27.5.2015

Adding a new member to family


Olen ehdottomasti addiktoitunut laukkuihin.

Enkä mihin tahansa laukkuihin vaan juurikin Longchampin laukkuihin. Tein pientä laskelmaa tänään ja päädyin lukuun 13. Se on vuosien määrä, joka on siitä kun ostin ensimmäisen Longchampin laukkuni. Se oli canvasta oleva olkalaukku opiskeluja varten. Mustaa canvasta ja konjakin ruskeat yksityiskohdat. Käytän sitä laukkua edelleen ajoittain, se on mitä mainion laukku matkustettaessa, sinne mahtuu koko elämä ja vielä vähän päälle.

Tämä uusin laukku tuli vastani ensin verkossa, Instagrammissa. Olin katsellut tätä samaa mallia ja kokoa jo aikaisemmin, mutta mikään versioista ei oikeastaan miellyttänyt silmääni. Lähinnä väriensä puolesta, malli itsessään oli mieluinen, samoin koko. Tämä on tosin vaarallisen kokoinen laukku, tänne mahtuu se kuuluisa elämä ja vähän päällekin jos niikseen tulee. Laukku on siis minulle harvinaista kyllä kangasta, vähän paksumpaa ja tukevampaa, mutta en minä siihen ihastunut. Olkahihna oli välttämätön, kädessä en kassia halua kantaa, mutta sekään ei oikeastaan ollut ostoksen syynä.

Tämä on nimittäin laukku, jota kävin pari kertaa katsomassa livenäkin ja joka kerta ostamatta jättäminen oli vaikeaa. Kun sitten laukku viimeiset kaksi viikkoa pyöri päässä joka päivä jossain vaiheessa päivää, niin olin eilen jo aika valmista kauraa sen myös ostamaan. Sopivan rennon kesälaukun ja tiedättekö, kun pahaa aavistamatta astelin Tapiolan Stoccalle ja suuntasin katseeni hyllylle, missä laukku oli ollut ei se siellä enää ollutkaan. Hetkellinen panikoituminen paljasti lähinnä laukun paikan muutoksen, muta kun ensimmäinen reaktio on useampi kirosana (mielessä) miettiessä olenko myöhässä ostamisen suhteen, niin lienee ostopäätös oikea. Samoin se leveä hymy kotiin tullessa kertoi kaikin kyllä Kotinörtille, joka vaan huokaisi ja kysyi joko rakennetaan lisää hyllytilaa rouvan laukuille. Ai minäkö toivoton? Ehkä vähän...

Mutta tällainen ostos tämä. Yleensä kun ihastun kunnolla niin käyttökertoja tulee useita, samaa toivon tämän kohdalla. Ainakin juuri nyt, tämä tuntuu menevän joka asukokonaisuuden kanssa jonka ikinä vaan keksin. Mitäs pidätte uutukaisesta?

Aurinkoista keskiviikkoa!
I'm definately addicted to purses.

And might I add, not just any purses, but Longchamp ones. I made a short calculation and came up on a number 13. That is years since I bought my first one of these lovely ones. It was a canvas bag for uni. I still have it and still use it accationaly, since it fits a life and a half in side. I did not count my Longchamp bags, nor my Longchamp items. I have several, but I do use them.

This one I saw first online in Instragram some weeks ago. Then live. I think I went to see it live two times and then yesterday I decided to get it. Fro two weeks it was on my mind at one point every day. Who thinks bags that much? Apparently I do when there is the perfect one. Like this one. I can't even explain what it is, I just knew I needed to have it.

What do you think? Lovely isn't she?
Great Wednesday!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

28 kommenttia:

 1. Oi kun upee laukku ja sopii sun väreihin! Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole, siinä on kertakaikkisen kaikki kohdallaan kyllä tuossa laukussa :)

   Poista
 2. Hän on kertakaikksen upea kesälaukku! Olen ihastellut tuota somessa milloin missäkin, ja pakko kyllä todeta että laukku on niin näköisesi. Yhtä upea kuin sinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli ensinäkemältä jo totaalinen ihastus ja kyllä se ihastus vaan on syventynyt, mitä enemmän laukkua näki ja nyt kun sitä käyttää niin täysin nappiostos. Kiitos Elisabete <3

   Poista
 3. Voi eeiii! En kestä, sun mies IHANA! :D Ja uusi laukku tietty ;)

  VastaaPoista
 4. Onpas se kaunis laukku ja mitä yksityiskohtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksityiskohdat juuri siinä vetävätkin puoleensa. Ja täydellinen koko!

   Poista
 5. Kaunis laukku, ihanan raikas ja kesäinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Stella, se on kyllä täydellinen kesäveska :)

   Poista
 6. Voi miten upea! Itselläni ei ole ollut vielä yhtään "oikeaa" laukkua, vaan parin kympin veskoja, mutta haaveillut olen kovasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja. Minulla taitaa olla useampikin noita "oikeita" laukkuja, pahe mikä pahe ;)

   Poista
 7. Ihana laukku, niin upean kesäinen! :)

  VastaaPoista
 8. Voi, miten nätti laukku! Olen ihastunut sähkönsiniseen ihan parin viime vuoden aikana, joten tuo sinisävyinen kuviointi todella kolahtaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama se on täällä, raikas sininen ja valkoinen ovat kyllä mahtava yhdistelmä!

   Poista
 9. Ihanan raikas laukku :) todella kaunis kesälaukku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulanneli. Sitä se on, näkyy varmaan kyllästymiseen saakka kuvissa kesän aikana :)

   Poista
 10. Tosi kaunis laukku, nuo köysikuviot ovat <3

  VastaaPoista
 11. Kun laitoit taannoin kuvan Longchampeistä, arvaa vaan iskinkö silmäni juuri tuohon herkkuun. Se on täydellinen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta en yhtään ihmettele, tämä on kertakaikkisen täydellinen oka suhteessa ;)

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Kiitos muru <3 Saavat muut laukut huilata kun tämä pelkästään käytössä ;)

   Poista
 13. Tosi hauskan näköinen, ja menee varsinkin kesällä tuon pirtsakan kuvionsa puolesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesälle tätä ennen kaikkea ajattelin, vaan saa nähdä kauanko on käytössä :)

   Poista
 14. Aijjaijjai miten ihana! Ihailin tuota jo Instassasi. Aivan mahtava!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!