27.6.2015

Basic one - again?


Koen samalla tavalla vaatteiden kanssa kuin ruuankin. Haluan kaiken.
- Mindy Kalig - 

Ei muuten pidä paikkansa omalla kohdallani sitten niin ollenkaan. Tunnun jumittaneen pariin jakkuun, muutamaan neuleeseen ja puseroon ja jokuseen huiviin. Laukkukaan ei ole ihan hetkeen vaihtunut. Joku voisi jopa kysyä, että enkö koskaan kyllästy laivaston siniseen? Tällä hetkellä vastaus olisi empimättä että en kyllästy. Juuri nyt se tuntuu hyvältä väriltä vaan huomauttaa sopii, että olen koettanut kyllä tutkia vaatekaappiani sillä silmällä, josko siellä olisi jotain muutakin tarjolla. Olisihan siellä vaikka kuinka, vaan esimerkiksi punainen on tuntunut värinä aivan liian kirkkaalta tällä hetkellä. Tiedän kyllä, että senkin värin aika tulee vielä ja siksi koetinkin viikonlopun reissulle valita jotain muutakin kuin vain sinistä ja valkoista. Jos ns. pakotettuna saisin pukeuduttua johonkin muuhunkin.

Vaan mikäs tässä on ollessa kun vaatteissaan viihtyy ja ne tuntuvat kivoilta päällä. Silti olen huomannut, että jollain tasolla pukeutuminen ja vaatteiden valinta on tuntunut jäävän viime aikoina muun jalkoihin. Eikä siinä, niin joskus tapahtuu, mutta on tämä muodin seuraaminen sen verran rakas harrastus että paluu sen pariin on kyllä edessä. Tuttuna ja turvallisena inspiraationa Google. En silti ehkä odottaisi mitään tyylin suunnan muutosta, ainakaan kovin herkästi vaan ei sitä koskaan tiedä mitä elämä tuo tullessaan vielä. Tällä hetkellä sininen on tuntunut hektisyyden keskellä rauhoittavalta, ehkä olisi räiskyvän punaisen ja energisyyden vuoro hiljalleen. Kuulemma muitakin värejä on kuin sininen ja valkoinen.

Jumitutteko te koskaan samoihin väreihin vaatteidenne osalta?
Hyvää lauantaita!I feelt the same way about clothes as I do about food. I want everything.
- Mindy Kaling - 

Not true on my case, I actually like eating same food every now and then. Does she ever get bored on navy blue? I think you might ask there, I think at the moment answer is no. I've tried to wear something else, but for some reason red for exemaple seems like a too bold colour at the moment. This has been on for weeks now, but I think it's ok. I still feel comfy in these same ones and at least there is profe: I use same clothes more than ones! To be hones, I also seem to use less time to think on my wardrobe at the moment. Been to busy doing other things, so I also honestly think it's time to get back to loving dressing up again. How? I rely on google on this one, it has inpired me so many times before, why not now. So maybe you'll see something totally new already next week? At least some new things. You never know, this weeks last outfit photo is still old and safe navy, still looking good I believe.

Great Saturday!

Neule/Knit: Tommy Hilfiger // Housut/Trousers: Gift // Huivi/Scarf: Longchamp //
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

10 kommenttia:

 1. Ihanat ballerinat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Yhdet suurimmista suosikeistani kesällä, tuntuvat toimivan jokaisen asukokonaisuuden kanssa :)

   Poista
 2. No mä nyt jumitam aina niissä samoissa väreissä ;) Blogini lukijat varmaan säikähtäisivät jos mulla olis jotain punaista tai keltaista yllä :D
  Asusi onkin siis just mun mieleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voisi kyllä aika erikoinen näky, vaan toisaalta nyt kun sanoit, niin kiinnostavakin ;)

   Poista
 3. Jumittuminen johonkin väriin, vaatteeseen tms. on aivan tuttu juttu. Esim. Tuo sun laukku juttu kuulosti niin tutulta. Välillä on kausia, että vaihdan laukkua päivittäin ja sen vastapainona saattaa mennä pitkiäkin aikoja, että käytän yhtä ja samaa (yleensä tuolloin mustaa) laukkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kyllä! Sama laukku ostosta saakka, vaan kesälaukuksi se tietysti ostettiinkin, joten hyvä että tulee pidettyä :)

   Poista
 4. Valkoinen taitaa olla se väri mihin olen jumittunut tällä hetkellä, mutta en pistä pahakseni kun syys/talviaikaan värit ovat vuorostaan tummia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen on niin kaunis, että sietääkin jumittua välillä :)

   Poista
 5. Sininen on kyllä niin klassisen kaunis väri, että kyllä siihen kelpaa jumittua :)
  Minä taidan olla jumittunut niihin iänikuisiin kuoseihini, pitää ehkä joku päivä "repäistä" ja pukea päälle yksivärisiä vaatteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä se on kyllä. Sinä ja yksivärinen asu kuulostaa kyllä huikean erilaiselta :) Ehdottomasti kuvia kehiin sen jälkeen :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!