Navy blue


Laivastonsininen, se ei koskaan näytä siltä, että yrittäisi liikaa.

Jos minun pitäisi valita vain yksi väri, jota pitäisin asuissani koko loppu elämäni niin se yksi väri olisi varmaankin laivaston sininen. Musta on upea väri, mutta kyllä se minun mustani kovin usein tuntuu olevan juuri se tietty sininen. Se sama väri joka on nyt nähty blogikuvissa torstaina, perjantaina ja nähdään tänäänkin... Ei kovin yllätyksellistä, mutta mihin sitä suosikkiväristään pääsisi. Vähän asusteilla höystettynä tästäkin kokonaisuudesta saatiin vähän erilainen, semmoinen perus vapaa illan kokonaisuus tämä ainakin on.

Neule on yksi suosikeistani ja sen alkaa hiljalleen huomaamaan. Yksi niistä, joiden mainitsin hiljalleen vetävän viimeisiään. Vaan kun pitäisi saada ensin samanlainen ennen kuin tästä voi luopua. Ensimmäisen maailman ongelmia siis roppakaupalla ainakin pukeutumisessa täällä suunnassa. 

Viikko noin arjen osalta oli täällä suunnalla varsin työpainotteinen, mutta hyvin opettavainen. Se haasteen kautta, josta aikaisemmin oli puhetta. Viikonloppuna onkin siis luvassa paljon ystävien kanssa yhdessä oloa, jotta aivot pääsevät kunnolla tuulettumaan ja unohtamaan ne työt. Mikä olisi parempi tapa karistaa viikko pois kun rentoutumalla siinä parhaassa mahdollisessa seurassa alkaen oikeastaan jo eilen illalla.

Mitä viikonloppusuunnitelmia teillä on? Ja niin, jos teidän pitäisi valita yksi väri vaatteillenne loppu elämäksenne, mikä se väri olisi?

Aurinkoista lauantaita!


Navy, never looks like it's trying too hard.

If I had to choose just one color to use for the rest of my life I might just well take navy blue. Don't get me wrong, black is awsome as well, but for me, the safest way to dress up is on navy blue. And it shows I think. On the past three outfitphotos that has been my color and there will be much more on these comming.Hope you can bare with me on these ones? What would be your one color if it had to be one color for outfits for the rest of your life?

Lovely Saturday!

Neule/Knit: Tommy Hilfiger // Farkut/Jeans: Evans // 
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Naureskelen aina, että talven perusvärini on musta ja kesällä raikas tummansininen. Totta se silti on: kesällä tummansininen ei näytä liian tummalta. Ja nyt väri näyttää taas suorastaan tuoreelta. Olen ostanut jo kahdet housut. Marimekolta löysin kauniin ja laadukkaan tummansinisen mekon, jota asustamalla selviää monesta pukeutumista vaativasta tilanteesta, no ei ehkä kesällä, mutta muulloin. Nyt haluaisin päällystää jopa olohuoneen nojatuolit yönsiniseksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihan totta, tummansininen toimii kesällä ihan mainiosti. Kyllä tummansininen menee kesälläkin mekkona monessa paikassa, vaaleilla asusteilla vaan sanon minä ;)

      Poista
  2. Navy tai valkoinen, jompi kumpi olisi minun perusvärini. Näin äkkiseltään en osaa päättää!
    Kivaa viikonloppua kaunokainen, ladataan rakkaiden seurassa akut jälleen täyteen nyt vkl aikana. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen on kyllä toinen! Niin kaunis ja menee ympäri vuoden.

      Poista
  3. Juuri tuollainen on paras perus asu ja paras perusneule. Käy hyvin farkkujen kanssa ja samoin edellisen postauksen suorien housujen kanssa.

    Jos pitäisi päättää vain yksi väri loppuelämäksi, ehkä se olisi vaalea beige. Tummansininen tai navy tulee kyllä hyvänä kakkosena. Rentouttavaa viikonloppua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin kyllä, perusneule pelastaa monesta tilanteesta ja menee monessa paikassa.

      Hyvää viikonloppua!

      Poista
  4. Satu, täälläkin sinisen ystävä, ehdottomasti. Talven aikana olen yhdistänyt sitä mustan kanssa, ja sekin on toiminut. Kesällä sitten kirkkaammat värit kaveriksi. Toisaalta sininen & beige/kameli -yhdistelmän voittanutta ei mielestäni ole : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sininen ja musta ovat kaunis yhdistelmä, samaa mieltä ole. Sininen ja kameli ovat myös niin kaunis, käytän itse samaa säännöllisesti!

      Poista
  5. Kaunis neule, väri sopii sinulle todella hyvin! Jos olisi pakko valita vain yksi väri loppuelämäksi, valitsisin varmaan käytännöllisyyssyistä mustan. Mutta kyllä siihen aika nopeasti kyllästyisi. :D Mukavaa viikonloppua sinne! Itse olen rentoutumassa vanhempieni luona Pohjois-Karjalassa. Hirveästi en uskalla ulkoilla, koska tuolla lähimetsässä oli nähty karhu torstaina... mutta onneksi sisätiloissakin viihtyy hyvässä seurassa. :D Illalla sitten saunaa ja hyvää ruokaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä viikonlopulta! Rentouttavalta sellaiselta ainakin :) Musta on kyllä kätevä väri, menee kaiken kanssa... etenkin mustan ;)

      Poista
  6. Tummansininen on minunkin lemppari, mustia vaatteita on kyllä aika paljon. Me pyörähettiin Tampereella kattomassa lentiksen maailmanliigaa, oli jännä ottelu vielä viidennen erän alkupuolille asti. Nyt sit Euroviisuja :)
    Mukavaa sunnuntaita, se menee huilatessa ja ehkä vähän siivoillessa sen lentiksen ohella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kivalta viikonlopulta!
      Hyvää sunnuntaita <3

      Poista
  7. Kiva asu! Sininen on jees, niin on valkoinenkin. Ja tällä hetkellä myös keltainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen on kyllä kaunis! Keltainen ei ole oikein mulla ottanut koskaan tuulta siipien alle :)

      Poista
  8. Minä Tykkän tästä sinisestä, mutta nyt kun sitä saisi kaupoista, niin taistelen vastaan, koska kaikki kenkäni ja laukut menisi uusiksi. Toisaalta tämä yhdistyisi niin mageesti turkoosin ja fuksian kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Se on kyllä ongelma tuo kengät ja laukut... Paitsi kun mulla on niin paljon niitä että ei mene onneksi :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!