12.5.2015

L'Oreal Paris La Palette Nude


Meikkaus on taidetta, kauneus on sielua.

Jos kosmetiikasta pitäisi valita yksi tuote, joka on ollut intohimoni vuosikausia niin huolimatta siitä, että rakastan kynsilakkoja ja huulipunia niin kyllä se ensimmäinen intohimoni on ehdottomasti luomivärit. Niitä on aikamoinen kokoelma kertynyt vuosien saatossa ja vaikka kuinka koetan niitä tasaisesti käyttää, niin kyllä sieltä aina vaan joku suosikki esille nousee. Yksi suosikkini viime aikoina on ollut tämä Irlannista ostamani L'Oreal Paris La Palette Nude versiona 01 Rose. Olen useamman kerran todennut, että Boots on heikkouteni kun Irlantiin (tai Britteihin) menen ja tämä paletti sattui käteeni vielä kaiken päälle kohdassa "Osta kolme, maksa kaksi".

Paleteissa kaiken kaikkineen on yleensä se vika, että joku väreistä jää käyttämättä tai vähemmälle käytölle. Tämän paletin kanssa eittämättä tummemmille sävyille käy samalla tavalla, mutta aika urakalla tätä olen muuten käyttänyt. Olen kovasti etenkin keväällä mieltynyt neutraaleihin sävyihin etenkin arkimeikissäni, aamuisin ei ole ehkä aikaa häivytellä niin tehokkaasti kuin pitäisi ja senkin takia nämä toisiinsa sointuvat sävyt ovat nousseet pelastuksekseni. Näillä taikoo näyttävän kuin vähemmänkin näyttävän arkimeikin nopeasti ja vaivattomasti. Pakkauksen mukana tullut suti ei sinällään vakuuttanut, mutta sen takia minulla on erilliset siveltimet.

Mikä sen sijaan vakuutti oli värien sopiminen vaalealle iholleni sekä niissä oleva varsin toimiva määrä pigmenttiä. Rehellisesti sanottuna eivät nämä Inglottia pigmentissä voita, mutta varsin sopiva määrä minulle ainakin. Pakkaus sinällään ei ole mikään muotoilun helmi, mutta varsin toimiva ja suuri peili on aina ehdotonta plussaa. Hintaa tällä taisi Irlannissa olla noin 25€, joten ei mikään paha hinta edes kokeilusta mielestäni.

Suurin ongelma tässä on se, että en tiedä saako näitä Suomesta. Ei ainakaan minulla ole tullut vastaan ja siitä ehdottomasti suuri miinus valmistajalle. Suomeen tuppaavat tulemaan monet tulemaan hitaalla ja se on oikeasti kurjaa kun kaikkea nättiä on maailmalla tarjolla. Haluaisin ostaa kotimaasta, mutta jos ne kaikki kivat jutut tulevat puolen vuoden tai vuoden viiveellä, niin kyllä minä ainakin kannan ne reissusta tai tilaan suoraan kotiin.

Vaan olenko väärässä? Onko tämä Suomessa jo myynnissä? Miten te ylipäätään suhtaudutte paletteihin? Ostatteko ennemmin yksittäisiä sävyjä kuin paletteja?

Hyvää tiistaita!

P.S. Tänään ehtii vielä osallistumaan viime viikon arvontaan: Mitkä kolme tuotetta pelastavat sinun kesäjalkasi?Makeup is art, beauty is spirit.

On my  latest trip to Ireland on April I went to Boots and as you can quess, some more than one or two make ups came with me to home. As promised then, I tested them out and here is one of my favourite: L'Oreal Paris La Palette Nude on shade 01 Rose. Absolutely saving my everyday makeup at the moment. Nude and pretty colours look good and go together perfectly. I do use separate brushes, not the one I have here. Tested it out, not my nearly as good as one might hope. But the huge mirror is absolutely a plus on this one. Price was some what 25€ so not that expensive either. But what I dont' like: You can't have these from Finland. I got it from Ireland and alas, its stil not in Finland. It's sad that you need to get all the nice things by post or by going abroad. What an excuse to travel though? What do you think on pallets? Do you use them or get all the eyeshadows you have separately?

Lovely Tuesday all!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

22 kommenttia:

 1. Voi tuo sun setti näyttää hyvältä. Ottaisin heti, jos löytäisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Koetin eilen katsella samaa jostain, mutta ei todella osunut silmiin ollenkaan Suomen päässä :)

   Poista
 2. Todella kaunis väritys tuossa paletissa, kuin tehty arkikäyttöön vaalealle iholle. Liikaa glitteriäkään ei näyttäisi olevan, pieni helmiäinen sen sijaan on aina paikallaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, ihan mahtava arkimeikki paletti kun on tämmöinen vaalea. Glitteriä on aika vähän, helmiäistä kyllä ja sopivasti mattaakin :)

   Poista
 3. Maybellineltä on kyllä nyt tullut vähän tuota vastaava nude-paletti markkinoille, jossa on vielä enemmän sävyjä. Tosi hyvä pigmenttisiä, ja niillä tekee kanssa niin arki kuin juhlameikinkin! :) Ja hei, jos pigmenttiä ei riitä tarpeeksi, niin vaan hyvä pohjustaja alle, niin varmana riittää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitänee vilkaista se Maybellinen versio. Pohjustajaa käytän aina, enemmän se on vaan tottumus kysymys, Inglotissa on niin pirusti niin tuntuu, ettei missään muualla sitten olekaan enää :D

   Poista
 4. Kauniit sävyt tuossa luomiväripaletissa :) Itse aina hankin luomiväripaletteja, koska ne ovat niin paljon helpompia kuin yksittäiset luomivärit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä pelastanut monta aamua mietinnältä. Paleteissa on puolensa, mutta kun ainakin itse käytän kovin epätasaiseti :)

   Poista
 5. Monta kaunista sävyä paletissasi onkin. Ihan tummat jäävät minullakin käyttämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, että tummat jäävät kovin herkästi käyttämättä kun sitä tukeutuu vaaleisiin :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Eikö olekin, mahtava paletti jolla saa aikaan vaikka mitä :)

   Poista
 7. Upeita värisävyjä! Itse en nykyisin osaa oikeastaan juurikaan käyttää luomiväriä - vaikka roikkuluomiin sitä pitäisikin sutia. Ainoastaan juhlaan tai erityistilanteisiin luomiväriä yritän töhrystää - ja heti tekisi mieli mennä pesemään pois. Kun roikkuluomi vaatii sen tummaakin tummemman värin, tulee olosta helpolla "liian meikattu"!
  Kivaa viikon jatkoa sekä sinulle että Kullallesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkaaminen on kyllä oma juttunsa, jokaisella on ne omat jujunsa ja jos tulee tuollainen olo, että pois on pestävä niin ei kannata sitten meikata sitä osaa. Niin itse ainakin toimisin.

   Kivaa viikon jatkoa! <3

   Poista
 8. Kauniita värisävyjä tuossa näyttää olevan! Minä käytän tosi harvoin luomivärejä, ja koska olen aika onneton meikaaja, valintani on lähes aina semmoinen luomivärikynä jolla on helppo "maalata" pitkin luomea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kynät ovat kyllä todella käteviä, geelimäiset muutenkin ovat todella kiireisten aamujen pelastaja. Ovat myös hyviä pohjustajia ;)

   Poista
 9. Ihana paletti<3 Juurikin mun lempisävyjä. En osaa ollenkaan käyttää yksittäisiä, kyllä kaiken pitää olla samassa paletissa. Minä käytän nykyään paletin tummia sävyjä kosteana siveltimellä rajauksiin, tulee pehmeät rajaukset ja sujuu ryppyjen kanssa helpommin kuin kajal-kynällä...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas käytän paletteja ristiin ja yksittäisiä vielä siihen päälle. Tummia käytän minäkin rajauksiin, mutta pehmeät kynät ovat myös suosikkejani, sudeilla lähinnä vain juhlaan :)

   Poista
 10. Nyt on tullut Suomeen näitä!

  VastaaPoista
 11. Mä kanssa olin laittamassa, että nyt on tullut! Mikä hinta mahtaa olla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti osaa ainakaan itse sanoa hintaa tuolle Suomessa.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!