokonaisuuteni. Minun näköiseni. Tiedättekö sen tunteen, kun löytää sen oman jutun ja sen jälkeen sitä tulee pidettyä vaikka kuinka monta kertaa. Minulle ne ovat arjessa olleet talvella tekoturkisliivi ja keväällä farkkuhame. Ei pidä unohtaa valkoista ja raidallista jakkua niitäkään. Juhlaan sitten on tämä uskomattoman upea kotelomekko, jonka puen ilolla jatkossakin ylleni.

Vaan arvatkaa mikä tässä on parasta? Tämä menee myös töissä! Kyllä, luit oikein, aion surutta pitää tätä jakun kanssa myös niinä päivinä kun sille asiallisemmalle lookille on tarvetta. Pitkään pidin erikseen juhla- ja arkivaatteita, mutta tämä ja muutama mekko ovat osoittaneet, että hyvin voi pitää samoja. Iltapuvut sitten asia erikseen, ei ehkä sinne toimistoon, mutta nämä polvimittaiset voi hyvin hyötykäyttää töissäkin. Ei tule niin kovin suolaista hintaa mekolle, koska ei minulle niitä juhliakaan nyt ihan alvariinsa ole.

Joten näin postauksen muodossa valtavan suuri kiitos teille kaikille ihanille, jotka Instassa ja livenä mekon ja sen istuvuuden havaitsitte. Nostitte kyllä oman olon raketin tavalla taivaaseen!

Käytätkö sinä juhlavaatteita arjessa tai arkivaatteita juhlassa?
Aurinkoista keskiviikkoa!

  
Let life surprice you.

I have never ever been getting so much compliments on any of my outfits than what I got from this dress and this outfit I wore on Indiedays Blog Awards on Saturday. Saying never ever is a stong way, but it feels like it. I posted a photo of this to Instagram on my way to party and it got more likes than any of my photos ever before. When I bought this Tuesday with my Friends, she was really mipressed on this one. My Husband was also and one of my best Friends I sent photo to said just one word: Wow. And getting to event, I heard so many positive comments, sky raketed my self esteem I must say. Dress bought by axident, but I will wear this many times after this. First I think on my cousins wedding and then who know where. 

I love everything on this dress. Back and white makes it easy to combine with anything. It is the perfect length and perfect in cut. So all is, how whould I put this: Perfect on this. Sometimes you just find just the right thing when you don't expexct it.

Lovely Friday!
Mekko/Dress: Halonen // Bolero: YourFace // Kengät/Shoes: Deichmann //
Korut/Jewelry: Ninja // Laukku/Bag: Design by Anette A


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Täältä lisää ylisanoja. Mekko on todella upea ja sopii sinulle täydellisesti. :)
    Voisin hyvin pitää samaa mekkoa töissä ja juhlassa. Olen niin tehnytkin. Sehän on varsin käytännöllistä. Huono puoli kuitenkin ehkä se, että juhlan tullen mekosta on "hohto" haihtunut ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3

      Tuo on ihan totta. Itse ajattelin pitää serkkuni häissä tämän ja vasta sen jälkeen siirtää työkäytön puolelle, niin ei mene ihan se "hohto" vielä. Jos heti ottaisin töihin, niin kyllä se niin menisi, että ei olisi enää kiva ja raikas kokonaisuus juhlassa.

      Poista
  2. Merkkosi oli todella kaunis. Parhaimmat vaatteet on juuri niitä, joita voi muuntaa moneen käyttötarkoitukseen. Itse teen niin usein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju! Näin on, muunneltavat vaatteet ovat kyllä ihan parhaita, tulevat myös pidemmän päälle edullisemmiksi.

      Poista
  3. Mekko on upea kuten kantajansakin. Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa, mutten ole tullut jättäneeksi kommenttia. Blogisi on minulle inspiraation lähde toimistopukeutumiseen ja jotenkin raikas tuulahdus kaikkien yltiökaupallisten blogien keskellä. Nimenomaan tykkään siitä, miten saat jo vaatekaapista löytyvistä vaatteista aina uusia ja raikkaita kokonaisuuksia. Aurinkoista kevättä sinulle!
    Terv. Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Riikka! Upea kuulla, että nämä kokonaisuudet inspiroivat lukijoita. Niin se vaan minulla ainakin menee, että ei joka päivä voi olla uutta kokonaisuutta yllä vaan hauskemapaa se on yhdistellä luottovaatteita toisiinsa ja hankkia sitten välillä jotain piristystä sinne sekaan. Kuten kaiketi kovin moni muukin nainen tekee :)

      Kiitos Riikka kommentistasi, aurinkoista kevättä!

      Poista
  4. Tosi kaunis mekko :))!! Aivan ihana!

    VastaaPoista
  5. On kyllä upea mekko! Istuu sinulle todella hyvin, ja tuo graafinen kuviointi on makeella tavalla erilainen. Ihan nappilöytö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Graaffinen kuvio tekee mekosta sopivasti erilaisen ja antaa sille sitä jotain "juttua"

      Poista
  6. Tuo mekko on niin ihana. Istuu todella hyvin yllesi ja on juuri oiken mittainen.
    Loistolöytö! Onneteluni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sallamari. Näemmä kannattaa kierrellä kauppoja ihan vaan katselumielessä, löytyy totaalisia helmiä :)

      Poista
  7. Upea look! Mekko on graafisuudessaan täydellinen ja istuu kauniisti ja meikki on omiin väreihisi sopivan heleä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika! Olipas kauniisti sanottu, mutta myönnettävä on, että tämä meni aikas nappiin :)

      Poista
  8. Täydellinen napakymppi! Mekko on tyylikkyyden huipentuma. <3

    VastaaPoista
  9. Upea mekko olikin ja todella kaunis sinä! Olenkin missannut Insta-kuvat tästä, menen tutkimaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! Instassa ei ollut kuin yksi kuva, mutta ei siinä juhliin valmistautuessa varmaan instaa kerennyt selaamaan ;)

      Poista
  10. Tuo mekko on aivan ihana - sääli, etten lauantaina enää illalla sinua nähnyt, mutta ryysis oli sitä luokkaa, että moni muukin jäi tapaamatta. Onneksi päivällä sentiin ehdittiin muutama sana vaihtaa <3
    Ja kiitos vinkistä - tuo mekko on myös niin minun näköiseni, että tuollaisen kohdalla voisin hyvin ostolakkoani rikkoa - taidan käydä Turun Halosella katsastamassa, josko niillä tuota olisi - ja onko siinä tarpeeksi pituutta minulle;)
    Hauskaa vappua sekä sinulle että Kotinörtille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toden totta, ihmisiä kyllä oli ihan kiitettävät määrät. Mutta päivällä ehti onneksi näkemään :)

      Halosella oli kauniita mekkoja useampi tarjolla ainakin Espoon puolella, ei luulisi Turussa olevan huonompaa valikoimaa ainakaan :) Onnea etsinnälle!

      Hyvää vappua <3

      Poista
  11. Ehdottomasti käytä tuota töissä, näyttää hyvältä. Sopii oikein hyvin juhlaankin. On myös minun makuun, selkeän tyylikäs. Kesällähän siihen voi yhdistää vaikka valkoisen neuletakin tai johonkin iltamenoon vaikkapa mustan nahkatakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sitä mustaa nahkatakkia olen minäkin täällä miettinyt, etenkin kun se keinoversio bikeristakin tuli ostettua. Jakun kanssa töihin, mutta eiköhän tuo tulla vielä monta kertaa näkemään tuo mekko :)

      Poista
  12. Kaunis mekko, joka sopii sulle täydellisesti. Todella hyvä ostos, kun sitä voit käyttää myös töissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna. Kyllä se töihin syksyllä viimeistään. "Säästelen" sinne serkun häihin ensin niin tuntuu uudelta vielä siellä kun on eri asusteet :)

      Poista
  13. Todella tyylikäs mekko! On se ihanaa, kun tekee tuollaisia löytöjä "vahingossa" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vahingossa yleensä tekee ne kaikkein parhaat ostokset :)

      Poista
  14. Ihana mekko, sopii sulle täydellisesti! Olet todella kaunis nainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna! Todella kauniisti sanottu sinulta kaunotar <3

      Poista
  15. Tää on kaunis mekko! Ja näytit kyllä niin upealta lauantaina, sekä livenä että näissä kuvissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Stella. Kyllä teidän ylistykset nyt saa minut hämmentymään täällä :)

      Poista
  16. Onpas upea asu, wow!

    Ja hei, blogissani on sinulle haaste: http://girlystyleblogi.blogspot.fi/2015/04/parasta-juuri-nyt.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna <3 Ja kiitos haasteesta, vastauskin tulossa todella pian eli huomenna.

      Poista
  17. Tämä asu on UPEA!!!! Wow sinä upea nainen<3

    VastaaPoista
  18. waude // täydellinen mekko!

    ja minulla on paljon vaatteita, joita käytän sekä juhlassa että työvaatteina :) ne loppujen lopuksi ovat kaikkein käytetyimmät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuulanneli. Niin minäkin luulen, että tästä tulee kyllä käytetty kun menee niin monessa :)

      Poista
  19. Kaunis nainen upeassa mekossa. Ihana leikkaus.

    VastaaPoista
  20. Siis wau! Olet mun pukeutumisidoli, kerrassaan upeaa!

    NtiK

    VastaaPoista
  21. On niin nätti mekko, ja sopii kauniisti sinulle. Ihan nappiostos siis!

    VastaaPoista
  22. Hehe, mä olisin vielä riipinyt ton neuleen vekka, taisin lauantaina yrittääkin!! :D Ehkä kesällä sit ihan paljain käsivarsinkin, niin pääsee koko kuvio oikeuksiinsa? Kis kis vaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin teit, mutta vielä pitää odottaa että antibiottien laukaisema ihottuma paranee kokonaan käsivarsista, niin voidaan hihattomassa olla :) Paranemaan päin menossa jo joten kyllä se tulee serkun häihin ilman käsivarsien peittoa (paitsi kirkkoon, mutta siellä huivi lienee kohdallaan).

      Poista
  23. Upea nainen ja upea mekko! Kaikki kohdillaan, toimii! <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!