9.6.2015

Lumene Nude Perfection Fluid Foundation


Kokemus on paras opettaja.

Minulla on ollut pitkä ja vivahteikas suhde Lumenen tuotteisiin. Lukiossa tuntui, että en mitään muuta pitänytkään ja jossain vaiheessa onnistuinkin kyllästymään niihin totaalisesti. Tuntui myös, että ihoni ei tuotteita enää meinannut myöskään jaksaa. Useamman vuoden totaalisen tauon jälkeen olen Lumenen tuotteita hiljalleen kokeillut uudelleen. Ensin putsareiden ja sitten voiteiden kautta. Lopulta lähdin kokeilemaan niitä meikkejäkin ja on sanottava, että vielä en ole pettynyt. Sain tämän Nude Perfect fluid meikkivoiteen Tarun järjestämässä blogi-illassa goodie bagissä ja päätin vihdoin pari viikkoa sitten tätä kokeilla.

Ensimmäisenä yllätti koostumis, sanoohan se purkki että tämä on nestemäinen, mutta tämä on todella ohutta ja juoksevaa, lähempänä vettä kuin paksumpaa voidetta. Täydellinen siis kesällä kun meikin toivoo muutenkin olevan ohuempi. Töihin kuitenkin sitä peittävyyttä jonkin verran kaipaan ja tässä on vastaukseni sille tarpeelle. Viikonloppuna menen pelkällä BB voiteella, mutta arkena kaipaan peittävyyttä. Tämä meikkivoide lupaa tarjoilla sitä kevyttä peittävyyttä, juuri siis sitä mitä tarvitsin ja niinhän se teki. Sudeille kevyesti levittyvä voide liukui kasvoille kauniisti ja pysyi paikoillaan koko päivän. Kahdella kerroksella tästä sai juhlaan toimivan peittävyyden. En tiedä toimiiko tämä miten hyvin epäpuhtaammalla iholla, siihen on tarjolla Lumenella "tujumpaakin" tavaraa, mutta tällaiselle onnekkaalle, jolla ei epäpuhtauksia hirvittävästi ole, tämä tasoitti ihon värin kauniisti.

Tuote itsessään on todella kauniissa maitolasisessa purkissa josta minulla ei ole kuin hyvää sanottavaa. Pumppumalli tekee tästä kätevän käyttää ja kaikkineen tuntuu, että olen löytänyt sen kesäiholleni sopivan meikkivoiteen tästä tuotteesta kyllä. Monesti olen sanonut, että kotimaisuudesta ja Espoolaisuudesta Lumene saa urakalla plussaa, samoin toimivasta hinta-laatusuhteestaan. Tämä nousi siis omaksi suosikikseni tällä hetkellä ja vaikka tuote onkin saatu testiin, niin voisin hyvin ajatella uuden purkin ihan ostavani. Sellainenhan se paras tuote on, se johon laittaisit omatkin rahasi.

Onko tämä teille tuttu?
Aurinkoista tiistaita!

Tuote saatu blogin kautta testiin.


Experience is the vest teacher.

For some times I've been looking for that one foundatuion I can wear from day to night, from everyday to party and I think I have found one. But you love bareMinerals? Why something else? Due to summer. I see a huge change on my skin in summer time. It needs loads of moirturizing, but little anything else. And to that I found my asnwer: Lumene Nude Perfection Fluid Foundation was something I got some monhts ago from one bloggers event. I tested this only now and totally fell in love. It gives a light coverage, but that is something my summer skin needs it. Bottle it self is elegant and looks nice, but for me inner means more and here I have everything I need. Light coverage that stays on my face. And I really means stays on. So perfect, Finnish innovation this one. 

Have you tested this?
Great Tuesday! 

Foundation received through blog.


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

8 kommenttia:

 1. On tuttu ja käytössä. Tykkään. Helppo käyttää. Ei tule liian meikattu olo eli minulle ei liian peittävä. Hintakin erittäin passeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma, tulee hyvin luonnollinen olo, vaikka meikki peittääkin varsin sopivasti :)

   Poista
 2. Pidin tuosta, kun se tuli LivBoxista. Jätin sen kuitenkin äidilleni, joka oli sen tarpeessa. ostin tilalle Lumenen Blur-voiteen ja se on ihana! Piti hyvin Rooman helteissäkin: Blarinsin Beauty Flash Balm alle, Blur päälle ja sipaus puuteria kasvojen keskelle. Vielä hikisen päivän jälkeenkin peilistä näkyi tasainen ja kaunis iho. Sitä ei ole ennen tapahtunut, ja hellettä ja hikoilua riitti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blur on minullakin vielä kokeilussa, saattaa olla liian peittävä vielä näin kesällä, mutta onneksi siis on syksyllekin jotain. Upea kuulla noin hyvää suosittelua!

   Poista
 3. On muuten monikäyttöinen voide; huomattiin että sama voide vielä samassa vaaleassa sävyssä on käytössä mulla viisikymppisellä ja samoin mun kohta 25-v tyttärellä... Ja molemmille sopii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! No siinä on kyllä todella äidiltä tyttärelle tuote kyseessä! Vautsi!

   Poista
 4. Tykkään kyseisestä värivoiteesta ja niin monesta muustakin Lumenen tuotteesta. Tarinasi kuulostaa samanlaiselta, välillä oli pitkä tauko, mutta nyt olemme jo aika tovin löytäneet toisemme uudelleen. <3 Aurinkoa päivään Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on ihana löytää luottotuotteita uudelleen ja huomata, miten hyvin ne toimivat!
   Aurinkoista viikon jatkoa Tiia! <3

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!