16.6.2015

Kubiss London Lipstick


Lisää punaista huulipunaa ja elä vähän.

Minä jos kuka rakastan huulipunia ja - kiiltoja. Niitä on kotona aikamoinen määrä ja niitä kulkee laukussakin "ihan vaan muutama". Kesän tullen kaipaan pientä kevennystä vakioversioistani tässä kohdassa. Sain WhyNotPR:n Noralta Kubiss Londonnin tuotteta jokusen määrän testiin ihastuin tähän huulipunaan samantine. Alle 4€ hinnalla tämä on ehdottomasti yksi kesän suosikkipunani. Eikä mikään hinnalla pilattu. Sävynä tämä vadelmaan taittava kiiltävä puna on juuri sitä mitä haluan.

Vaan onko tuote vain halpa? Ei itseasiassa. Tämä on nimittäin myös hoitava. Tämän kanssa huuleni eivät rohtuneet tai kuivuneet ollenkaan, harvinaista punien kanssa noin yleensä. Sinällään muovinen hylsy ei ole kaunis, mutta toisaalta en kyllä halua maksaa siitä designerin käsien kautta kulkeneesta hylsystä, jos saman tuotteen saa paketissa joka on varsin toimiva. Ymmärrän kyllä kalliimman paketin viehätyksen, mutta kesäpunani ei sitä kaipaa.

Pigmentti on toinen, johon kiinnitän hoitavuuden ohella eniten huomiota, sitä tässä on sopivasti. En halunnut tai hakenut megapeittävää punaa vaan jotain punan ja kiillon väliltä. Kiiltoa tässä nimittäin on ja pigmettiäkin sopivat määrät. Sama kiilto ja enemmän pigmenttiä... en ole ihan varma toimisiko se enää, ainakaan omaan makuuni. Kestävyys on se, jota monet ovat kyselleet useammankin kerran kun olen huulituotteista postannut. Minullä tämä pysyy aamusta lounaaseen tai lounaasta välipalaan tai välipalasta päivälliseen. Eli siis kyllä, puna katoaa syödessä, mutta en ainakaan itse kokenut sitä mitenkään miinuksena, melkein päin vastoin. Se kun usein tarkoittaa, että tuote on hoitavampi, jota itse arvostan ehdottomasti enemmän.

Kaikkineen hinta-laatusuhde tässä on todella hyvä, juuri sopiva kiiltojen ystäville, punien kanssa vielä ehkä empiville. Tai toisaalta, kun sävyjä on niin monta, niin miksi ei kokeilla itselle jotain poikkeavampaa sävyä samantien? En ole koskaan uskonut siihen, että edullisista ei voisi löytyä suosikkejani ja tästä tuli ainakin kesäsuosikkini. Tiedän kaipaavani syksyllä jotain peittävämpää, vaan kolmeksi kuukaudeksi puna neljällä eurolla ei kyllä ole ollenkaan huono sekään.

Onko Kubiss London teille tuttu merkkinä?

Hyvää tiistaita!

Tuote saatu testiin blogin kautta, punan sävy nro. 35 .


Put on some red lipstick and live a little.

I love my reds on lipsticks, but on summer time I seem to wear more of rasberry colours. Light ones as well, but once I got this Kubiss London lipstic to test I fell in love. It might not stay on and on and on, but I don't want that, at least not on summertime. It moiturizes my lips, huge pluss I think. It stays on quite well, not after meal, then I need to add, but in everyday life. It might not look so nice, but it costs under 5€, so worth every penny. Definately something to add to every womans make up bag this one. Considering the price range, this is actually really good one.

Have you tested Kubiss London?
Great Tuesday!

Product received through blog.


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

8 kommenttia:

 1. Itse tykkään kesällä myös käyttää punia, jotka eivät ole niin peittäviä. Kesällä kaipaa raikkautta ja keveyttä myös punissa. Tuo hoitavuus kuulostaa hyvältä, mun on yleensä pakko aina punien alle lisätä huulirasvaa, koska huuleni kuivuvat niin helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama täällä! Hoitavaa ja kevyttä kesällä, ei ole niin just sen peittävyyden kanssa kun taas talvella ainakin itse sitä kaipaan enemmän :)

   Poista
 2. En ole kuullut tästä merkistä, pitääkin pistää korvan taakse! Itse tykkään näin kesällä eri pinkin sävyistä. :) Kivaa tiistaita Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa kokeilla, hinta ei päätä huimaa niin voi ainakin testata tuotteita :)

   Poista
 3. Meitä yhdistää sama rakkaus... eli rakkaus huulipuniin. Jos huulipunaa ei ole huulissa, niin tunnen olevani alaston... Mulla on myös heidän huulipuniaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin se on, huulipunaa kuuluu olla joka päivä! :)

   Poista
 4. Ihana sävy ja tykkäsin kovasti Kubiss huulipunista, kiilloista ja aurinkopuuterista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on vielä aurinkopuuteri kokeilematta, vaan testiin menee sekin. Punat voittivat omalla kohdallani kiillot kyllä ja niitä onkin tullut käytettyä :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!