22.5.2015

New trousers


Miten meni noin niinkun omasta mielestä.

Eilisessä postauksessa kerroin uudesta mekostani, joka on edelleen ihana. Tänään oli tarkoitus kuvata nämä uudet housut, mutta ei se nyt kyllä mennyt ihan niinkuin Strömsössä.Sain housut Äidiltä, jolle nämä ovat väärän kokoiset ja istuvatkin minulle pienen lahkeen lyhennyksen jälkeen mainiosti. Vaan enhän minä ajatellut, että housut joissa on pieniä tummansinisiä ja valkoisia raitoja eivät oikein ikuistu kameralle kunnolla. Joudun siis jättämään teidän mielikuvituksenne varaan sen, että nämä ovat kyllä kivan raidalliset vaikka eivät siltä noin kuvasta katsottuna näytäkään.

Toinen joka ei ihan mennyt nappiin on valo. Tai siis, sehän on mahtava. Kuvia ei ole paranneltu kuvan käsittelyllä ollenkaan, leikattu vain isommasta. Vaan kun se laskeva alkuillan aurinko paistaa suoraan silmiin. Tulipahan aika veikeitä ilmeitä, koetin saada parhaat näihin kuviin.

Niin että miten meni noin niinkun omasta mielestä? Tällä kertaa vähän heikommin, mutta tärkeintä on se, että asukokonaisuus oli mieleinen ja istui hyvin. Kaikkineen rento, mutta samalla asiallinen toimistokokonaisuus, joka kaiken päälle oli vielä sopivan simppelikin, niin vältyttiin turhalta asustamiselta.

Aurinkoista perjantaita ja upeaa alkavaa viikonloppua!

P.S. Kyllä minulle myös rakkaan ystäväni T:n toimesta selitettiin, miten moisen hassun kuvion saisi pois, mutta nämä kuvat ilahduttivat sen verran torstai-iltaani että päätin julkaista tällaisenaan.


How was it, like on your own oppinion.

On yesterdays post I showed you my new dress. Today it's time for my new trousers, that were not photocrapher well. I got them from my Mom since they are wrong size to her and fell in love for them. With really small blue and white stripes they are so good for the summer office. But come again with the camera, oh no. They look fun like this as well though, but not what they are supposed to. So I just have to rely on you imagination so you know what they look like. Other than that, simple outfit with not much details.

Lovely Friday and great weekend to all!

Neule/Knit: Tommy Hilfiger //Housut/Trousers: Gifted // 
Kengät/Shoes: Deichmann // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

10 kommenttia:

 1. Vau... Rouva siellä senkun vaan hoikistuu. Upeasti istuvat housut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Hyvin istuvissa housuissa ja korkeassa vyötärössä on kyllä puolensa ;)

   Poista
 2. Onpa muutes tosi kivat housut. Itse olen tässä puntaroinut juupaseipäs leveille lahkeille ja kyllähän noita varmaan on pakko käydä jossain ainakin sovittamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni. Minä tykästyin ainakin näin töihin ja kesällä. Talvella sitten tiedä paljonko se keräisi rapaa ympäriinsä, mutta noin kesäkelillä :)

   Poista
 3. Kauniit housut. Kyllä niissä raidat näkyy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja. Näkyy, mutta ei niin selvästi. Ainakaan eilen illalla väsyneenä :D

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Sopivat tuon yläosan kanssa ihan superhyvin :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna. Totesin itsekin, että perus neuleen kanssa nämä ovat kyllä parhaimmillaan :)
   Hyvää viikonloppua!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!