3.6.2015

LCN: All week long


Jatka vaikeiden asioiden tekemistä, kunnes niistä tulee helppoja.

Uskon vakaasti siihen, että saavuttaaksesi jotain, sinun on tehtävä sen asian eteen töitä. Elämässä asiat eivät tule ilmaiseksi ja vaikka saavutuksesta tulee olla ylpeä, tulee myös asettaa seuraava tavoite. Samalla kuitenkin lähden siitä, että asiaa ei pidä tehdä hankalasti, jos on fiksu tapa tehdä asia nopeammin, sitäkin tulee hyödyntää. Tai jos oikein työasioiden kannalta tätä sanoisi: Jos prosessista voi karsia turhat välivaiheet pois laadusta tinkimättä, tee se.

Yksi tällainen asia, johon olen vuosien ajan etsinyt helpotusta on kynsien lakkaus. Tuntuu, että lakka kestää vain muutaman päivän käsissä ja kynsiä saa olla lakkaamassa alvariinsa. No enhän minä ole, otan vanhat pois ja laitan uudet tilalle jos ja kun jaksan. Haluan, että kynnet ovat kauniit, mutta silti en halua uhrata lakkaukselle aikaa monena iltana viikossa.

Senpä takia olinkin ilahtunut, kun päädyin Pinkit korkokengät blogin Maijun järjestämään lukijailtaan Riimin Oy:n. Hieno ilta, jonka aikana sain paljon hyviä ohjeita ja neuvoja, mutta esitettyäni dilemmani kynsien kanssa ihastuttavalle Liisalle, sain myös kokeiluun nämä kauniin väriset LCN:n lakat.  Mennäänkö ensin tuotelupaukseen ja katsotaan sitten lopputulos?

Ei aluslakkaa, kaksi kerrosta värilakkaa. Anna kuivua pari minuuttia, levitä päällilakka. Valoteknologia takaa sen, että väri kovettuu altistuessaan valolle ja värilakat reagoivat ristiin päälilakan kanssa, jolloin tuloksena on seitsemän päivää kestävä kaunis lakkaus ilman että lakka lohkeaa.

Kovat on lupaukset sanoin minä ja sudin lakkaa kynsiini. Totta kyllä. Tämä kuivuu nopeasti, se ei pahemmin lohkeakaan (ellei sitä revi, silloin lohkeaa oikein kauniisti, kokeilin). Ihan viikkoon ei päästy minun käytössäni, liotan käsiäni tiskialtaassa, käytän niitä muutenkin paljon enkä ole erityisen hellä kynsilleni. Kauniina lakkaus pysyi kuusi päivää, seitsemäs oli sellainen "kyllä tämä vielä menee". Vaan tiedättekö, se on aika hyvin se kuusi päivää kauniina sanon minä. Sävyissä on mistä valita, oma valintani oli kaunis vadelman punainen you make me feel like a diva ja värinsä puolesta ikisuosikkini eli harmaa, tässä sävyssä I stick to my boo. Harmaa on minulle lakka joka menee kaiken kanssa ja aina, siksi ilahduinkin, kun tästä valikoimasta sain näin upean sävy.

Mistä näitä saa? Kannattaa näiden lakkojen kohdalla vilkaista Riimin sivuilta jälleenmyyjät ja hakea omansa livekatselmuksen jälkeen jos arpoo sävyjen kanssa. Jos on verkkokauppojen ahkera kuluttaja kuten minä niin kuluttaja verkkokaupasta löytää nämä samat All week long lakat kyllä kuten muutkin LCN:n lakat.

Mikä on sinun suosikki kynsilakkasi?
Hyvää keskiviikkoa!

Tuotteet saatu testiin blogin kautta.Keep doing the hard things, until the hard things become easy things.

I firmly believe in doing things correctly and in general, getting something means hard work. What I don't believe is doing polishing nails the hard way, once a day or every other day. And it never gets more easy no matter how hard you try. The polish will not stick. That's why I've been on hunt for perfect nailpolish that lasts longer than just couple of days and dare I say, I have found it. For six days this one stayed on looking still as just polished. Not all week long, but I think six days is really a good things.

I went to bloggers event a month ago and was introduced these lovely nailpolishes, that I was also priviledge to get home. I'm funny when it comes to nailpolishes. My absolute favourite colour is actually grey, it goes with everythig I think. Well, red as well, when it is this rasberry red. But grey has been in my heart for some years so I selected grey in here as well.

What do they promise? They promise to stay on for a week. In my nails, washing the dishes by hand and using my hand quite much one week turned out to be six day perfect, seveth day was kind of "well, it still goes". Maybe it is allowed to find the samrt solution on troubles as well, not always the long hard way, if you can do it smarter, then do. Idea here is, that they dry on loght (sun or fake) and the top coat is needed, it makes them last. But no undercoat.

What is your favourite nail polish?
Lovely Wednesday!

Items received to test through blog.


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

2 kommenttia:

  1. Kiva kun tuli paikalle. Näitä kehutaan kovasti. Itselläni ei ikävä kyllä ole kokemusta, kun mulla on rakennekynnet, mutta kauniit on kynnet ja hyvä kiilto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen kuuden päivän kestämiseen varsin tyytyväinen ja sävyt ovat ihan kertakaikkisen mahtavia!

      Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!