5.5.2015

Compeed - Saving my summer


Nainen hyvissä kengissä ei ole koskaan epämiellyttävä.
- Coco Chanel -

Kevät. Aurinko paistaa. Uudet kengät. Rakastat niitä, laitat ne jalkaasi heti kun kelit sallivat. Ne sopivat täydellisesti asuusi. Edessä on pitkä päivä, mikään ei estä sinua hehkumasta koko päivää... Paitsi se, että uudet kengät, vaikka istuvat hyvin, hirtävät silti rakon jalkaasi. Päivä on pilalla, jokainen askel sattuu etkä tietenkään ottanut mukaasi toisia kenkiä tai edes rakkolaastareita. Kuulostaako tutulta? On nimittäin minulle ainakin käynyt, useammin kuin kerran tuolla tavalla. Jalkoja jomottaa ja ne uudet ihanat kengät saavat aikaan lähinnä hammastenkiristystä ja kiroilua.

Siksi kannan mukanani nykyisin aina rakkolaastareita. Aina. Samalla tavalla kun kannan lompakko ja puhelintakin. Joka ikinen päivä nämä kulkevat mukanani laukussa. Tulee se rakko nimittäin talvellakin uusista kengistä, mutta herkemmin tietenkin keväällä paljaaseen jalkaan kun ei ole edes sitä sukkaa suojaamassa tilannetta. Compeediin tutustuin ensimmäisen kerran jo omalla riparillani, olin nimittäin vaeltamassa ja tuolloin meille leirin vetäjä kehoitti miettimään mihin kohtaan rakko jalassa tulee ja lättäämään Compeedin siihen valmiiksi. Ei muuten tullut viikon vaelluksella yhtään rakkoa.

Siitä saakka olen tätä samaa koettanut noudattaa, etenkin talvikenkien kanssa laitan kantapäähäni valmiiksi Compeedin, se kun on minulla paikka johon saan nopeiten sen rakon aikaan. Aika ajoin muuallekin, siksi olinkin varsin ilahtunut uudesta paketista, jossa on eri kokoisia vaihtoehtoja tarjolla myös. Ei siis enää tarve ostaa montaa erilaista pakettia, vaan monikäyttöinen yhteispakkaus mukaan ja menoksi. Laukussahan nämä muoviset paketit ovat ehdottomasti parhautta, eivät meinaan rutistu ja kestävät mukana. Kokemuksella, ovat kohtalaisen vedenpitäviäkin. Ei näitä nyt upottaa kannata, mutta putoaminen vesilätäkköön, tai Lapissa virtaavaan puroon, ei tee ollenkaan hallaa sisällölle.


Uusien kenkien kanssa siis aina Compeedia koipeen, mutta entäs kesäteloilla olleiden kenkien kanssa? Kyllä niistäkin tuppaa rakko tulemaan, nahkaisista edelleen. Paljaalle jalalle oma pelastajani on ollut tuo parisen vuotta sitten tullut rakosestopuikko jota saakin sitten käyttää oikein urakalla. Mikään aamusipaisu ei riitä, vaan aina kun otat kengät pois jalasta ja uudelleen jalkaan niin puikko uudelleen käyttöön. Monet kengät pitkän talven jälkeen hankaavat vaan tämän kanssa olen niitä rakkoja onnistunut välttämään tehokkaasti.

Compeed on tuote, jota voin omassa käytössä täysin varauksettomasti kehua. Kokemusta käytöstä on vuosien ajalta, yli viideltätoista vuodelta itseasiassa. Pieni hinta siitä ilosta että jalkoihin ei rakkojen takia satu. Niin monet reissut ja kaupunkilomat nämä ovat pelastaneet, että olen jo laskuissa kokonaan seonnut.

Vaan kuulkaas en minä näitä kehu ilman että te rakkaat lukijat siitä ette hyötyisi. WhyNotPR:n Nora lupasi kokonaiset kolme pakettia liikkeelle lähettää. Eikä se nyt ihan ollut siinäkään vielä nimittäin onhan se niin, että vaikka minä saan sen rakon ensimmäisenä kantapäähäni, niin ei kaikkien jalat ole samanlaisia vaan tarpeet ovat eri paikoissa. Joten:

Mene sivustolle http://www.compeed.fi/ ja valitse ne kolme itsellesi tärkeintä tuotetta jolla juuri sinun jalkasi saadaan kesäksi kuntoon. Kerro kommentissa mitkä ovat kolme sinulle mieluisinta tuotetta ja saatat voittaa ne itsellesi.

Lyhyestä virsi kaunis:
1. Valitse kolme sinun kevääsi ja kesäsi avaintuotetta Compeedin sivuilta
2. Kerro ne kommentissasi samalla kun kerrot sähköpostiosoitteesi
3. Anonyymi, keksithän itsellesi jonkun nimimerkin

Lisätään vielä rakkaille lukijoille pieni bonus, eli saat yhden arvan kommentoimalla, kaksi arpaa olemalla rekisteröitynyt lukija jonkun lukuisan seurantakanavan kautta. Kerrothan mitä kautta blogia seuraat. Voit tietenkin rekisteröityä lukijaksi tässä samallakin.

Arvonta-aikaa on tiistaihin 12.05.2015 klo. 23:59 saakka. Arvonnan voittajat joita on siis kolme kerrotaan keskiviikkona 13.05.2015.

Aurinkoista tiistaita ja onnea arvontaan!

Yhteistyössä Compeed ja WhyNot PR


Since this is giveaway to finnish readers only, text also only in finnish. 
Lovely Tuesday!

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

20 kommenttia:

 1. Seisomatyötä tekevän jalat on kovilla ja se kyllä näkyy. Ballerinakelit kun alkaa, niin onnistun aina saamaan rakkoja :(
  Näitä olisi kiva päästä kokeilemaan: Rakkolaastari Varpaat, Rakkolaastari Medium, Liikavarvaslaastari Active
  minnapo1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Rakkolaastarit, Kovettumatlaastarit on ihan ehdottomat! :-) (Kovettumat -laastari, Rakkolaastari Medium ja Jordi Labanda Fashion Rakkolaastari)
  npalojarvi@outlook.com

  VastaaPoista
 3. Tuo rakonestopuikko (1) olisi kiinnostava kokeilla. Perinteisille medium (2) ja pienille (3) rakkolaastareille on aina käyttöä. Seuraan blogiasi blogilistan kautta ja mietin, mitä teen kun palvelu lakkaa toimimasta.

  VastaaPoista
 4. Vaivaisenluulaastari, rakonestopuikko ja normi rakkolaastari, noilla pärjää uusillakin korkkareilla kesän.Lukijana bloggerin kautta.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Vaivaisenluulaastari, rakonestopuikko ja normi rakkolaastari, noilla pärjää uusillakin korkkareilla kesän.Lukijana bloggerin kautta.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Tästä tuli mieleen omat kokemukset, kun tuli rakot uusilla ballerinoilla. Jalat oli niin kipeät, että hyvä kun pystyin kävelemään. Ajattelin, että on niin huonot ballerinat, että taitaa mennä roskiin. Sit kuitenkin nyt ballerinakelien aikaan olen uskaltautunut kokeilemaan ja ihan kuin jalat olis tottuneet, ei ole tullut enää rakkoja! :D

  Mie haluaisin ehkä 2 x compeed fashion rakkolaastarin ja compeed jalkavoide kantapään halkeamille.

  Yhdellä osallistun! :)

  VastaaPoista
 7. Rakonestopuikko on loistava, varpaille tarkoitettu rakkolaastari samoin. Aion tutustua myös vaivasenluun suojaukseen. Mukana siis arvonnassa. Seuraan sinua Bloglovinin kautta ja tietysti oman blogin sivupalkista:)

  virpikatriina@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Rakonestopuikko, rasva halkeaville kantapäille sekä kantapään halkeamat-laastari :) Mukana arvonnassa yhdellä arvalla.

  Mukavaa kesän alkua!

  t.Mimura/ lipsetti at hotmail. com

  VastaaPoista
 9. Bloggerin kautta seuraan eli kahdella arvalla mukaan. Suosikkejani ovat rakkolaastari (medium), rakonestopuikko ja jalkavoiden kantapään halkeamille.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Bloggerin kautta seuraan eli kahdella arvalla mukaan. Suosikkejani ovat rakkolaastari (medium), rakonestopuikko ja jalkavoiden kantapään halkeamille.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Rakkolaastarit ehdottomasti. Olen ne testannut useampaankin kertaa maratoneilla. Vuoraan jalkani jo ennen maratonia compeedeillä ja siten jälkikäteen ei tarvitse rakoista kärsiä. Arvonnassa mukana!

  VastaaPoista
 12. Rakkolaastari, jalkavoide kantapään halkeamille ja huuliherpeslaastari olis mun top 3 :). Seuraan bloglovinissa nimimerkillä Soffel. Eli kaksi arpaa.
  Siffelisoffeli@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Minä valitsin: jalkavoide kantapään halkeamille, rakkolaastari varpaat ja Jordi Labanda Fashion rakkolaastari. Seuraan bloggerissa nimellä Hukkakukka, eli kaksi arpaa. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Rakkolaastareja sekä mediumina että pieninä, ne olis mun juttu. Ihania hameita sulla, etenkin tuo Frech Connectionin luomus :)
  Yhdellää mukana.
  nelliina at yahoo.com

  VastaaPoista
 15. Nelliina vielä lisää, että rakonestopuikko olisi uusi tuttavuus, joten sekin olisi toiveissa :)

  VastaaPoista
 16. Näistä kesäjalat tykkää:
  Fashion rakkolaastari, rakonestopuikko ja rakkolaastari varpaille. :)
  misorellan@gmail.com

  VastaaPoista
 17. http://www.compeed.fi/compeed-footcare/new-cracked-heel-plasters
  http://www.compeed.fi/jalkojenhoito/rakkolaastari-jalkapohjat
  http://www.compeed.fi/jalkojenhoito/rakkolaastari-pieni
  mukana arvonnassa ! :)
  elina_jokitalo(at)luukku.com

  VastaaPoista
 18. Jalkavoide kantapään halkeamille, rakkolaastari ja rakonestopuikko.
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 19. Moikkelis!
  Mulle ovat tarpeen raspi, kovettumalaastarit ja rakkolaastarit.
  Http://ilopillerin.blogspot.com

  VastaaPoista
 20. raspi, jalkavoide, kovettumalaastari

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!