London skyline


Kun ihminen on kyllästynyt Lontooseen, hän on kyllästynyt elämään.
- Samuel Johnson - 

Vaikka sydämeni sykkiikin ehdottomasti Irlannille ja Dublinille, niin Lontoolla on sydämessäni aivan erityinen paikka. Se on kaupunki, jonne teimme perheen kanssa ensimmäisen kaupunkilomani. Se on kaupunki, jossa olen säännöllisesti käynyt ja ennen kaikkea se on meidän häämatkakaupunkimme. Vuosikausia Lontoo oli ykköskohteeni ja kyllä se niin on, että aika ajoin sinne on päästävä aina vaan uudelleen. Onneksi Lontoo on joskus niinkin lähellä kun sadepäivänä sateenvarjon alla.

Tämä sateenvarjo on tuotu häämatkaltamme, tai jos tarkkoja ollaan, se on lähetetty Lontoosta postissa ja voin tunnustaa, että hinta oli sen mukainen. Vaan onko sillä merkitystä kun se edelleen saa minut hymyilemään ja muistamaan häämatkamme? Kuulemma sille hymylle ei hintaa voi asettaa.  Pelkästään varjo itsessään oli mielestäni hintava ja siihen päälle vielä postitus... noh, mitä sitä ei mies vaimonsa eteen tekisi minulle sanottiin ja varjo lähetettiin Suomeen.

Käyttöön tämä on päässyt hyvin usein, pääasiallisesti aina kun sataa. Niin myös eilen, perus toimistopäivän kokonaisuuden kanssa se oli se joka toi kokonaisuuteen jotain juttua. Missä sinä kävit häämatkallasi? Tai mihin haluaisit mennä häämatkallesi?

Aurinkoista keskiviikkoa!


If man is tired of London, man is tired of life.
- Samuel Johnson -

London was a place where we spent our honeymoon and one thing we brought with us was this umbrella. We had to send it home by post, but I must say, wort every penny spent. I love it and use it as often as it rains. Not the cheapest one when bougt, even more after post. Smile and memories it brings to mind? Pricless.

Lovely Wednesday!

Sateenvarjo/Umbrella: From London // Jakku/Blazer: Mark's&Spencer // 
Kengät/Shoes: Old // Farkut/Jeans: Evans // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Oi ihana sateenvarjo ! Asukin on kaunis. Mäkin tykkään Lontoosta, mutta ehkä Pariisi on kuitenkin se ykköspaikka itselleni.
    Kivas sadepäivää !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara. Sateenvarjossa on kyllä jotain erityistä, sen verran se hymyilyttää ;)
      Minä en ole Pariisiin saakka vielä itse ehtinyt, ehkä vielä jonain päivänä sekin edessä, toivottavasti ainakin.

      Poista
  2. Todella kaunis sateenvarjo!

    Itsekin ostin Lontoossa käydessäni Union Jack-kuosisen sateenvarjon, joka ei ollut kovinkaan hintava ja siitä syystä varmaankin meni ensimmäisessä kotimaisessa sademyräkässä rikki. :D Pitäisi varmaan lähteä hakemaan uusi... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi! Ehdottomasti kuulostaa nyt siltä, että uutta tulee lähteä hakemaan kun tilanne vain sen sallii ;)

      Poista
  3. Kaunis sateenvarjo, käyttämällä tuollaista voi sateisena päivänä piristää itseään :) Mulla on Marimekon Pieni Unikko (musta,valko, oliivi) sateenvarjo ja tykkään siitä tosi paljon, ja jos on tuollainen sateenvarjo, pitää kyllä huoli ettei jätä sitä mihunkään!
    Lontoo on ihana, sinne lähtisin taas mielellään ja yleensäkin Englantiin. Upeita maa! Mun honeymoon-kohde oli Italia.. suosikkini <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nimen omaa. Sateenvarjoa tulee käytettyä kyllä, miksi ihmeessä sen pitäisi olla perus musta kun sillä saa kurjaan keliin kummasti piristystä. Ja ehdottomasti, minä hukkaan sontsia myös siihen tahtiin, että sen pitää erottua, että tulee varmasti otettua mukaan :)

      Poista
  4. Tosi kiva varjo ja ihana tarina sillä :) Kivaa keskiviikkoa sateen keskeltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna :) Täällä pidetään sadetta sohvan nurkassa kotosalla ;)

      Poista
  5. Oi joi mikä sateenvarjo, miksen ole tuollaiseen Lontoossa törmännyt, love it! Itselläni ei ole yhtään sontsaa ja tänään sitten taivas repesi. Uuh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli vähän onnen kantamoinen tämän löytäminen, eräästä tavaratalosta miesten pukujen keskeltä tuli vastaan ja totesin samantien, että tämä ei miehen etuoikeudeksi jää :)

      Poista
  6. Voi Lontoo on niin ihana kaupunki. Sinne voisin lähteä ihan koska vaan, jos joku lähtisi mukaan. Varmasti sateenvarjo maksaa itsensä takaisin ja jos se saa hymyn kasvoillesi joka kerta, niin se on sen arvoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehdottomasti on! Se myös pitää sadetta erinomaisesti joka sekin on omiaan lisäämään sen arvoa, hoitaa työnsä kuten kuuluukin ;)

      Poista
  7. Upea tarina kuten aina! Olen todella iloinen hienosta ja hyvästä suhteestasi mieheesi!

    Olen parhaillaan pohtimassa lomamatkaa, mieluiten suora lento Oulusta. Mikä mielestäsi olisi paras kohde yksin matkustavalle 50+ reissaajalle, joka on jo monia paikkoja nähnyt?

    Matkustan yksin, joten ensisijaisesti haluaisin lähteä täältä pohjoisesta eli Oulun kentältä, jossa myydään tällä hetkellä vain Kreikkaa tai Turkkia. Molemmat kyllä käyvät tuttuina paikkoina.


    Löytäisinköhän sinun ihanan blogisi kautta toisen naisihmisen mielellään virkanaisen, joka etsii matkaseuraa äkkilähdöille Oulusta?

    Olen virkaäiti, joten se kertokoot perhesuhteistani ja ikäni on tosiaan nuorekas, vauhdikas ja kaikesta myös kulttuiurista kiinnostunut 50+?

    Kiinnostuksella vastauksia odottava Inka!

    P.S. tavataan tämän blogin puitteissa ennenkuin vaihdetaan tietoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Inka. Näin se meillä menee, onneksi niin. Voi mikähän olisi paras kohde, jaa-a... Minä tykkään eniten itse kaupungeista, varmaan johonkin Eurooppaan lähtisin ihastelemaan arkkitehtuuria ja historiaa. Se on sellainen minun makuuni oleva loma. Vaan miksi ei kauemmaskin, vaan sama se on minulla melkein aina: kaupunki ja sen kaupungin ja samalla maan historia on se, joka vetää reissaamaan.

      Toivottavasti reissu seura löytyy ja vaikka ei, niin tulethan kertomaan mihin päädyit lähtemään ja miten reissu meni! :)

      Poista
  8. Ihana sontsa ja kaunis asu! Me olimme häämatkalla Kreikan Pargassa, jonne suuntasimme myös 10-vuotis hääpäivää viettämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla meillä sama, toivottavasti, joskus edessä että Lontoo kutsuu aina uudelleen ja uudelleen :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!