23.6.2015

Lumene Arctic Aque Face cream and Cream gel


Onnelliset tytöt, ovat kauneimpia.
- Audrey Hebpurn - 

Tunnun törmäävän joka kesä samaan ongelmaan. Kun lämpötila nousee riittävästi ovat muina vuoden aikoina varsin toimivat voiteeni liian... no, hoitavia. Etenkin helteellä tuntuu, että joka ikinen voide ja rasva vain juoksee pois kasvoiltani. Tämän olen havainnut aikaisemmin ja ilahduin valtavasti kun Lumene lähetti testattavaksi vastikään uudistuneesta Arctic Aqua sarjastaan muutaman voiteen. Geelimäisen koostumuksensa ansiosta kumpikin voide tuntuu imeytyvät hetkessä, joka tarkoitti, että olen saman tien löytänyt ne kesän voiteeni näistä kahdesta.

Arctic Aquan voima on Suomalaisessa lähdevedessä, sarja kokonaisuudessaan on suunniteltu kosteuttamaan ja tuomaan raikkautta iholle. Kumpikin näistä voiteista imeytyy nopeasti, kiitos geelimäisyytensä, mutta samalla jättää myös oikeasti kosteutetun tunteen iholle. Pehmeä iho puolestaan on hyvin voivan näköinen ja ehdottomasti jotain, jollaisena oman kesäihoni tahtoisin jatkossakin nähdä.

Olen käyttänyt kumpaakin näistä ristiin, 24h syväkosteuttava kasvovoide tuntuu toimivan omalla naamallani parhaiten yövoiteen korvikkeena. Sarjassa olisi yövoidekin, mutta tunnun itse ainakin saavan tästä riittävän määrän kosteutta iholleni. Talvella ehkä tilanne olisi eri, mutta näin kesällä tämä riittää. 3D tehokosteuttava voidegeeli taas on pelastanut aamuni. Tämä nimittäin imeytyy vauhdilla ja vaikka kosteutusta onkin vaikka muille jakaa, niin öljyttömänä tämä takaa sen, että voide imeytyy eikä lähde juoksemaan. Kumpikin voiteista on öljytön joka taas tekee niistä keveitä käyttää.

Kaikkineen voi sanoa, että kesäihoni löysi pelastajansa näiden voiteiden muodossa tarjoten juuri sen helpotuksen jonka toivoinkin löytäväni. Hinnoiltaan nämä ovat varsin kohtalaisen hintaisia ja tarvitseeko sitä kotimaisuutta enää sanoa? No tarvitseehan se sanoa, sen verran tärkeää se minulle näissä on.

Onko teillä tarve eri voiteille kesällä ja talvella?
Hyvää tiistaita!


Happy girls are the prettiest girls.
- Audrey Hepburn -

Every summer I seem to run into same trouble. My moisturizers, both day and night seem to bee too... well, good. There seems to be too much everythin in them and they so to speak run on my face. For June, Jyly and August I need different things than rest of the year. This year Lumene was kind enough to send me theseArctic Aqua ones for test. And I totally fell in love. These ones stay on my face and don't run away. They keep my face moist enough but allow me to enjoy heat of summer at the same time with out fear of make up running on my face. Absolutely perfect ones for summer!

Have you found your summer moisturizer yet?
Great Tuesday!

Received lotions through blog


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

6 kommenttia:

 1. Ihana löytää mieluisat tuotteet. Itse en niinkään voiteissa ole vaihtanut eri tuotteisiin mut meikki vähenee entisestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan totta! Meikki vähenee minullakin, mutta kyllä se iho kosteuttakin kaipaa vaikka ei niin hoitavaa tuotetta. Sen takia näiden puoleen olen kääntynyt :)

   Poista
 2. Olet ihana esimerkki meille hieman pullukoille pukeutumisen suhteen!

  Osaat niin kauniisti yhdistää erilaisia asukokonaisuuksia.

  Asusi häävieraana oli aivan ihana. En valitettavasti enää saanut samaa pukua Oulun Haloselta, minkä jo esittelit aiemmin, Puku on aivan ihana ja sopii komeasti turkoosin huivin kanssa.

  Toivon, että saan jatkossakin nauttia tyylikkäistä, laadukkaista ja komeista asupostauksista, sillä saan niistä paljon inspiraatiota omaan business-pukeutumiseen.

  Kaikkea parasta sinulle toivoo

  Virkanainen 50+

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Virkanainen todella kauniista kommentistasi!

   Pahoin pelkään, että häämekko kun on ostettu jo huhtikuussa saattoi olla viime vuoden mallistoa, Sellossa oli nimittäin vain yksi sitä jäljellä. Tai sitten se on ollut todella suosittu malli, enkä ihmettele.

   Asupostauksia on tulossa kyllä, vapaalta ja työvaatteiden osalta alkaen jo huomenna. Juhannus kun elettiin ilman kameraa ystäviin keskittyen niin jäivät kuvat vähemmälle, nyt on taas aika niille kun arki pyörähti käyntiin.

   Oikein hyvää kesää Sinulle!

   Poista
 3. Nää on kyllä ihan täydelliset kesätuotteet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nämä on! Ihan kuten sanoit, aivan parhaita kesätuotteita! <3

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!