24.4.2015

Office day outfit


Päivä jona toivo luotiin, on päivä jolloin todennäköisesti luotiin myös kevät.

Tämä viikko on jostain syystä ollut hyvä pukeutumisviikko ja sen on varmaan huomannut siitä, että on tainnut olla pitkästä aikaa viikko jolloin asukuvia on tullut enemmän kuin yleensä. Heille, jotka näistä nauttivat voin ilahduttaa, että lisää on vielä tulossa. Nämä eivät suinkaan lopu tähän. Siinä missä syksyllä huomioin, minä ainakin, valon vähentymisen suoran suhteen kuvaamisen vaikeutumisessa, niin keväällä tuntuu, että asukuvia on vaikka kuinka. Suurin syy lienee se, että kuvia ehtii ottamaan pidemmälle iltaan ja on mahdollista saada useampi kokonaisuus kuvattua kuin talvella.

Vaan ei se kaikkea selitä, mistä ihmeestä hyvä asuviikko oikein koostuu? Ei voi sanoa, että olisin shoppaillut jotenkin urakalla uusia vaatteita. Aika monet näistä on nähty jo, vaikka jotain kohtuu äskettäin hankittua onkin tarjolla, tässä tapauksessa jakku. Muut ovat vaatteita, jotka ovat olleet kaapissa pidempään. Silti tuntuu, että kaapissa on yhtäkkiä enemmän vaatteita kuin aikaisemmin. Yksi syy on uusvanha rakkauteni sinistä kohtaan. Sitä väriä nimittäin kaapissa on vaikka muille jakaa ja sitä onkin tullut puettua ylle useampaan kertaan eri tavalla.

Toinen, jonka selvästi huomaan vaikuttavan asuihin ovat kengät. Kun avokkaat on vihdoin saanut kaivaa kaapista, niin asuja on ollut jotenkin paljon helpompi luoda. Vielä en ole baltsuihin saakka kovin moneen kertaan mennyt, mutta en usko, että se on kovin kaukana sekään, kun jalassa on vain avokkaita tai baltsuja. Jostain syystä talvikengät tai talvivaatteet yleensäkään eivät ole niin mielenkiintoisia ja koen, että ainakin itselläni on vaikeuksia niitä yhdistellä. Vaan keväästä eteenpäin kokonaisuuksia riittää kyllä. Vielä ovat jäljellä valkoiset housut (olivat kyllä jo tänään jalassa) ja ne baltsut, puhumattakaan kesämekoista. Uusi sesonki, vaatteetkin tuntuvat uusilta kun niitä ei tarvitse kerrostaa niin montaa kerrosta kerralla ylle.

Millainen pukeutumisviikko teillä on ollut?
Hyvää perjantaita!


The day hope was created was propably the same day spring was created.

It seems that this is week of outfits. But I must admit, getting closer to summer, we can actually take photos after office hours. Also meaning, there is much more of photos from where to choose. And for some reason this week has also been a good week what it somes to outfits. Spring or something else, I seem to have a lot more clothes on my wardrobe. Not due to shopping, but that's how it feels like. Maybe it's my new love for blue that makes dressing up so much more easy, blue I have on my wardrobe. As you can see from this week, I do wear it a lot.

Any thoyghts on this outfit?
Great Friday all!

Jakku/Blazer: JUNAROSE // Pusero/Blouse: Old (from Ireland) //
Hame/Skirt: Mark's and Spencer // Kengät/Shoes: Old (from Ireland) // 
Laukku/Bag: Longchamp

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

10 kommenttia:

 1. Ihanat kengät. Punaiset kengät vangitsevat katseen. Minäkin rakastan ja nautin tästä valon määrästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Punainen on kyllä hyvä piristys muutoin hillittyyn kokonaisuuteen :)

   Poista
 2. Ihana kokonaisuus ja tuo paita on aivan täydellisen sävyinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura. Pusero on kyllä kaunis ja ihanan värinen :)

   Poista
 3. nuo punaiset avokkaat ovat aivan ihanat ja jotenkin raikastavat asukokonaisuutta.
  Nappivalinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sallamari. Punaiset avokkaat ovat suosikkini, pelkään kun eivät enää ole käyttökelpoiset kun keinonahkaa ovat :)

   Poista
 4. Oikein mukava asu jälleen ja punaiset kengät ovat kiva piriste kokonaisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna. Sitä ne ovat, piristävät minkä tahansa kokonaisuuden :)

   Poista
 5. Nyt pitääkin kaivaa farkkuhame naftaliinista ! Näppärä asu , punakengät kiva piriste !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Se on monipuolinen ja kaunis vaate jonka voi yhdistää moneen :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!