9.4.2015

puhdas+ Sun Capsules


Elä auringon paisteessa, ui meressä ja hengitä villiä ilmaa.

Olen luonnostani vaalea, vaikka värjään toki hiukseni vielä vaaleimmiksi. Kiitos tämän pohjoismaisen vaaleuden ihoni palaa todella herkästi. Saan mättää useamman tuotteen aurinkosuojaa kerralla iholleni. Siitäkin huolimatta vähäinenkin oleskelu auringossa aiheuttaa sen, että iho alkaa punoittamaan ja palaa herkästi. Olisi ihana kesällä vaikka syödä lounasta ulkona, mutta ilman tukevaa määrää aurinkorasvaa se on aika mahdotonta. Ainakin näin kuvittelin kunnes varovasti söin ensimmäiset aurinko kapselini viime keväänä.

Minulle nämä markkinoitiin pysyvällä ja tasaisella rusketuksella. Minua ei se kiinnostanut, vaan ennen kaikkea se pieni sivulause: Et pala yhtä herkästi. Tutkin hetken sisältöä, luonnon tuotteita ja lisäravinne. Puhdas tuote ennen kaikkea vaikkakin lisäravinne (eivätkö kaikki luontaistuotekaupan asiat ole?). En koskaan jaksaisi syödä samaa määrää porkkanaa joka näissä on betakaroteenia, joten kapselit testiin. Joku ihme tapahtuikin, en enää palanut yhtä herkästi ja totta se on sekin, että rusketus tarttui kauniimmin ja herkemmin. Nautin minäkin, tottakai päivettyneestä ihosta, mutta ennen kaikkea nautin siitä, että saatoin ottaa lounaskipponi ulos ja nauttia salaatin lounaaksi auringossa ulkona punoittamatta kun tulin sisälle.

Aloitin näiden syömisen uudelleen vähän ennen pääsiäistä ja voin huoletta käydä viikonloppuna keskipäivällä kävelyllä. Ihon hoidossa se ihon terveys menee kuitenkin kaiken edelle ja näiden kapseleiden kanssa saan pidettyä sen kunnossa eikä suojakertoimellisen rasvan tai muun tuotteen ajoittainen unohtaminen ole katastrofi. Oma valintani kaikesta tarjonnasta ovat puhdas+ Sun Capsules, puhdas luonnon tuote ja kotimainen.

Onko Sun Capsules sinulle tuttu tuote?
Hyvää torstaita!

Kuvissa olevat puhdas+ Sun Capsules tabletit on saatu WhyNotPR:ltä blogiin testiin.


Live in the sun shine, swin in the sea and breath the wild air.

I'm blond, and when I say it, I mean naturally blond. Meaning also, that my skin gets burned really easily. And we all know what that means. Though I love sun shine, my skin can't take much of it at the time, even is I use high SPF figures on my products. Last spring and summer I tested Sun Capsules. I do get burned still, but not that fast. My tans is more even and I really mean it when I say, I look good on summer time! I can be out on the sun shine almost as much as I want to.  Getting that even, long lasting tan has been a hope of mine for so long and now I can get it.

Have you tested sun capsules?
Lovely Thursday!

Capsules were sent to be tested through blog.


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

12 kommenttia:

 1. Juuri mainitsin saman merkin eri tuotteen blogissani! :) Söin eräänä keväänä aurinkokapseleita, mutta en kyllä huomannut mitään vaikutusta... Ehkä se ero on vaan niin haastavaa havaita. Mutta sama vika, olin aina ennen ihan hetkessä punainen, Thaimaassa asuminen sai ihon pigmentin jotenkin muuttumaan, en pala enää yhtä herkästi. Aurinkoista torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että Thaimaa muutti ihon pigmenttiä en verran, että näistä ei välttämättä ole samaa hyötyä kun tällaisella kokonaan pohjolassa viihtyneelle, jonka iholle aurinko on täysin tuntematon käsite ;)

   Aurinkoista torstaita!

   Poista
 2. Näitä alan täällä minäkin popsimaan näillä näppäimillä. Isäni vannoo aurinkokapseleiden nimeen ja on rusketusten kunigas, heh. Joten kyllä nämä varmasti myös toivoakseni tuovat päivetystä ilman aurinkoa. :)

  Ihanat kuvat <3

  Kivaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se päivetys minulla ainakin paremmin pysyy, mutta ennen kaikkea en pala. Se on tällaiselle blondille aika paljon! :)

   Hyvää torstaita!

   Poista
 3. Täällä ilmoittautuu yksi auringonpalvoja! Syön tällä hetkellä 2porkkanaa päivää kohden, voisikohan näitä kapseleita syödä tuon lisäksi myös? Onko nämä minkä hintaisia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa oikein vastata, kun en ole lääkäri, mutta en nyt ainakaan keksi, että näistä mitään haittaa olisi :) Hinta on noin 45€ kummallakin puolella, ja tuosta riittää siihen kuukaudelle noita :)

   Poista
 4. Olen vetänyt ennen ulkomaanmatkoja eri merkin aurinkokapseleita (17e /paketti) ja niistä on ollut hyötyä. Toki jos lähtee oikein lämpöiseen, niin täytyy muistaa aurinkorasvakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä aurinkorasvaa kannata tietenkään unohtaa! Mutta kun jo pelkän lounaskävelyn aikana alkaa iho punoittamaan, niin tämä ovat tarpeeseen :)

   Poista
 5. Juuri nuo kapselit eivät ole tuttuja - vuosia sitten kokeilin jonkin toisen merkin kapseleita, mutta kun olen huono noita kapseleita napsimaan, jäi kuuri silloin kesken. Enkä ole enää ostanut sen jälkeen, kun harmitti niin paljon, että kallis kuuri loppui taas kerran nolosti;)
  Aurinkoisia päiviä sekä sinulle että Kotinörtillesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään noita joka päivä muista, mutta kiikutin viimeksi paketin töihin, tuli edes viitenä päivänä otettua joka aamu. Kotona sitten viikonloppuna harvemmin :D Tuo on kyllä jos ei jotain käytä loppuun vaan koska unohtaa, niin jää herkästi kokeilematta uudelleen. Samanlainen huithapeli se minäkin, töissä muistan kyllä, mutta vapaalla en.

   Aurinkoista torstaita!

   Poista
 6. Voi elämä, kun olet viime postauksissa ollut komea! Ihana, että olet rohkea plus-nainen, vaikket kyllä tosiasiassa mielestäni ole sitä. XL-koko on jotain ihan toista kuin sinä!
  Kiitos, että annat olemuksesi laajempaan XL-kokoon, vaikket sitä itse olekaan. Me tosi pullukat ihailemme sinun upeita asuyhdistelmiä ja ehkäpä hieman sinun "nörttikuvaajaa".

  Kaikkea hyvää teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas kaunis kommentti joka piristi valtavasti iltaani. Kyllä se niin vaan on, että vaatteiden niskalappu kertoo kropan olrvan tiettyä kokoa.

   Ihan mahtavaa kuulla, että asut innostavat. Toivottavasti myös inspiroivat pukeutumaan rohkeammin.

   Kiitos kauniista sanoistasi kummankin meidän puolesta <3

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!